nangaparbat3 09.09.06, 22:26 Własnie wrociłysmy z kina. Jak się skończyło, powiedziałam: Nie martw się, coreczko, zawsze bedziesz miała mieszkanie po mamusi, jakby co. No film - jakby sie czytało "samodzielną", a miejscami "macochy". Był juz ktoś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13monique_n Re: Plac Zbawiciela 09.09.06, 22:29 Nie. Nawet nie slyszalam, ale teraz trzeba bedziec rzucic okiem. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Plac Zbawiciela 09.09.06, 22:30 Nie bylam, ale dzis odwiedzily mnie kolejne kobiety i jedna szczegolowo opowiadala. Tez sobie pomyslalam o forum tym i innych i ze moze ten film glownie mezczyzni powinni obejrzec, w celu zapamietania, ze jak sie zaklada rodzine to Zona jest troche wazniejsza od Matki. Chyba trzeba isc... Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Plac Zbawiciela 09.09.06, 22:48 nangaparbat3 napisała: > Nie martw się, coreczko, zawsze bedziesz miała mieszkanie po mamusi, jakby co. Wnoszę, że jesteś dobrze posunięta w latkach. Podejrzewam, że bardziej niż ja, bo inaczej córcia zdąży posiwieć nim się doczeka opuszczonego kąta. Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Plac Zbawiciela 09.09.06, 22:52 No w kazdym razie moze miec nadzieje i perspektywę. a juz tak serio - jakby co, to zmiesci sie u mnie z dzieckiem. No chyba ze wyprodukuje piecioro, bo i tak bywa. Odpowiedz Link