mik261 Re: www.kanonista.com 12.08.07, 15:32 Ciekawe, że ktoś zakłada forum i od razu pojawia się reklama. Mój mąż stara się o stwierdzenie nieważności małżeństwa. Sprawa jest w II instancji ( w I instancji wyrok był negatywny). Gdy dostaliśmy wyrok negatywny spanikowaliśmy, mąż zadzwonił do tej kancelarii i był bardzo rozczarowany. Człowiek mało kompetentny, nie chciał udzielić żadnej informacji, nastawienie na kasę. zauważyłam, ze ta kancelaria wszędzie robi takie podchody z kryptoreklamą. Odpowiedz Link
kanonista Re: www.kanonista.com 11.11.07, 21:22 Witam. Aby komuś doradzić trzeba się spotkać, omówić problem by dokładnie poznać sprawę, zwłaszcza, jeśli pierwsza instancja wydała wyrok negatywny.... pozdrawiam, MK Odpowiedz Link
yasiek_er Re: www.kanonista.com 21.11.07, 13:14 Muszę wystąpić w obronie biura Kanonista - od długiego czasu ludzie z tej firmy pomagają mi kompletnie bezinteresownie - pomogli mi bardzo w momencie kiedy zostałem oszukany przez promowaną przez prasę i media firmę za co jestem im bardzo wdzięczny. Ja dużo staram się robić w swojej sprawie sam, nie jest to niemożliwe, choć nie zaprzeczam b.trudne, ale jeśli mam pytania zawsze służą mi pomocą i konkretną odpowiedzią. Odpowiedz Link
abolesta Re: www.kanonista.com 20.05.14, 15:23 Witam, odnośnie kościelnego procesu o stwierdzenie nieważności małżeństwa zapraszam także na swój blog: bolesta.blog.onet.pl dr Arletta Bolesta adwokat kościelny Odpowiedz Link