julka1800 Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:44 o matko, nieeeeeeeee Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:46 Hmm... trzeba by tę hipotezę jakoś zweryfikować doświadczalnie, jaki "rozmiar próbki" jest konieczny? Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:49 Rozmiar probki????? Cudne. Wszelkie probki prosimy wysylac na adres SKS z dopiskiem ExSex. Wyniki konkursu podamy w maju. Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:50 Przydałby się precyzyjny regulamin - chodzi o eksów własnych, czy cudzych? Odpowiedz Link
anja_pl Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:52 myślę, że chodzi o każdą/każdego ex Odpowiedz Link
crazysoma Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:52 No wlasnie. Eksow wszelakich coraz wiecej, z kazdej strony. Z czyim eksem? Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:53 do seksu mojego mogę polecić z czystym sumieniem Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:00 > do seksu mojego mogę polecić z czystym sumieniem Erzsi, tu nie chodzi o sumienie. Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:01 Precyzując: to nie sumienie ma być czyste. Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:03 wiem ;p. powiem inaczej - reklamacji nie przewiduję Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:52 pho, markowi chodziło chyba o coś w rodzaju próbki/grupy reprezenatywnej dla czegoś tam ;p. znaczy tego seksu exu. chłopak musiał się kiedyś statystyki przeuczyć . Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:56 Lomatko!!! PROBKA REPREZENTATYWNA????????? Dobra. Ja sie nie znam na statystykach ale moge zasiasc w jury. Razem z Crazy i reszta SKS-u. Poswiecimy sie dla dobra ogolu. I nauki zwlaszcza. Crazy ma problem z fi, ale sie poduczy, hahahaha.... Odpowiedz Link
crazysoma Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:01 Protestuje ja nie mam problemu z fi. A poza fi to wlasciwie nie jest eks. Chciaz jest... Cholerka, czekolada z nadzieniem zabajone (edycja limiotwana) od Weekendy wpadla mi do kubka z kawa. Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:02 No . Trza by wziąć dane dotyczące wszystkich rozwodów w Polsce - kto, kiedy, w jakim wieku, z jakim wykształceniem, z jakim stażem .... znak zodiaku raczej można pominąć . Potem się bierze z tego grupę /powiedzmy, na nasze skormne potrzeby 100 osób ;p/ która odpowiada procentowemu rozkładowi tej większej grupy i się robi wtedy z tego grupę reprezenatatywną , znaczy winki można uogólonic na ogól populacji ;p. Powtarzam, powiedzmy 100 osób . Dalej chcecie być w tym jury ? Odpowiedz Link
bursztynowe Wymądrzę się, A co... 02.01.07, 12:15 Odnośnie kwestii sadystycznych, sorry, statystycznych i szacowania z próbki tego i owego przypomnę nieco teorii. Mianowicie estymator powinien być: a) zgodny - wiadomo, niezgoda buduje.. eeee.... może odwrotnie b) nieobciążony - hmmm, pewnie chodzi o choroby genetyczne, tudziez francukie c) efektywny - to proste, ma się sprawdzić w akcji jak siemasz. Wte i wewte. No i wydajnośc z hektara jak najbrdziej wskazana. (przerwa na kawę, a po przerwie wykładu ze statyski ciąg dalszy) Jedną z metod wyznaczania estymatorów jest metoda momentów. Nalezy zaaranżować odpowiednios sytuację (co najmniej lekko przyćmić oświetlenie, mogą być świece), ażeby momenty zaistaniały. Uwaga, może iskrzyć. Inną metodą jest metoda największej wiarygodności. To znaczy zeznania osoby trzeciej, czwartej tudzież kolejnej na liście miałby stanowuić o jakości takiego estymatora. Tej metodzie mówimy 'precz', albowiem nie opieramy się na plotkach, pomówieniach i innych niewątpliwie tendencyjnych opiniach, lecz wyłącznie no organoleptycznej, komisyjnie potwierdzonej analizie materiału badawczwego. Rzekłem Odpowiedz Link
erzsi Re: Wymądrzę się, A co... 02.01.07, 12:18 i to mają być mierzalne zmienne ;p? phi... Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:50 protestuję stanowczo. nie żeby seks z tym ex był zły ;p... Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:52 Tzn. nie z TYM eksem. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:53 nie z TYM ? hahaha... to oczywiscie Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 11:59 Jestes w skladzie. Jury. Automatem - przydzial z SKSu. Co to znaczy w jakiej kategorii? Nie wiem... Moze wagowej? Albo waginowej... haha... (co rok to lepiej, naprawde). Crazy bedzie prowadzila konkurs dodatkowy w kategorii Fi.jol roku. W rozkroku. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:07 Ale, ze niby co? Jak? Mam latac naokolo delikwenta z linijka, katomierzem i cyrklem i mierzyc? Czy, jak w powiesci pani HS opracujemy jakas "tabele zachowan"? Niesprzyjajace okolicznosci losowe beda brane pod uwage? Bol glowy, grypa, depresja, katar? Wiecie, "to" ma przelozenie na "tamto". Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:08 no crazy, nareszcie ktoś sięgnął sedna problemu ;p. jakieś narzędzie pomiaru trzeba skostruować . Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:10 > no crazy, nareszcie ktoś sięgnął sedna problemu ;p. Od razu zakladamy PROBLEM? Buuuuuuuu... Ja nie chcem. A gdzie lezy jego sedno to nawet nie wiem. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:10 Cos w rodzaju sredniowiecznego lozka tortur. "Zmodyfikowanego" na potrzeby SKSowe. W koncu, powinnismy sie mylic tylko raz, nastepca eksa musi byc dobrze zbadany. Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:15 A czy poziom satysfakcji można zmierzyć?! Konkurs będzie na pewno polegał na wypełnianiu ankiet po każdej rundzie. Wyniki uśredniane, z barometrem. Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:21 SKS zastosuje wlasne systemy weryfikacji, do ktorych zastosuje sie. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:21 Ale chyba naszej TYLKO satysfakcji? Taaak? W Nowym Roku, kobiety SKSowe postanowily byc lepszymi. Wydrami. Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:23 Dlaczego wydrami? To już opublikowano wyniki? Poproszę linka ? Odpowiedz Link
libra22 SKS edycja specjalna 02.01.07, 12:33 Bilet w jedną stronę już mam Czerwone stringi też, ale wolałabym w innym kolorze - tamte po Świętach jakoś się skurczyły Odpowiedz Link
phokara Re: SKS edycja specjalna 02.01.07, 12:48 Libra, stringow Ci u nas dostatek (w przeciwienstwie do Strong Manow). Dostaniesz. SKS-owe. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:33 Trzepiecie te wpisy ze hej ))) niedlugo osiagniemy te SZCZYTOWE 70000 )) Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:39 też apeluję o zmniejszenie tempa, nie nadążę czytać . Odpowiedz Link
julka1800 Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:42 czytanie to jeszcze nic ciekawe co z tego czytania wyniknie dzis wieczorem??? )) Odpowiedz Link
crazysoma Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:52 Ale co niby ma wyniknac, oprocz szczekoscisku? Szczytowanie? A co to jest? Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:56 Ciężko opisać, najlepiej zrozumieć na przykładzie. Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:57 chcesz stawać do konkursu ;p? Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:51 Julka, my nic nie trzepiemy. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:52 no ty i ja nie, bo... przeciez my chodzimy po szczytach ) Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:06 No to jaka bys chciala kategorie? Moim zdaniem ta z 'automatu' jest ciekawa. Oceniac bedzie sie strzal na odleglosc. Na przyklad. Ale mozesz sie zamienic z Crazy na fi. Ona nie chce. Ja tez nie chce phi pho pho. Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:07 Crazy bedzie oceniac nadzienie 'zabajone' wersja limitowana. Tak napisala. Reeeeeety. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:13 to musimy zamowic ubranie w strazy pozarnej. Albo w muzeum archeologicznym - w dziale mumifikacji. i tarcze w oddziale policji, tym, no, jak sie to nazywa (takim jak dawne zomo) prewencji? Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:06 z całym szacunkiem, brzoza się nie nada, za ładna jest Odpowiedz Link
crazysoma Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:08 Erzsi, my wszystkie jestesmy za ladne Z calym szacunkiem... Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:12 no, to niestety, SKS się do jury nie nadaje ;p. trzeba jakiś konkurs rozpisać. ze zdjeciami . Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:08 Wlasnie tym bardziej sie nada. Tym bardziej. Odpowiedz Link
libra22 Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:09 Własny eks raczej jako środek antykoncepcyjno-odstraszający Ale cudzy.. Domagam się, aby wyniki konkursu zostały upublicznione na forum. Lubię pracę. Praca mnie fascynuje. Mogę siedzieć i patrzeć na nią godzinami. Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:13 Libra ale Twoj ex to dla mnie bedzie CUDZY ex. Na tym to wlasnie polega. haha. ps. Szykujesz sie juz na SKS - edycja specjalna? Odpowiedz Link
crazysoma Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:19 Wymienimyn sie stringami i fuchami. Twoj dzwonek glosniej dzwonil, ja jestm przyglucha po swinskim serniku (Ty nie jadlas). Swojego (dzwonka) nie slysze. Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:37 brzózko, inteligentna z siebie bestyja, więc pomyśl... to jest badanie, zmienne muszą być wystandaryzowane, bo wyniki będą zafalszowane ... . Jury jest snatowczo ponad standard... badanie dotyczy seksu. no dobra, powiem inaczej jaka to trudność być dobrym w łożku z taką laską jak Ty ? czy resztą sksu? czy ze mną ;DDD?? Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:41 to JA jestem TA wlasciwa i dlatego moj dzwonek glosniej dzwoni. Bo chodze z Crazy. Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:44 ps. Crazy chodzi tez czasem z Weekenda. Ale tylko po Ursynowie. Wiec sie nie liczy. ps. Crazy slyszy tylko Dzwon Zygmunta. kota. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:43 rzoza wtedy to dzwon zygmunta zabrzmi... ale nie tadeusza zygmunta mieczyslawa. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:48 rzoza o rany... nie wchodza mi duze litery, bo, jedna reka pisze, bo, no zgadnij dlaczego nie uzywam drugiej? no? Odpowiedz Link
crazysoma Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:46 taaak, ja chodze z pho, ona ze mna dzwon dzwoni, dlatego ona jest glucha ja slepa. a weekenda w tym trojkacie piecze... Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:49 ... swinskie serniki. ps. moze i jestem glucha i nawet slepa, ale za to nie kulawa! no cos za cos. Odpowiedz Link
erzsi Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:47 nie, no takich lasek nie zgałaszamy do konkursu ;p. Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:55 Bo Crazy to moja dziewczyna i my sobie razem spimy, a wrecz nie spimy. Jak masz laske z Wroclawia to jest pewien klopot, ale zes se taka sama wybrala. No. ps. Crazy mi mowi (ta druga reka), ze jest wierna, jak rzeka i kocha tylko mnie bo mam wlosy na twarzy i blekitny cellulit i punkt G na czole. Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:57 Brzoza, trzepiesz piane bo jestes subtelna. Ja tam bije. A Crazy bije poklony. Odpowiedz Link
phokara Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 12:59 Expertka od smietany i nalesnikow jest madame Weekenda. Odpowiedz Link
weekenda Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 02.01.07, 20:21 nie czytałam tej książki nade mną... za dużo... aleś Bursztynowe wymyslił... dżizes... pogięło Cię???????? to że ja byłam z exem na sylwku to nie oznacza, że mam skakać mu do poscieli!!! NEVER!!! żadne takie!!! brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (((((( Ale chłopak ma wyobraźnię... i jak się przy tym dobrze sam ze sobą bawi... Odpowiedz Link
wirujacy_z_eks Re: Hasło na dziś: na seks najlepszy ex 03.01.07, 09:31 Ja nie wiem czy nie słuszniejsze jest hasło na seks najlepszy next. Rym wprawdzie gorszy, ale (chyba) mniej kontrowersyjny. Odpowiedz Link