Dodaj do ulubionych

Forumowicze z Górnego Śląska

27.06.06, 23:08
Obserwuj wątek
    • z_mazur Re: Forumowicze z Górnego Śląska 27.06.06, 23:11
      Coś poprzedni post mi się za szybko wysłał.
      Zastanawiałem się czy są na tym forum osoby z Górnego Śląska?
      Inne regiony się integrują (Kraków, Warszawa) może i u nas dałoby się
      zorganizować jakieś spotkanie?
      • kasiar74 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 28.06.06, 08:10
        ja jestem z Gliwic
        • z_mazur Re: Forumowicze z Górnego Śląska 28.06.06, 08:58
          Ja jestem z Rudy Śląskiej.

Pozdrawiam krajankę. smile
    • majeczka2310 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 28.06.06, 09:49
      a ja z Będzina
      • kasiar74 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 28.06.06, 10:27
        no to juz kilka osób jestwink) pozdrawiam serdecznie
      • ladyhawke12 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 28.06.06, 11:21
        Czesc Majeczka,byłam niedawno w Bedzinie i chyba jeszcze bede.
        • majeczka2310 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 28.06.06, 11:25
          Cześć Lady!
          A w celach- służbowych, prywatnych, jak Ci się podobało, i w jakim konkretnie
          miejscu/rejonie Będzina byłaś.
          Ja mieszkam w centrum, i osobiście Będzin mi się wcale nie podoba, jakie jest
          Twoje zdanie?
          A kiedy będziesz?
          • ladyhawke12 Majeczka 28.06.06, 11:29
            Służbowo, spalam w hotelu Cumulus, dla mnie to centrum było, a konkretnie
            prowadze szkolenia w Rejonie energetycznym.
            • majeczka2310 Re: Majeczka 28.06.06, 11:43
              no hotel fajny, byłam tam na weselu siostry!
              Bardzo gustowny. Jak Ci się podobało w mieście!
              Bo powiem Ci, że oczywiście oprócz pieknego zamku to jest u nas jeszcze coś
              godnego polecenia- targ, ojej po prostu szaleństwo! Od marchewki przed dywany
              po lodówkę i inne, ciuchów kolorowy zawrót głowy, butów, futer, torebek, po
              prostu szaleństwo dla każdej normalnej dziewczyny. Ale to tak między nami....
              • ladyhawke12 Re: Majeczka 28.06.06, 11:52
                Majeczko nie bylam na targu, bo nie wiedzialabym gdzie jest, bylam tak mi sie
                wydaje w centrum, a pozniej bylam tak zmeczona tym gadaniem , ze padlam. Sam
                Bedzin strasznie szary, ale ludzie mili, hotel tez super, przedtem spalam w
                motelu zajazd warunki straszne cena ta sama. Bede prawdopodobnie ok wrzesnia
                znowu na kilka dni.
                • majeczka2310 Re: Majeczka 28.06.06, 12:45
                  to jak będziesz we wrześniu, daj znać!
                  A targ jest jakieś 500m od cumulusa, w sumie vis a vis zamku. w środy i soboty
                  od wczesnego rana.
            • z_mazur Re: Majeczka 28.06.06, 12:23
              Ladyhawke coś czuję, że pracujemy w jednej firmie. smile
              Daj znać jak się będziesz wybierała.
              • ladyhawke12 Re: Majeczka 28.06.06, 12:27
                z_mazur w którym rejonie pracujesz, wysokich napiec, czy innym, ja bylam w
                wysokich napiec tam jest salka komputerowa, i w centralnym .
                • z_mazur Re: Majeczka 28.06.06, 14:48
                  Jaki ten świat mały.smile

W centrali oddziału w Będzinie. smile
                  A Ty w centrali w Krakowie?
                  • ladyhawke12 z_mazur 29.06.06, 08:28
                    Pracuje w centrali oddzialu krakowskiego jestem informatykiem.
                    • kasiar74 Re: z_mazur 29.06.06, 08:45
                      śmiesznie to straszniewink) ja ostatnio na czacie poznałam goscia z filii mojej
                      firmy, tez sie neixle ubawiałam
    • madalenka25 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 28.06.06, 11:16
      Świętochłowice witają smile

czy Twój nick jest z sentymentu ale Mazur czy może jesteś z Mazur bo jesli tak
      to Mazurka pozdrawia serdecznie smile
      • z_mazur Re: Forumowicze z Górnego Śląska 28.06.06, 12:19
        Z moim nickiem to tak trochę dwa w jednym.
        W zasadzie on jest nie od: z Mazur tylko od: Z. Mazur.
        Co nie zmienia faktu, że mieszkałem przez pewien czas na Mazurach i mam tam
        sporo rodziny.
      • kasiar74 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 28.06.06, 20:40
        w Świętochłowicach urodziłam córkę, byłam tam nawet tydzień temu po akt
        urodzenia
    • z_mazur Re: Forumowicze z Górnego Śląska 28.06.06, 12:21
      No to widzę, że zbiera się parę osób, może też trza by pomyśleć o spotkaniu wink
      Co do Będzina to pracuję w Będzinie. big_grin
      Miasto rzeczywiście takie sobie ale zameczek piękny. wink
      • majeczka2310 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 28.06.06, 12:34
        a to spotkanie: bo ja z mazur i z Będzina!
        A gdzie to pracujesz w Będzinie, bo zakładów to u nas jak na lekarstwo!
        • z_mazur Re: Forumowicze z Górnego Śląska 28.06.06, 14:49
          W Zakładzie Energetycznym ENION smile
          • ladyhawke12 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 29.06.06, 08:29
            Kurcze a nie bylas u mnie na kursie.
            • z_mazur Re: Forumowicze z Górnego Śląska 29.06.06, 09:23
              Ten rodzaj żeński to pomyłka czy myślisz że jestem kobietą??
              Jeśli tak to muszę rozczarować, 100% facet ze mnie. smile
              • ladyhawke12 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 29.06.06, 09:25
                Ha no to ladna wpadka, sorki, w ksiaze internetowej naszej telefonicznej
                znalazlam az 3 panow o tym nazwisku
                • ladyhawke12 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 29.06.06, 09:27
                  a i podalam moj nr gg moze napiszesz
                  • ladyhawke12 z_mazur 29.06.06, 13:47
                    Hej hej i przestałes sie odzywać, mam nadzieje ze nie wystraszylam.
          • majeczka2310 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 29.06.06, 08:44
            No to masz kawałek z Rudy do Będzina.
            A ja w drugą stronę z Będzina do Katowic dojeżdżam codziennie od 14 lat.
            Qurcze a emerytura daleko....
            • kasiar74 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 29.06.06, 09:35
              emerytura juz sie marzy??? dzieci rodzic jeszcze moja droga!!wink)

ja eż dojeżdzam do KAtowic tyle że z Gliwic
              • majeczka2310 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 29.06.06, 09:44
                A kusz a kusz
                żadnych więcej dzieci,
                moja droga ja już trzydzieche dawno zaliczyłam.
                Chociaż były czasy że marzyła mi się 3 dzieci, jednakże po Oli tej młodszej
                wszem i wobec ogłaszam wszystkim że za 5 lat jadę do sanatorium dla
                znerwicowanych. SAMA.
                A emerutura mi się nie tyle marzy, co jak pomyślę ile lat jeszcze przede mną i
                jak to będzie jak będę miała 60 lat i dalej tak goniła to chyba niewiele z niej
                nie skorzystam, i ile wcześniej nie dostanę jakiegoś zawału przez Olę.
                A do centrum? Bo jak do załęża
                • kasiar74 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 29.06.06, 10:01
                  patrze na rondo z oknawink
                  • majeczka2310 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 29.06.06, 10:18
                    A ja na makro
                    • kasiar74 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 29.06.06, 11:27
                      z okna pociągu oglądam codziennie to makro, dzisiaj co pomachamwink
                      • majeczka2310 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 29.06.06, 11:37
                        a o której jeżdzisz, bo jak jestem w załężu ok 7.45
                        • kasiar74 Re: Forumowicze z Górnego Śląska 29.06.06, 11:56
                          rano jeżdze wczesniej a po poludniu to róznie bywa
                          • majeczka2310 my tu gadu gadu 29.06.06, 12:41
                            ale do spotkania daleko....
                            • kasiar74 Re: my tu gadu gadu 29.06.06, 14:36
                              moze na jakas kawke sie spotkamy? Maju zagadaj do mnie na ggsmile
                              • mamba234 Górny Śląsk 05.07.06, 08:21
                                Witam wink

Też jestem ze Świętochłowic.

Pozdrawiam

Mamba
                              • majeczka2310 Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 08:50
                                Kasiu, niestety na gg nie mogę, bo:
                                w domku na razie z powodu burz internetu niet ale nadzieja jest
                                w pracy nie mogę bo nam zabronili sad((
                                ale na miela bardzo chętnie napiszę
                                • kasiar74 Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 09:13
                                  dziewczyny to może się spotkamy w Katowicach, będzie wszystkim chyba
                                  najwygodniej?
                                • z_mazur Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 09:21
                                  Hej dziewczyny.

Trochę przegapiłem te wypowiedzi
                                  Ja też codziennie jestem w Katowicach. Może by takrzeczywiście jakaś
                                  popołudniowa kawka.
                                  Człowiek czasem chciałby z kimś pogadać, ja już nawet szukałem grupy wsparcia
                                  ale w Katowicach nie znalazłem.
                                  • majeczka2310 Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 09:44
                                    No może na kawce nie poprzestaniemy.
                                    A co gorsi będziemy od Warszawki.
                                    Tylko żeby nikomu nie przyszło do głowy przyjechać na 4 kólkach.
                                    Macie jakieś propozycję, bo ja osobiście Katowic znam mało. Jeśli chodzi o
                                    knajpy. Za to w Sosnowcu znam Zakręconą i polecam.
                                    • kasiar74 Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 09:47
                                      to może ustalmy jakis termin?? kanpek w Katowicach zatrzęsienie
                                      • z_mazur Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 13:15
                                        Może początek przyszłego tygodnia, bo w tym to został już tylko czwartek i
                                        piątek, z czego piątek mam już zajęty.
                                        Proponuję poniedziałek 17.00 ewentualnie może trochę później nie wiem jak
                                        kończycie pracę, ale ja jestem przed 17 w Katowicach. No chyba, że rzeczywiście
                                        jutro o tej samej porze.
                                        W tej chwili na samej Stawowej jest chyba z 10 ogródków ze stolikami więc nie
                                        powinno być problemu z miejscami.

A co do Zakręconej to rzeczywiście miałem okazję być i fajna knajpka.
                                        • kasiar74 Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 13:29
                                          majeczka w sumie może byc też poniedziałeksmile) i niech będzie Patio nie ma
                                          sprawysmile)jaesli chodzi o mnie to moze byc np. 16
                                          • majeczka2310 Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 13:30
                                            a słuchajcie a może niedziela po południu i bezstresowo i czasu wolnego dużo,
                                            to samo miejsce.
                                            Co Wy na to?
                                            • kasiar74 Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 13:37
                                              koło 18 jak najbardziej wczesniej nie mogę
                                              • majeczka2310 Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 13:44
                                                tylko mi nie mów że w pracy wczesniej będziesz.
                                                No mnie 18 to troszku mniej pasuje. A wcześniej sie nie da nic zrobić? Bo wiesz
                                                ja muszę do 20 dostarczyć mleczarnie do domu smile
                                                • kasiar74 Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 13:48
                                                  z piwem?wink) ja w weekendy teraz mam córke w tygodniu u mamy na wakacjach, moze
                                                  jednak ten poniedzialek? powiedzmy o 16?
                                                  • majeczka2310 Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 13:52
                                                    Ha ha ha
                                                    myslisz że ja przez te 18 miesięcy w ascezie żyłam.
                                                    A zresztą niech się młoda uczy od małego!!!! Zresztą bez dystrybutora piwko też
                                                    lubi "na żywca". Cholera jedna. Mówiłam Ci, że ona ciężki kaliber jest!
                                                    No to poniedziałek.
                                                  • z_mazur Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 14:06
                                                    No nie wiem moje Panie czy mam się też czuć zaproszony?
                                                    Jeśli tak to gdzie jest to "Patio"?
                                                  • majeczka2310 Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 14:10
                                                    Drogi Panie?
                                                    Nalegam...
                                                    Patio jest w samym środku stawowej, sąsiad MC donalda, swego czasu a pewnie
                                                    teraz też, piękny naturalny wystrój z mnóstwem kwiatów.
                                                  • z_mazur Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 14:24
                                                    Ok to ja mogę być chwilę po 16.
                                                    Jak się rozpoznamy?
                                                    Mam mieć w butonierce czerwonego goździka? smile
                                                    Macie zamiar siedzieć na zewnątrz czy wewnątrz?
                                                  • majeczka2310 Re: my tu gadu gadu 05.07.06, 14:28
                                                    tak, ta butonierka i goździk to dobry pomysł smile
                                                    Ja będę miała kapelusz z woalem....
                                                  • majeczka2310 z_mazur 05.07.06, 14:30
                                                    a tak poza tematem, to zdradź nam swoje imię, bo jak Ci będziemy na tym naszym
                                                    spotkaniu mówić: Panie Z_Mazur witaj! Głupio jakoś:0
                                                    Mnie dali Agnieszka.
                                                  • kasiar74 Re: z_mazur 05.07.06, 14:41
                                                    ja wam moze podesle zdjecie na maila gazetowego, bo tam naprawde duzo ludzi
                                                    jest na Stawowejwink))
                                                  • z_mazur Re: z_mazur 05.07.06, 15:00
                                                    Dzięki Agnieszko.

Ziemowit, miło mi. smile
                                                  • majeczka2310 Re: z_mazur 06.07.06, 08:44
                                                    Co za piękne niespotykane staropolskie imię.
                                                    Nikogo nie znam o takim imieniu
                                                    a myslałam sobie że to tajemnicze Z to od Zbyszka. A tu takie zaskoczenie smile))))
                                                    Osobiście znam np. Tarcezjusza i Askaniusza oraz Dobrosławę.
                                                    Mnie również jest miło.
                                                  • z_mazur Re: z_mazur 06.07.06, 08:57
                                                    No no
                                                    Tarcezjusz i Askaniusz, podobają mi się.

Moi bracia mają też odlotowe imiona chyba bardziej niż moje.
                                                    Ale o tym mozemy porozmawiać w trakcie spotkania.

Przypuszczam że znajdzie się parę równie ciekawych tematów.
    • selenet Re: Forumowicze z Górnego Śląska 05.07.06, 08:57
      a ja jestem z Gór Świętokrzyskich sad to trochę daleko sad
      • mamba234 Termin spotkania 05.07.06, 14:34
        Witam wink

Podniosłam dzisiaj wątek, to czuję się też zaproszona wink
        Tylko nie mówcie, że list już zamknięta ...

Pozdrawiam
        Mamba
        • majeczka2310 Re: Termin spotkania 05.07.06, 14:35
          oczywiście! jak najbardziej będzie mi miło.
          • mamba234 Re: Termin spotkania - ustalenia 05.07.06, 14:39
            Czyli reasumując - spotkanie w poniedziałek tj. 10 lipca w Katowicach
            w Patio od 16.00.
            A jak my się rozpoznamy wink))
            Nie piszę się bowiem na machanie wyrokiem sądowym na potwierdzenie, że należę
            do klubu rozwódek wink

Pozdrawiam
            Mamba
            • majeczka2310 Re: Termin spotkania - ustalenia 05.07.06, 14:44
              e, ja takiego świstak nie mam i prędko mieć nie będę a to tylko dlatego że nikt
              nie ma na to kasy.
              • mamba234 Re: Termin spotkania - ustalenia 05.07.06, 14:47
                To co Majeczka proponujesz jako znak rozpoznawczy wink

Mamba
                • majeczka2310 Re: Termin spotkania - ustalenia 05.07.06, 14:49
                  Qurcze sama nie wiem
                  ale może przez noc na coś wpadnę
                  wszelkie pomysły dozwolone?
                  • mamba234 Re: Termin spotkania - ustalenia 05.07.06, 14:58
                    majeczka2310 napisała:

> Qurcze sama nie wiem
                    > ale może przez noc na coś wpadnę
                    > wszelkie pomysły dozwolone?

Błagam, tylko nie obowiązkowy toples wink
                    Mamba
                    • majeczka2310 Re: Termin spotkania - ustalenia 06.07.06, 08:30
                      no daj spokój to nie wiem czy bysmy dotarły do tego Patio smile)))
                      a swoją drogą ciekawe kto byłby pierwszytongue_outolicja czy jakiś wygłodniały słomiany
                      wdowiec...
                      • mamba234 Re: Termin spotkania - ustalenia 06.07.06, 08:39
                        Stawiam na obydwu wink))
                        • majeczka2310 Re: Termin spotkania - ustalenia 06.07.06, 08:48
                          no teraz to jestem w kropce... bo z władzą nielegalnie hmmm... to może się
                          skończyć tylko źle.
                          Tylko co zrobimy z naszym drogim kolegą?
                          • z_mazur Re: Termin spotkania - ustalenia 06.07.06, 08:54
                            Drogim???? hmmmmmm. to miłe.

A mną się nie musicie przejmować. Nie takie rzeczy się przeżywało wink
                            • mamba234 Re: Termin spotkania - ustalenia 06.07.06, 08:57
                              No to Gazeta Wyborcza pod pachą i wstęp na nasze spotkanie wolny wink

Mamba
                              • kasiar74 Re: Termin spotkania - ustalenia 06.07.06, 09:08
                                moze zarezerowac stolik w srodku na jakies hasło bo przeciez nie bedziemy
                                chodzic z czerwoną wstążką kurde
                                • majeczka2310 Proszę - kontrety 06.07.06, 09:15
                                  Bo jutro idę na urlop, a w domu po negocjacjach z adminem nie wiem czy mnie
                                  podłączy czy nie do internetu.
                                  W każdym razie nie chcę żeby w poniedziałek w pracy okazało się że muszę szukać
                                  po ludziach goździków, chorągiewek, wstążek tudzież innych wymyślnych rzeczy,
                                  nie wspominając jakbym przyszłą do pracy w topless smile))
                                  • kasiar74 Re: Proszę - kontrety 06.07.06, 09:19
                                    maja podaj mi na priv telefon to sie jakos zdzwonimy
                                    • kasiar74 Re: Proszę - kontrety 06.07.06, 16:20
                                      a jak kolegę Ziemowita poznamy????smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka