Dodaj do ulubionych

Swinskie ciasto

10.10.06, 01:37
Dowcipy zreszta tez.
Weekenda,
robisz najlepsze swinskie ciasto na swiecie, w dodatku z perfekcyjnym
zakalcem! Myslalam, ze to zart, ale to szczera prawda.
A Crazy robi najpyszniejsze sushi we wszechswiecie (w dodatku rozdaje na
wynos i nie pobiera oplaty, no wariatka).
Nie wiem, czy mnie tak suszy po tym sushi czy po miksie win bialych,
czerwonych, tokaju i wodki ale to juz drobiazg.
Ze spraw egzystencjalnych mam refleksje, ze rozwodnicy to najweselsi ludzie
na tej planecie. To z pewnoscia efekt traumy, ale wlasciwie czy to wazne jaka
jest geneza zdrowego smiechu?
Baby, jestescie wariatki najwyzszej jakosci niezaleznie od wzrostu, a to
forum winno sie zglosic do jakiegos konkursu pt. "idioctwo w sieci".
Nastepnym razem Mlode Pudlo stawia wino hiszpanskie a ja robie potrawe. I
prosze sie nie krzywic, bo skoro ja dalam rade zjesc swinskie ciasto i teraz
bede przez miesiac trawic kilo srutu, to Wy tez dacie rade. Kazdy Ex to pikus
w porownaniu ze swinskim ciastem Weekendy!!!
Pozdrawiam wszystkich cieplo i milego wtorku.
Obserwuj wątek
    • pudeleczko_75 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 07:41
      Dziewczyny ja mogę tylko dziekować dziekowaćsmile))))
      za sushi takie, że Crazy powinna otworzyć knajpe i już do końca zycia opływac w
      dostatki - japończycy niech się chowają na tych swoich wyspach
      za ciasto, za ból głowy - nie wiem jak dojdę do roboty, za ból gardła - znowu
      znowu chciałam wsztkie zakrzyczećsmile))
      i przede wszystkim za TOWARZYSTWO - najlepsze i najweselsze wariactwo na
      świeciesmile))
      i za wyciagniecie z rowu mariańskiego!!!!!!
      pozdrawiam ciepło i cieszę się, że jest forum, które tworzą tak fantastyczni
      ludziesmile

• crazysoma Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 07:45
        Dziekuje skromnie...
        Pudeleczko, wlasnie chcialam zapytac czy Ci lepiej, ale wykoncypowalam sobie,
        ze chyba tak, poniewaz mowilas glosno i szybko i caly czas sie smialas, wiec
        umowimy sie ze to nien bylo nerwowe i ze JEST Ci lepiej...
        Trzymaj sie cieplo i mocno na tej ...Ryfie wink
        • pudeleczko_75 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 07:52
          Crazy, a Twoje śliczne dziewczynki nie sa przerażone?
          żeby im się wizja świata nie skrzywiłasmile))))
          • crazysoma Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 10:10
            > Crazy, a Twoje śliczne dziewczynki nie sa przerażone?
            > żeby im się wizja świata nie skrzywiłasmile))))

Moje sliczne (dziekuje) dziewczynki uwielbiaja takie akcje, a Mlodsza zapytala
            rano, kiedy znowu te ciocie mile przyjda do "niaś".
        • anja_pl Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 15:49
          crazysoma a dawaj na neta przepis jak robisz to sushi, bo takiego apetytu mi
          narobiłyscie, że mnie skręca!!!!

a świńskie ciasto, to może weekenda na spotkanie we Wrocławiu przywiezie???
          no i crazy także swoje sushi...
          a przepis dawaj i to szybko smilesmilesmile

zapraszamy (myślę, że reszta wrocławian sie dołącza wink)
    • crazysoma Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 07:42
      To swinskie ciasto to byla zakamuflowana szarlotka o smaku marchewkowo-
      otrebowym...
      Pho czy Ciebie tez tak boli dzis glowa? O mamo... I ten tupot... Tak, miks
      winno-absolutowy to absolutnie ciekawe rozwiazanie.
      Strasznie dziekuje, ze przyszlyscie. smile
    • kasiar74 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 08:05
      phokaro ja widze że jesteś gwarancją dobrej zabawy, a nie masz ochoty
      przyjechac do Krakowa?
    • brzoza75 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 08:44
      powiem tak niczego innego się nie spodziewałam że Cię dziewczyny rozruszają!:-
      )))
      • pudeleczko_75 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 09:14
        oj tak - że dzis głowa bolismile)
        dobrze, że nie próbowala miksu winno-absolutowego bo bym do pracy dziś nie
        doszłasmile))
    • brzoza75 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 09:42
      wczoraj upiekłam to cudo marchewkowe i rano powędrowało do przedszkola, ktoś mu
      na pewno etykietke doklei wyrób B., i nie uda mi się uniknąć porażki,nic to
      nie każdy musi umieć piec ciasto marchewkowesmile
      • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 09:44
        Owszem, boli mnie glowa.
        To z pewnoscia przez to swinskie ciasto!!!!
    • weekenda Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 09:44
      PHO!!!!!!!! Ty Zołzo!!!!!!!!!!! a ja tak się starałam!!!!!! wink))))))))))))))
      świńskie ciasto świńskie ciasto... uprzejmie i wszem ogłaszam, że piekę
      najlepsze ciasta na świecie (szczególnie te z zakalcem) a one są Maupy
      zazdrosne, że tak nie potrafią.

Głowa głowa... dopiero dotarłam do pracy... no comments.... ale gdybyście
      widziały Andy ze mną, jak usiłowałyśmy wyjść z tej twierdzy tj. osiedla
      Crazy... dżizes... jakieś chaszcze, płoty, parkany, same krawężniki, cała armia
      ochroniarzy, watahy psów krwiożerczych... skąd u diabła u Ciebie Crazy taka
      ilość wszystkiego szczególnie w nocy!!!!!!!!!!! to jakiś tor przeszkód! I
      dlaczego mam pęknięty guzik w płaszczu............

Ale sushi........ mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
      mniam mniam mniam mniam mniam mnia mniam mniam mniam mniam mniam mniam mniam
      mniam mniam mniam mniam mniam mniam mniam mniam mniam mniam mniam mniam mniam
      miód w paszczęce!!!

Ja nie wiem Crazy ale cuś mi się wydaje, ze Ty z powołaniem cosik nie tak, Ty
      sie weź za jakąś knajpę nazwij ją "Jako tako". Ty sushi, Pudełeczko tiramisu,
      ja mogę stać na zmywaku...

Co jest dobre na kaca??????
      • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 09:55
        Weekenda jak to TY na zmywaku?
        Ty bedziesz robila swinskie ciasto, to bedzie specjalnosc zakladu.
        Ludzie z calej Polski (a potem i swiata) beda sie zjezdzac by skosztowac tego specjalu. Moim
        zdaniem w Chinach zrobi furore (a jaki tam obszerny rynek) - bo jeden kawalek i pol roku
        mozesz nic wiecej nie jesc. Rewelacja.

Ja sie po prostu nie moge doczekac az zrobisz swoj NAJLEPSZY NA SWIECIE SERNIK!

ps.
        Jak Wy zescie wychodzily przez te krzaki to ja do tej pory nie rozumiem... chcialyscie zeby
        Was kto zgwalcil??? Rety... we lbie sie nie miesci.

Na kaca to jest swietna aspiryna - ale to od razu po. Przyjsciu do domu. Wiec u Ciebie i Andy
        odpada, bo zescie za dlugo szly... przez te krzaczory.
        • weekenda Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 10:11
          A żebyś wiedziała że zrobię!!!!!!!!!!!!!!!!! Będzie pyszny.... sam ser!!! O!

Eeeeeeeeee tam zaraz zgwałcił... oni wszyscy tacy chętni od razu do akcji... a
          co? Crazy?!?! tam gwałcą? ojoj...

Mam tylko nadzieję, Crazy nie będziesz miała jakowyś nieprzyjamności bo gdzieś
          udało mi się zadzwonić... jakąś bramę dużą z dziobadłami na górze pamiętam...
          no i dzwonek. A potem uciekłyśmy...

Oj tam. Jakby co przylecę z wiechciem róż. Ale po Tatrach! smile

Ale za to było fajowo! big_grinDD
      • crazysoma Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 10:07
        ale gdybyście
        > widziały Andy ze mną, jak usiłowałyśmy wyjść z tej twierdzy tj. osiedla
        > Crazy... dżizes... jakieś chaszcze, płoty, parkany, same krawężniki, cała
        armia
        >
        > ochroniarzy, watahy psów krwiożerczych... skąd u diabła u Ciebie Crazy taka
        > ilość wszystkiego szczególnie w nocy!!!!!!!!!!! to jakiś tor przeszkód! I
        > dlaczego mam pęknięty guzik w płaszczu............
        >
        O, to ja juz wiem gdzie polazlyscie - na sasiednie osiedle, zamieszkiwane w
        duzych ilosciach przez tzw. ministrow. Ale cholerka, jak Wy przez plot
        przelazlyscie, w tym stanie, to ja nie wiem... Aha, przy okazji informuje, ze
        dzonilyscie ze 4 razy jak wyszlyscie ale nie wiem po co, bo gadalyscie miedzy
        soba a nie do mnie smile)) (sadzac po odglosach, zataczalyscie sie, w tym takze
        ze smiechu)
        Z tym kacem, to ja nie wiem jak sobie poradzic wypilam - juz 6 herbat i wlasnie
        pije 7. A tak w ogole to moj kot patrzy na mnie jakos dziwnie pewnie dlatego,
        ze wczoraj cos chcialam do niego powiedziec ale wydobylam z siebie tylko jakis
        dziwny belkot.
        Boze, nastepnym razem nie eksperymentuje z miksem. A co do ciasta, lezy sobie
        na blacie -co mam z nim zrobic????? smile Zartuje zjadlysmy z Mloda na sniadanie
        i naprawde jest pyszne smile
        • weekenda Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 10:19
          crazysoma napisała:

> >
          > O, to ja juz wiem gdzie polazlyscie - na sasiednie osiedle, zamieszkiwane w
          > duzych ilosciach przez tzw. ministrow.

To my prawie u stóp samego rządu były!?!?!? no popatrz popatrz jakie my
          sprytne! tak blisko koryta!!! szkoda, że nie wiedziałam, to bym sobie
          pogawędziła z tymi mądrymi inaczej...

> Aha, przy okazji informuje, ze
          > dzonilyscie ze 4 razy jak wyszlyscie ale nie wiem po co, bo gadalyscie miedzy
          > soba a nie do mnie smile)) (sadzac po odglosach, zataczalyscie sie, w tym takze
          > ze smiechu)

taaaaaaaaaaak????????????????? ojoj... to Andy zapłaci big rachunek... bo ja
          swojego phona nie mogłam znaleźć. A nawet nie wiem czy szukałam...?

> Z tym kacem, to ja nie wiem jak sobie poradzic wypilam - juz 6 herbat i
          wlasnie
          >
          > pije 7. A tak w ogole to moj kot patrzy na mnie jakos dziwnie pewnie dlatego,
          > ze wczoraj cos chcialam do niego powiedziec ale wydobylam z siebie tylko
          jakis
          > dziwny belkot.
          > Boze, nastepnym razem nie eksperymentuje z miksem.

To ten Tokaj też poszedł???? dżizes........... w końcu ten kac przejdzie.....
          kiedyś musi......... Nie??????

A co do ciasta, lezy sobie
          > na blacie -co mam z nim zrobic????? smile Zartuje zjadlysmy z Mloda na
          sniadanie
          > i naprawde jest pyszne smile

No właśnie! jedna docenia mój trud, znój i starania! Pewnie, że dobre!
          NAJLEPSZE!!! ;DDD
          • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 10:53

Na kaca najlepsze jest swinskie ciasto Weekendy!!!

ps.
            Nie mow maupo, ze ja Cie nie doceniam. Ja wczoraj z wlasnej i nieprzymuszonej woli
            (aczkolwiek w stanie juz poalkoholowym) zezarlam to ciasto i nawet nie wyplulam. Wiec
            wypraszam sobie.
            A tak w ogole to Ty sie musisz dzisiaj wykurowac do wieczora, aby zrobic piorunujace wrazenie.
            (tylko ciasta nie rob!)
            • andy322 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 11:12
              było suuuper, wszystko pychota tylko szkoda że nie dłużej (nastepnym razem
              musimy w weekend)świńskie ciasto nie było swińskie a tiramisu bomba. sushi to w
              ogóle poza konkurencjąwinknie mogłyśmy znależć tych 2 śmietników i łaziłyśmy po
              całej okolicy. kierowca nie został wpuszczony na teren(bo tam sami przyzwoici
              ludzie mieszkają co bawia sie do 22winki czekał na nas z pół godziny...(dostał w
              nagrode pyszne sushi)weekenda w akcie desperacji chgciała przejśc przez jakies
              ogrodzenie, ale w ostatniej chwili zauważyła ze jest w spódnicy...zresztą wobec
              tego ryku i wybuchów śmiechu to i tak nie miałoby żadnego znaczenia..w każdym
              razie dawno nie spędziłam tak fantastycznego wieczorku.. dziewczynki Marty są
              super, a ja w razie potrzeby podejmuje sie opieki nad słodką Julką córką pana
              choinkiwinkbuziaki
              • andy322 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 11:16
                głowa mnie nie boli choć rano czułam się lekko niepewnie i jakoś nie mogłam
                jeść, ale teraz już jest ok..zreszta to wszystko na pewno przez te lęki że już
                nigdy nie trafie do swojego domu...widzisz weekenda, teraz mam traumęwink
                • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 11:18
                  Weekenda tak kocha gory, ze nawet zwykly parkan to dla niej wyzwanie!
                  Biedna Andy...
                  • pudeleczko_75 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 11:59
                    pho, powiedz mi tylko jak to jest, że my wychodząc o znaczniesmile) póxniejszej
                    godzinie miałysmy taksówkę pod sama klatką, nie zwiedzałysmy parkanów i
                    chaszczów???? chyba w korporacji usłyszeli jakość mojego glosu i wysłali info,
                    żę ledwie bełkoczesmile))
                    • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 12:16
                      No nie.
                      My po prostu bylysmy porzadne!
                      Lub porzadnie wstawione, haha.
                      • weekenda Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 13:44
                        no wredoty jedne.... a ja to co????? nie porządna może co?????? HA! jak taki
                        jeden przez parkany skakał to jaki sławny potem się stał!!! wszystko przede mną.
                        O! jeszcze Wam pokażę!
                        • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 13:53
                          Ja w to nie watpie!
                          I licze na to, ze najpierw pokazesz nam SERNIK.
                          • weekenda Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 14:03
                            czekaj czekaj... niech ja z Tatr wrócę...
                            • crazysoma Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 15:08
                              > czekaj czekaj... niech ja z Tatr wrócę...

Najpierw to musisz z dzisiejszego spotkania wrocic smile Ciekawe w jakim stanie
                              bedziesz...
                              • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 15:10
                                Niech nie wraca z dzisiejszego spotkania...
                              • weekenda Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 15:12
                                Ty mnie kurcze mnie strasz... mam wszystkie mazidła do mejkapu i postaram
                                najsamwpierw na coś wyjść... jakoweś kolory cy cuś... się zestroiłam w barwy
                                kontrastowe co by chociaż trochę odbijało od bladolicej...

ech gupi człek gupi... i im straszy tym gupszy... wink))

dam znaka na @'le co i jak...
                                • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 15:37
                                  Weekenda!
                                  Mazidla do mejkapu sa wskazane, popieram. Idz juz w ogole do domu, to sie jeszcze zdazysz
                                  zamaskowac - w sensie maseczke nalozyc i zrelaksowac. Co do kontrastowych kolorow to nie
                                  wiem, co masz na mysli, bo mi sie dziwnie zielony z czerwonym skojarzyl. Nie przesadzaj z
                                  kombinacjami. Wdziewaj zielony, czerwone oczy zrobia reszte... haha. Zatruje, no musisz sie
                                  troche posmiac, bo pekniesz z przejecia. To juz lepiej niech Cie trafi zdrowy zawal serca. No
                                  w sensie, niech Ci to spotkanie idzie w serce (ewentualnie w inne czesci ciala tez).
                                  Trzymamy kciuki i pisz, jak bylo.

• crazysoma Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 15:38
                                  Daj znac koniecznie. Ja w sobote wrocilam do Rodzicow o 5,30 bez 1 kolczyka i
                                  ze skora zdarta na lokciu smile))
                                  • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 15:52
                                    No to Ty niezla jestes... w takim stanie ... do RODZICOW???
                                    • crazysoma Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:04
                                      Nooooo smile Ale na szczescie Niezrzeszona mi drzwi otwierala. (Moi Rodzice
                                      mysleli, ze ja jestem w domu i spie, bo teoretycznie razem mialysmy wrocic). A
                                      jak wygladam to sie zorientowalam, jak wstalam.
                                      • pudeleczko_75 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:11
                                        Crazy a co Ty robilaś do tej wczesnej godziny porannej, he???????
                                        smile)))))
                                        • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:14
                                          No raczej nie lepila sushi.
                                          • pudeleczko_75 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:15
                                            no raczej, bo przy sushi to się raczej kolczyków nie gubismile
                                            • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:19
                                              Taka mam nadzieje. Ja w kazdym razie wczoraj zadnego nie polknelam. No choc to sie trudno
                                              zorientowac. Po swinskim ciescie W, zoladek wszystko zniesie.

ps.
                                              Jak tam, juz myslami jestes hen hen? Wsrod smaglych chlopcow wzrostu siedzacego psa?
                                              Pamietasz, co masz lykac a co zakladac?
                                              • pudeleczko_75 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:25
                                                > Pamietasz, co masz lykac a co zakladac?

tak wszystko opanowane i zapamiętanesmile)) już się cieszę, aczkolwiek moja forma
                                                dzisiaj jest kiepska - jest szansa, że pośpię w samolociesmile))
                                                obym miała Wam co opowiadać o tych chłopcachsmile))
                                              • crazysoma Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:25
                                                > Taka mam nadzieje. Ja w kazdym razie wczoraj zadnego nie polknelam

- przy Was kolczykow nie gubie, do sushi nic nie wpadlo ponad to co mialo
                                                wpasc wink

> Pamietasz, co masz lykac a co zakladac?
                                                - jak nie pamieta (a istnieje taka mozliwosc) to bedziemy Ja nekac smsami...
                                            • crazysoma Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:20
                                              Umowmy sie, ze nie pamietam wink Jak sie spotkamy to mi wroci pamiec i
                                              O_powiem.
                                              • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:24
                                                Umowmy sie, ze sie umowimy.
                                                Bedzie czego sluchac... Pudelko po experymentach egzotycznych, Weekenda po dzisiaj (i po
                                                Tatrach), Ty w poszukiwaniu straconego kolczyka... Cholera! Musze koniecznie cos zrobic, bo
                                                nie bede miala o czym opowiadac. Buuuuuuuuuu....
                • weekenda Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 14:10
                  Andziuchna WYBACZ!!!!!!!!!!! to za tę traumę!!! no ale przeca się udało!
                  błądziłyśmy błądziłyśmy ale w końcu wyszłyśmy HURAAAAAAA!!!!!!!!! wink))
                  (Kiwaczek)

Było OK. Super! fantastico! smile Pho bardzo ładnie to ujęła: bal samic ze
                  świńskim ciastem big_grin Trzeba myśleć nad jakowymś riplejem...

Już dobrze się czuję Laski! uratowała mnie koka-kola smile))
                  • to.ja.kas Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:23
                    No ładnie sie bawicie smile))))
                    A Crazy po raz kolejny WPRASZAM sie na sushi, ja tez robie , ale mi czasem
                    koslawe wychodza....moze Ty mnie naumiesz smile))
                    • crazysoma Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:30
                      A Crazy po raz kolejny WPRASZAM sie na sushi, ja tez robie , ale mi czasem
                      > koslawe wychodza....moze Ty mnie naumiesz smile))

- a ZAPRASZAM serdecznie. Naumiec tez moge nie ma problemu i za darmo nie jak
                      Kurt jakis tam za kase smile mimo ze Ty to.ja.kas smile
                      • to.ja.kas Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:31
                        No to moja droga musimy sie zmowic, tylko Pho musimy unikac w trakcie
                        nauki....ona mnie rozprasza smile))))
                        • crazysoma Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:35
                          eeee Ona sie przydaje - "dupki" zjada smile jak dostanie wino (a nie,
                          przepraszam, nastepnym razem nie robimy miksow), wiec jak dostanie te
                          swoja "lyski" to i gadac nie bedzie smile
                          • pudeleczko_75 Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:38
                            nie ma takiej mozliwiości, PHO ma gadać - opowiadaćsmile)))
                            • phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:40
                              >pudeleczko_75 napisa?a:
                              > nie ma takiej mozliwios´ci, PHO ma gadac´ - opowiadac´smile)))

Jest tylko taka mozliwosc, ze gadam.

• phokara Re: Swinskie ciasto 10.10.06, 16:39
                            dupki zjada... no boskie!!!
                            ps.
                            Kaska jestes swinka i mozesz spokojnie konsumowac swinskie ciasto!
                            • pudeleczko_75 ale sie teraz boję jechać... 10.10.06, 18:12
                              cholera boje się czy dam radę, co ja tam bedę całe dnie robiła... czy to dobry
                              pomysł... cholera cholera
                              • phokara Re: ale sie teraz boję jechać... 10.10.06, 19:11
                                sluchaj kobieto,
                                dasz rade. dalas rade Exowi, to dasz rade smaglym chlopcom wzrostu siedzacego
                                psa.
                                Co bedziesz robila? Lezala na sloncu i opalala swe boskie cialo, pozwalajac
                                sobie przynosic (lan)drinki tabunom wielbicieli. To wlasnie.
                                A wieczorem bedziesz polykac i zakladac, jak ustalilysmy. No.
                                A jak bedziesz miala dola (hmmm... no tak chwilowo w drodze wyjatku) to
                                bedziesz do nas pisala sms-y.
                                Trzymaj sie i wracaj cala, zdrowa i szczesliwa. I z winem, oczywiscie.
                                Sciskam
                                • to.ja.kas Re: ale sie teraz boję jechać... 11.10.06, 11:11
                                  Co wyscie naopowiadały tej biednej kobiecie....co ona ma zakładac i
                                  POŁYKAC ????smile))))))))
                                  Rany boskie Was to z oczu spuscic smile)))
                                  • crazysoma Re: ale sie teraz boję jechać... 11.10.06, 11:30
                                    Zakladac barchany (w takiej Hiszpanii to przeciez strasznie zimno jest) i
                                    polykac aspiryne smile
                                    • to.ja.kas Re: ale sie teraz boję jechać... 11.10.06, 11:32
                                      coś Wam nie wierze.....juz ja Was znam blondyny jedne.
                                      Pewnie do torby juz zapakowała młotek smile)))
                            • to.ja.kas Re: Swinskie ciasto 11.10.06, 11:10
                              Ja ciast nie jadam, chociaz marchwiowe....brzmi pysznie..swińskie???? Jeszcze
                              pyszniej smile))
    • brzoza75 Rany boskie!!!!!! 10.10.06, 18:57
      Crazy, dziewczyny ,
      jestem d....blada własnie odczytałam wiadomość na poczcie prywatnej o tym, że
      mnie zapraszasz do siebie, już mam komórkę Twoją sorry ale tak rzadko zaglądam
      na pocztę na gazeciesad
      • pudeleczko_75 Re: Rany boskie!!!!!! 10.10.06, 19:07
        a mysmy się zastanawiały wczoraj co sie nie odezwałas....
        • brzoza75 Re: Rany boskie!!!!!! 11.10.06, 08:39
          taaaaaaaaaaasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka