brzoza75 Relacja :-) 23.01.07, 12:06 Nie ma chętnych więc ja rozpocznę wspomnienia z wieczoru ja i Makavelii i niezrzeszonym kolegą z pracy Bartkiem rozpoczęlismy imprezę już od 16:30 , potem dołączyła Julka, która dość szybko nas opuściła z przyczyn niezaleznych, potem przyszła Alone 33 , Miśka zgarnęłam sprzed drzwi bo paliło się na zewnątrz , do czasu dopiero potem obok toalety męskiej zresztą , co wywoływało gromki śmiech od czasu do czasu , ale po kolei , potem już straciłam rachubę kto przyszedł po kim ale obecni: Gotyma, Wenezuela, Marek, Smutek , Wujek Fido, Frida i Emde,Bursztynowe. Spora grupa nas się zebrała i bardzo głośno odśpiewaliśmy Miśkowi sto lat, obchodził imieniny, btw. dzisiaj na przykład urodziny obchodzi kaowiec Makaveli, ale mnie zabije zaraz jak się dowie ze wypaplałam, he he , wracając do spotkania, myśle że dobrze się stało , że pół na pół było nas: jedni z dluższym stażem po rozwodzie inni dopiero po, mogliśmy choć trochę własnych doświadczeń przelać , czasem wykrzyczeć siedząc pod męską toaletą paląc np. Fridzie, która chyba nie przyjęła tego źle bo w końcu zaczęła się uśmiechać)) Skończyliśmy parę minut po północy i chyba najlepszym komentarzem był komentarz niezrzeszonego Bartka, iż nie przypuszczał, ze rozwodnicy mogą się tak bawić i spotykać, no to teraz wszystkie przypuszczenia dozwolone! Odpowiedz Link
brzoza75 zapomniałam o jednej foremce bu:-) 23.01.07, 13:10 o Pudełeczku ale to dlatego że Marek tak ładnie napisał... Odpowiedz Link
pudeleczko_75 :)) 23.01.07, 13:16 zapomniałaś bo ja siedziałam tak cichutko z boku jak ta myszka pod miotłą)) Odpowiedz Link
bursztynowe Pudeleczko 23.01.07, 15:39 ooo, nie tak do końca, jak ta myszka Jest dokumentacja fotograficzna, wszystko się nagrało, te tańce na stole, spiewy i inne takie. Tak tak... Cicha woda, tiaaa Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: Pudeleczko 23.01.07, 15:45 o bursztynowe, jak tak można kalumnie rzucać jak myszka, malutka, cichutka myszka nawet brzoza nie zauwazyla, ze byłam na spotkaniu! jakie tańce, jakie spiewy tfu! ja tu krzyżem lezę od rozwodu a tu taki!!! Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Pudeleczko 23.01.07, 16:09 myślałbykto.... muszę uważać, to niewinny jestem niesłychanie... jak lelija Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Relacja :-) 23.01.07, 13:23 I nie poznałem Julki 1800 - co za pech! Zawsze się zastanawiałem, czy ta 18-tka to wiek, czy rok urodzenia Odpowiedz Link
grzanka23 A co ja mam powiedziec??????????????? 23.01.07, 13:40 Skoro mnie nie bylo niestety na zadnym spotkaniu i Was nie znam. Oprocz dwoch przystojniakow,ktorzy byli na mym koncercie. Odpowiedz Link
iskierkaola Re: Relacja :-) 23.01.07, 15:34 Hej, a ja znowu nie dotarłam. W grudniu się rozchorowałam, a w piątek mój były mąż po prostu nie mógł się zająć moim synkiem i zostałam z nim w domu. Szkoda. Czytam i myślę, że fajnie było. Jakoś nie pisane mi do Was dołączyć na żywo. Jak za trzecim razem mi się nie uda, to chyba zrezygnuję. Podobno do trzech razy sztuka. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
brzoza75 rachunek 23.01.07, 12:07 acha dysponuje scanem i chętnym mogę wysłać dziś wieczorem. Odpowiedz Link
bursztynowe Re: rachunek 23.01.07, 12:19 Brzoza, wez Ty sie nie wyglupiaj... [tu groznie pogrozil lapka] Do czego to doszlo... skany beda sobie wysylać... PPPP Odpowiedz Link
bursztynowe Re: rachunek 23.01.07, 12:22 A tak w ogóle, to z koleżanką M to byście czasem poczte przejrzały. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: rachunek 23.01.07, 12:24 to Ty nie wiesz że my nie czytamy poczty na gazecie?))) zaraz odpiszę i kolezance M przekażę )) Odpowiedz Link
julka1800 Re: rachunek 23.01.07, 12:44 Brzoza Brawo!, w koncu KTOS sie odwazyl napisać))) ps1. czy Ty juz mozesz ...?????? ps2. swoja tea oplacilam przed wyjsciem Odpowiedz Link
grzanka23 Musialo byc fajnie 23.01.07, 12:52 skoro siedzieliscie przy herbatce-hi hi hi hi. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Musialo byc fajnie 23.01.07, 13:12 przyznaje sie siedzialam przy herbatce, bo bylam zmotoryzowannnaaaa ( inni uczestnicy niekoniecznie poszli w moje slady ))))) Odpowiedz Link
gotyma FOTY 23.01.07, 14:09 zostaly wyslane ale nie pamietam wszystkich nikow, wiec prosze o sprawdzenie skrzynek, a potem o ew. zglaszanie reklamacji Odpowiedz Link
emde74 Re: FOTY 24.01.07, 17:32 to ja jeszcze proszę na emde74@gazeta.pl, dzięki z gory Odpowiedz Link