gotyma 18.01.07, 13:38 napisalam juz!!! ale nie wiem czy dobrze zrobilam jakos sie boje, bo moze my jednak znamy sie z innego swiata? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarkoni Re: jarkoni!!! 18.01.07, 23:25 dziękuję za odzew jedyna łodzianko.. Nie, nie znamy się z żadnego innego świata poza forumowym.. Odpowiedz Link
gotyma Re: jarkoni!!! 19.01.07, 08:15 oj jarkoni, nie jestem lodzianka wg Twojego polecenia wpisalam sie w" skad jestesmy". natomiast w lodzi i okolicach bywam nagminnie i mam tam mnostwo rodziny, znajpmych i troszke pasujesz mi do jednego przystojniaka stad przypuszczenie, ze sie mozemy znac btw wypadalo by odpisac kobiecie Odpowiedz Link
jarkoni Re: jarkoni!!! 19.01.07, 20:41 gotymo, nie mogę odebrać poczty.. A swego czasu, chyba ze 2 lata temu miałem Ci pomóc z jakimiś sprawami w ZUS..A przystojniak może i jestem ale jednak nie znamy się, nie znam nikogo z forum, jedyny najbliższy poznania był Scriptus, parę razy już na 100% umówieni, ale ciągle jakiegoś pecha mamy Odpowiedz Link
gotyma Re: jarkoni!!! 22.01.07, 00:29 cos mi sie wydaje, ze cos krecisz kolego z ta poczta jezeli mozesz sie tu logowac to z odbiorem poczty tez nie moznesz miec problemu ps jak bede w lodzi to sie nie wywiniesz Odpowiedz Link
jarkoni Re: jarkoni!!! 22.01.07, 11:46 Gotymo, pocztę na jarkoni@gazeta odbieram, choć czasem zdarza się, że są kłopoty..Natomiast odpisywać muszę z innego adresu, bo z tego nijak się nie da.. Pozdrawiam Odpowiedz Link