ladyhawke12 24.01.07, 14:15 Stolik zarezerwowany, druga salka, z tyłu pod markizą, od godz. 20:00. Knajpa "Ulica Krokodyli" ul Szeroka 30. Hasło Anka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba234 Re: Zarezerwowane. Kraków spotkanie 24.01.07, 14:43 W piątek ( 2 lutego ) organizujemy wieczorkiem spotkanie na Śląsku. Kasiar74 i ja mamy w sobotę zajęcia na studiach podyplomowych do 14.30, więc w tym czasie Śląski Macho, czyli z_mazur, Vertigo5 i jego przyjaciel Darek będą na nas czekać w jakimś pubie ( to jakieś 6 godzin... ). Dlatego NIE BIERZEMY z Kasią żadnej odpowiedzialności za naszych miłych kolegów. ( czytaj : % w ich krwi ). Chłopaków potraktujemy alkomatem i zabierzemy jedynie tych do 0,2 promila. W wersji pesymistycznej do Krakowa dotrze jedynie żeński odłam śląskiej grupy )) I w Krakowie się znieczuli - he he he. Lady zamawiam już nocleg Pozdrawiam Mamba Odpowiedz Link
ladyhawke12 3 luty Kraków spotkanie 25.01.07, 06:55 oczywiście zapomnialam daty. Zapraszam na 3-go lutego, sobota Odpowiedz Link
wania46 Re: 3 luty Kraków spotkanie 25.01.07, 08:41 Witam wszystkich bardzo cieplo.Jestem "swieza"-9 grudnia ucieklam od meza po 23 latach.Nie wiem czy odwaze sie przyjsc,tym bardziej,ze lokal ten odwiedzalam regularnie z moja dawna klasa z liceum.Na razie ogromna ulge sprawia mi czytanie ksiazki "Toksyczne zwiazki" Pia Mellody.Czuje(a o tym ,ze cos czuje tez mowie od niedawna)ogromna potrzebe odwiedzania tego forum.Ciesze sie,ze jest))) Odpowiedz Link
ladyhawke12 wania46 25.01.07, 09:11 Przyjdź to inny lokal i inni ludzie. Oderwiesz się pogadasz odpoczniesz, zobaczysz wszystko innaczej, sprawdzone przez wielu z tego forum. Serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link
czekolada72 Re: 3 luty Kraków spotkanie 25.01.07, 09:41 Co prawda ja w 99% nie dotre, ale goraco Cie namawiam! Takie spotkania to fantastyczna terapia! Zamknij oczy i ... skacz do knajpki Odpowiedz Link
closeness Re: 3 luty Kraków spotkanie 25.01.07, 22:08 Terapia mi niepotrzebna, ale może też skuszę się na spotkanie, skoro nowi tak mile widziani Odpowiedz Link
cosmopszczolka Re: Zarezerwowane. Kraków spotkanie 25.01.07, 09:49 A ja się cieszę. I na 99% zadebiutuje w sobotę. Do zobaczenia.... Odpowiedz Link
wania46 Re: Zarezerwowane. Kraków spotkanie 25.01.07, 17:01 Bardzo dziekuje za zaproszenie i zachete.Moze jednak,tym bardziej ze droge znam...))) Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Zarezerwowane. Kraków spotkanie 25.01.07, 10:34 Mnie niestety nie będzie: w 7-mym miesiącu nie jestem już w stanie skakać całą noc. Ale znając forum krakowskie, na pewno będzie jeszcze jakieś spotkanie o wcześniejszej godzinie na Rynku na wiosnę, wtedy na 100% będę. Bawcie się dobrze!! Odpowiedz Link
mamba234 Do Kruszynki ;-) 25.01.07, 12:09 Buuu, a ja tak liczyłam, że Cię pogłaszczę po Kruszynce Pozdrawiam Cię ciepło i licze na spotkanie wiosną Mamba Odpowiedz Link
ladyhawke12 Dziewczyny i chłopaki.. 25.01.07, 12:23 Wpłacona jest też kaucja, jak ktos przyjdzie wcześniej ode mnie to może spokojnie zamawiać, bez płacenia odrazu. Kaucja jest po to żeby stolik był na 150%. Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Do Kruszynki ;-) 25.01.07, 13:56 na razie niewiele jest do głaskania, wczoraj spotkałam na mieście koleżankę, i była pewna, że już urodziłam)) Odpowiedz Link
jasminar pytanko 25.01.07, 20:47 jestem tu nowa ,czasami czytuje i jestem jak to sie mowi bardzo apropos bo na dobrej drodze do ww.czy to spotkanie w Krakowie obejmuje tylko "starszyzne"? Pozdrawiam Odpowiedz Link
anne1973 Re: pytanko 25.01.07, 21:08 ja dołanczam się do pytania. Czy oprócz stałych forumowiczów nowi też mogą przyjść? Odpowiedz Link
z_mazur Re: pytanko 25.01.07, 21:10 Przyjść zasadniczo może każdy kto ma ochotę na dobrą zabawę i na spędzenie chwili czasu w doborowym towarzystwie. Zapraszamy Odpowiedz Link
anne1973 Re: pytanko 25.01.07, 21:55 pytałam bo nie wiadomo czy nas chcecie do grona czy wolicie w swoim - stałym gronie Odpowiedz Link
z_mazur Re: pytanko 25.01.07, 22:03 Sytuacja wygląda dokładnie w ten sposób, że stara ekipa już się zna osobiście i mogłaby się zebrać używając fonów i prywatnych mail'i. Jeśli jest ogłoszenie na forum tzn., że mogą z zaproszenia skorzystać wszyscy ))))) Dopływ świeżej krwi jest zawsze pożądany. A i nowym przeważnie takie spotkania bardzo pomagają. Znajdź na forum jedną negatywną opinię o spotkaniu, to masz u mnie drinka. Odpowiedz Link
ladyhawke12 do wszystkich nowych i starych 26.01.07, 07:14 Jako organizator tego zamieszania oficjanie zapraszam wszystkich starych i nowych forumowiczów, na posiedzenie w dobororwym własnym towarzystwie, na tańce i na picie. Wszak karnawał trwa. Zreszta w postach powyzej juz sie na zapraszalam, Powtórze: Knajpa "Ulica Krokodyli" ul. Szeroka30 (Kazimierz), od 20 zarezerwowany stolik pod markizą w drugiej salce z tyłu (postaram sie być wcześniej), na hasło "Anka", jak ktoś przyjdzie wczesniej, to siadać zamówic na rachunek i sącząc drinka lub piweczko poczekać cierpliwie. Odpowiedz Link
betuana Re: do wszystkich nowych i starych 26.01.07, 07:58 A można sączyć cos bezalkoholowego? Z przyczyn niezależnych ode mnie wszelkie procenty zakazane Odpowiedz Link
z_mazur Re: do wszystkich nowych i starych 26.01.07, 08:03 > A można sączyć cos bezalkoholowego? Z przyczyn niezależnych ode mnie > wszelkie procenty zakazane W ikszości dobrych knajp można teraz zamówić coś, co nazywa się bodajże soft drink. To drnikni pozbawione alkoholu albo posiadające go w znikomych ilościach. Dokładnie nie wiem bo nie pijam ))) Odpowiedz Link
betuana Re: do wszystkich nowych i starych 26.01.07, 08:17 Ja bym chciała piwo, buuuuu... A muszę sączyć soczki, jak małe bejbi Odpowiedz Link
z_mazur Re: do wszystkich nowych i starych 26.01.07, 08:21 Piwo można bezalkoholowe ) A taki soft drink to przynajmniej bajerancko wygląda. I nawet nikt nie podejrzewa, że to ściema )))) Odpowiedz Link
ladyhawke12 kochani 26.01.07, 08:39 każdy pije co lubi, lub niekoniecznie lubi, możesz sobie betu zamówić co chcesz, na naszych spotkaniach kazdy pije co chce, najczesciej nie zwracamy na to nawet uwagi co kto, bo gadamy smiejemy sie, tanczymy lub inne. Wazne zebys dobrze sie czula, a co pijesz dla nas jest nie istotne. Odpowiedz Link
z_mazur Re: kochani 26.01.07, 08:44 Dla nas napewno nie, ale Betu sprawia wrazenie zdruzgotanej niemożnością zamówienia piwa. Staram się ją podtrzymać na duchu w tej trudnej chwili. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: kochani 26.01.07, 08:56 Z_mazur zdaję się na Ciebie. a tak jeśli chodzi o zamawiania piwa i innych procentów, dwa lata temu po pewnych przejsciach tez nie moglam zadnych procentow pic, i myslalam wtedy ze bede sie zle czula w towarzystwie ktore pije itd, okazalo sie ze bawilam sie lepiej niz wszyscy, bo doszly jeszcze obserwacje jakie kto ma odchyly po ktorym piwie usmialam sie wetdy z moich kolegow jak nigdy. Odpowiedz Link
betuana Re: kochani 26.01.07, 08:58 Czuję się podtrzymana I jeśli tylko nie zdaży się jakiś potop, trzęsienie ziemi lub najazd kosmitów to stawię się u krokodyli Odpowiedz Link
z_mazur Re: kochani 26.01.07, 09:03 Ja proponowałbym nie pisać takich rzeczy. )) Przed spotkaniem we Wrocławiu Kasiar napisała coś takiego i dzień później przeszedł huragan przez Polskę. ))) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Betu 26.01.07, 09:04 Potop nie przewidywany, trzęsieni ziemi będzie po imprezie, jak ze spiewem na ustach będziemy wracać do domku. A kosmici i tak są wśród nas, np ja czuję się czasami jak kosmita, bo nie rozumiem co tu się wyprawia na tej ziemi, ale nic sie nie martw, jestem niegroźna. Odpowiedz Link
betuana Re: Betu 26.01.07, 11:55 Ja myślałam o takich małych, zielonych i z antenkami... Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Betu 26.01.07, 12:03 ja tez, o takich, czasami jestem zielona, i jak mi odbija to mam antenki. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Brzozka 26.01.07, 12:10 Ja przy was starałam sie zachowywowac jakoś, ale czasami jak jestem w takim pomieszczeniu jak łazienka, to cos na twarzy mi sie pojawia i jest zielone. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Brzozka 26.01.07, 12:12 te Lady to coś mają w sobie jedna ma zielone a Pho niebieskie Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Brzozka 26.01.07, 12:17 Nio, bo my kosmitki i tyle, tylko sie dobrze maskujemy, coby nikt nas nie zdemaskował, bo jeszcze musialybysmy wracac na jakas zakurzona inna planetke. A tu na tej sa takie nieograniczone mozliwosci, dostawania totalnej glupawki, tak jak ja teraz. Odpowiedz Link
betuana Re: Brzozka 26.01.07, 12:33 To chyba będę pasować do szanownego grona, bo zawsze twierdziłam, że jestem efektem nieudanych eksperymentów genetycznych kosmitów. A i zielone też cos mam jak popatrzę w lustro. I zielony kolor lubię... Rany, jestem kosmitką! Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Brzozka 26.01.07, 12:42 rany, napewno jestes, witaj w gronie zwariowanych, i nie przystosowanych kosmitów Odpowiedz Link