Dodaj do ulubionych

Warszawa - Wroclaw

23.12.06, 13:19
Mamy pytanie (ja i Nanga). I prosbe. Gdyby ktos z Was przemierzal trase
Warszawa - Wroclaw, lub Wroclaw-Warszawa-Wroclaw i mogl zabrac duuuuuuzy
worek rzeczy dla potrzebujacej Rodziny, to ja bardzo prosze o kontakt ze mna.
Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • szarafela1 Re: Warszawa - Wroclaw 23.12.06, 16:23
      Zwykle przemierzam, ale skasowałam samochod .
      • anikab Re: Warszawa - Wroclaw 23.12.06, 18:05
        spytam mojego przyszłego eks, wraca w poniedzialek, jest bardzo uczynny, odezwe
        sie.
        • tricolour Serio chcesz prosić o coś faceta, z którym... 23.12.06, 18:07
          ... sie rozwodzisz?
          • nangaparbat3 A czemu nie? n/t 23.12.06, 18:56

• tricolour Dlatego, że proszenie oznacza stan zależności... 23.12.06, 21:17
              ... Proszący czegos nie ma i prosząc podkreśla ten brak. Raczej trudno wyobrażam
              sobie takie zachowanie podczas rozwodu...

• anikab Re: Serio chcesz prosić o coś faceta, z którym... 25.12.06, 15:51
            Cóż. Najlepiej by było, gdybysmy sie rozeszli kazdy w swoją stronę. Ale mamy
            dziecko. Ja muszę tego faceta widywać. Musimy jakoś się dogadywac - dziecko ma
            półtora roku, wiec tata nie zabiera go ze sobą, spotykają się przy mnie.
            Jeśli trzeba komuś pomóc, poproszę go o to, i wiem, że on to chętnie zrobi, bo
            mysli ze w ten sposób oczysci sumienie z wyrzutów za to, co zrobił mnie i
            dziecku. Przykre jest tylko to, ze nie przyzna sie do tego otwarcie. Kolegom z
            pracy i sąsiadom skręca meble, zakłada alarmy w autach itp smile)) To już jego
            sprawa. A ja? Mnie jest trudniej, mam dziecko. Jestem od niego zależna, żyjemy
            za alimenty od niego. Chcę zeby był dobrym ojcem. Wiem, że gdybym mu okazała,
            co o nim mysle, nie spotykałby sie z małym. Pisała o tym niedawno forumowiczka -
            sprawa z zapinaniem pasów. Chętnie opowiedziałby wszystkim, ze to ja mu nie
            pozwalam sie z dzieckiem kontaktowac. Po moim trupie. Jest mi źle z tym, ze nie
            mogę byc sobą. Pewnie nie warto, bo co to za ojciec. Wiem jedno, robię co
            innego. Trudno.
            • tricolour W nowym roku życze Ci... 26.12.06, 09:17
              ... byś przestała być zależna od faceta. Dla dobra swojego i włąściwego
              wychowania dziecka.
              • anikab Re: W nowym roku życze Ci... 26.12.06, 13:57
                Dzięki smile
                To on się zakochał w kimś innym, nie ja. Nie da sie pstryk - i zapomniałam. Nie
                kocham go już, ale to jeszcze nie wszystko. Potrzebuję czasu. Ale nie uważam,
                żeby mi to przeszkadzało wychowywać dziecko.
              • anikab Re: W nowym roku życze Ci... 26.12.06, 13:59
                Tobie również życzę wszystkiego, co Cię uszczęśliwi.
    • anikab Re: Warszawa - Wroclaw 23.12.06, 18:06
      ups, on juz jest we Wrocławiu sad
    • crazyrabbit Re: Warszawa - Wroclaw 25.12.06, 14:23
      Juz wiem , że będę wracać z okolic Warszawy 5 stycznia (piątek) do Wrocka.
      Najprawdopodobniej będę mogła coś zabrać. Jeżeli do tego czasu nic sie nie
      zmieni , to wyślij mi info na priv , umówimy się jakoś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka