Dodaj do ulubionych

Zarezerwowane. Kraków spotkanie

24.01.07, 14:15
Stolik zarezerwowany, druga salka, z tyłu pod markizą, od godz. 20:00. Knajpa "Ulica Krokodyli" ul Szeroka 30. Hasło Anka.
Obserwuj wątek
    • mamba234 Re: Zarezerwowane. Kraków spotkanie 24.01.07, 14:43
      W piątek ( 2 lutego ) organizujemy wieczorkiem spotkanie na Śląsku.
      Kasiar74 i ja mamy w sobotę zajęcia na studiach podyplomowych do 14.30, więc w
      tym czasie Śląski Macho, czyli z_mazur, Vertigo5 i jego przyjaciel Darek będą
      na nas czekać w jakimś pubie ( to jakieś 6 godzin... ).
      Dlatego NIE BIERZEMY z Kasią żadnej odpowiedzialności za naszych miłych kolegów.
      ( czytaj : % w ich krwi ).
      Chłopaków potraktujemy alkomatem i zabierzemy jedynie tych do 0,2 promila.
      W wersji pesymistycznej do Krakowa dotrze jedynie żeński odłam śląskiej
      grupy wink))

I w Krakowie się znieczuli - he he he. Lady zamawiam już nocleg wink

Pozdrawiam

Mamba
    • ladyhawke12 3 luty Kraków spotkanie 25.01.07, 06:55
      oczywiście zapomnialam daty.

Zapraszam na 3-go lutego, sobota
      • wania46 Re: 3 luty Kraków spotkanie 25.01.07, 08:41
        Witam wszystkich bardzo cieplo.Jestem "swieza"-9 grudnia ucieklam od meza po 23
        latach.Nie wiem czy odwaze sie przyjsc,tym bardziej,ze lokal ten odwiedzalam
        regularnie z moja dawna klasa z liceum.Na razie ogromna ulge sprawia mi czytanie
        ksiazki "Toksyczne zwiazki" Pia Mellody.Czuje(a o tym ,ze cos czuje tez mowie od
        niedawna)ogromna potrzebe odwiedzania tego forum.Ciesze sie,ze jest)))
        • ladyhawke12 wania46 25.01.07, 09:11
          Przyjdź to inny lokal i inni ludzie. Oderwiesz się pogadasz odpoczniesz, zobaczysz wszystko innaczej, sprawdzone przez wielu z tego forum. Serdecznie zapraszam.
        • czekolada72 Re: 3 luty Kraków spotkanie 25.01.07, 09:41
          Co prawda ja w 99% nie dotre, ale goraco Cie namawiam! Takie spotkania to
          fantastyczna terapia! Zamknij oczy i ... skacz do knajpki smile
          • closeness Re: 3 luty Kraków spotkanie 25.01.07, 22:08
            Terapia mi niepotrzebna, ale może też skuszę się na spotkanie, skoro nowi tak
            mile widziani smile
    • cosmopszczolka Re: Zarezerwowane. Kraków spotkanie 25.01.07, 09:49
      A ja się cieszę. I na 99% zadebiutuje w sobotęsmile. Do zobaczenia....
      • wania46 Re: Zarezerwowane. Kraków spotkanie 25.01.07, 17:01
        Bardzo dziekuje za zaproszenie i zachete.Moze jednak,tym bardziej ze droge
        znam...)))
    • kruszynka301 Re: Zarezerwowane. Kraków spotkanie 25.01.07, 10:34
      Mnie niestety nie będzie: w 7-mym miesiącu nie jestem już w stanie skakać całą
      nocsad.
      Ale znając forum krakowskie, na pewno będzie jeszcze jakieś spotkanie o
      wcześniejszej godzinie na Rynku na wiosnę, wtedy na 100% będęwink.
      Bawcie się dobrze!!
      • mamba234 Do Kruszynki ;-) 25.01.07, 12:09
        Buuu, a ja tak liczyłam, że Cię pogłaszczę po Kruszynce wink
        Pozdrawiam Cię ciepło i licze na spotkanie wiosną wink

Mamba
        • ladyhawke12 Dziewczyny i chłopaki.. 25.01.07, 12:23
          Wpłacona jest też kaucja, jak ktos przyjdzie wcześniej ode mnie to może spokojnie zamawiać, bez płacenia odrazu.

Kaucja jest po to żeby stolik był na 150%.
        • kruszynka301 Re: Do Kruszynki ;-) 25.01.07, 13:56
          na razie niewiele jest do głaskania, wczoraj spotkałam na mieście koleżankę, i
          była pewna, że już urodziłamwink))
          • jasminar pytanko 25.01.07, 20:47
            jestem tu nowa ,czasami czytuje i jestem jak to sie mowi bardzo apropos bo na
            dobrej drodze do ww.czy to spotkanie w Krakowie obejmuje tylko "starszyzne"?wink
            Pozdrawiamsmile
            • anne1973 Re: pytanko 25.01.07, 21:08
              ja dołanczam się do pytania. Czy oprócz stałych forumowiczów nowi też mogą
              przyjść?
              • z_mazur Re: pytanko 25.01.07, 21:10
                Przyjść zasadniczo może każdy kto ma ochotę na dobrą zabawę i na spędzenie chwili czasu w doborowym towarzystwie. smile
                Zapraszamy
                • anne1973 Re: pytanko 25.01.07, 21:55
                  pytałam bo nie wiadomo czy nas chcecie do grona czy wolicie w swoim - stałym
                  gronie
                  • z_mazur Re: pytanko 25.01.07, 22:03
                    Sytuacja wygląda dokładnie w ten sposób, że stara ekipa już się zna osobiście i mogłaby się zebrać używając fonów i prywatnych mail'i. Jeśli jest ogłoszenie na forum tzn., że mogą z zaproszenia skorzystać wszyscy wink)))))

Dopływ świeżej krwi jest zawsze pożądany.

A i nowym przeważnie takie spotkania bardzo pomagają.

Znajdź na forum jedną negatywną opinię o spotkaniu, to masz u mnie drinka. smile
                    • anne1973 Re: pytanko 25.01.07, 22:35
                      dzięki
                      • ladyhawke12 do wszystkich nowych i starych 26.01.07, 07:14
                        Jako organizator tego zamieszania oficjanie zapraszam wszystkich starych i nowych forumowiczów, na posiedzenie w dobororwym własnym towarzystwie, na tańce i na picie. Wszak karnawał trwa. Zreszta w postach powyzej juz sie na zapraszalam, Powtórze:

Knajpa "Ulica Krokodyli" ul. Szeroka30 (Kazimierz), od 20 zarezerwowany stolik pod markizą w drugiej salce z tyłu (postaram sie być wcześniej), na hasło "Anka", jak ktoś przyjdzie wczesniej, to siadać zamówic na rachunek i sącząc drinka lub piweczko poczekać cierpliwie.
                        • betuana Re: do wszystkich nowych i starych 26.01.07, 07:58
                          A można sączyć cos bezalkoholowego?smile Z przyczyn niezależnych ode mnie
                          wszelkie procenty zakazanesad
                          • z_mazur Re: do wszystkich nowych i starych 26.01.07, 08:03
                            > A można sączyć cos bezalkoholowego?smile Z przyczyn niezależnych ode mnie
                            > wszelkie procenty zakazanesad

W ikszości dobrych knajp można teraz zamówić coś, co nazywa się bodajże soft
                            drink. To drnikni pozbawione alkoholu albo posiadające go w znikomych ilościach.
                            Dokładnie nie wiem bo nie pijam smile)))
                            • betuana Re: do wszystkich nowych i starych 26.01.07, 08:17
                              Ja bym chciała piwo, buuuuu... A muszę sączyć soczki, jak małe bejbi
                              • z_mazur Re: do wszystkich nowych i starych 26.01.07, 08:21
                                Piwo można bezalkoholowe smile)
                                A taki soft drink to przynajmniej bajerancko wygląda. I nawet nikt nie
                                podejrzewa, że to ściema smile))))
                                • ladyhawke12 kochani 26.01.07, 08:39
                                  każdy pije co lubi, lub niekoniecznie lubi, możesz sobie betu zamówić co chcesz, na naszych spotkaniach kazdy pije co chce, najczesciej nie zwracamy na to nawet uwagi co kto, bo gadamy smiejemy sie, tanczymy lub inne. Wazne zebys dobrze sie czula, a co pijesz dla nas jest nie istotne.
                                  • z_mazur Re: kochani 26.01.07, 08:44
                                    Dla nas napewno nie, ale Betu sprawia wrazenie zdruzgotanej niemożnością
                                    zamówienia piwa. Staram się ją podtrzymać na duchu w tej trudnej chwili. smile
                                    • ladyhawke12 Re: kochani 26.01.07, 08:56
                                      Z_mazur zdaję się na Ciebie.
                                      a tak jeśli chodzi o zamawiania piwa i innych procentów, dwa lata temu po pewnych przejsciach tez nie moglam zadnych procentow pic, i myslalam wtedy ze bede sie zle czula w towarzystwie ktore pije itd, okazalo sie ze bawilam sie lepiej niz wszyscy, bo doszly jeszcze obserwacje jakie kto ma odchyly po ktorym piwie usmialam sie wetdy z moich kolegow jak nigdy.
                                    • betuana Re: kochani 26.01.07, 08:58
                                      Czuję się podtrzymanasmile I jeśli tylko nie zdaży się jakiś potop, trzęsienie
                                      ziemi lub najazd kosmitów to stawię się u krokodyli
                                      • z_mazur Re: kochani 26.01.07, 09:03
                                        Ja proponowałbym nie pisać takich rzeczy. smile))
                                        Przed spotkaniem we Wrocławiu Kasiar napisała coś takiego i dzień później
                                        przeszedł huragan przez Polskę. smile)))
                                      • ladyhawke12 Betu 26.01.07, 09:04
                                        Potop nie przewidywany, trzęsieni ziemi będzie po imprezie, jak ze spiewem na ustach będziemy wracać do domku. A kosmici i tak są wśród nas, np ja czuję się czasami jak kosmita, bo nie rozumiem co tu się wyprawia na tej ziemi, ale nic sie nie martw, jestem niegroźna.
                                        • betuana Re: Betu 26.01.07, 11:55
                                          Ja myślałam o takich małych, zielonych i z antenkami...
                                          • ladyhawke12 Re: Betu 26.01.07, 12:03
                                            ja tez, o takich, czasami jestem zielona, i jak mi odbija to mam antenki.
                                            • brzoza75 Lady 26.01.07, 12:05
                                              nieprawda! smile
                                              • ladyhawke12 Brzozka 26.01.07, 12:10
                                                Ja przy was starałam sie zachowywowac jakoś, ale czasami jak jestem w takim pomieszczeniu jak łazienka, to cos na twarzy mi sie pojawia i jest zielone.
                                                • brzoza75 Re: Brzozka 26.01.07, 12:12
                                                  te Lady to coś mają w sobie jedna ma zielone a Pho niebieskie smile
                                                  • ladyhawke12 Re: Brzozka 26.01.07, 12:17
                                                    Nio, bo my kosmitki i tyle, tylko sie dobrze maskujemy, coby nikt nas nie zdemaskował, bo jeszcze musialybysmy wracac na jakas zakurzona inna planetke. A tu na tej sa takie nieograniczone mozliwosci, dostawania totalnej glupawki, tak jak ja teraz.
                                                  • betuana Re: Brzozka 26.01.07, 12:33
                                                    To chyba będę pasować do szanownego grona, bo zawsze twierdziłam, że jestem
                                                    efektem nieudanych eksperymentów genetycznych kosmitów. A i zielone też cos mam
                                                    jak popatrzę w lustro. I zielony kolor lubię... Rany, jestem kosmitką!
                                                  • brzoza75 Re: Brzozka 26.01.07, 12:41
                                                    o tak znam te objawy i fazy głupawki smile
                                                  • ladyhawke12 Re: Brzozka 26.01.07, 12:42
                                                    rany, napewno jestes, witaj w gronie zwariowanych, i nie przystosowanych kosmitów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka