phokara 26.01.07, 22:54 SKS przypomina: nie mieszaj wanilii i wina!!!! bo bedzie kaszana... z rana. haha Pho i Crazy i mlode wilki mrrrrau au. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phokara Re: Weekenda!!!! 26.01.07, 22:58 ps. boimy sie, ze nam wychlasz zapas wanilii na jutro. Cholera no. Crazy placze..... Odpowiedz Link
phokara Re: Weekenda!!!! 26.01.07, 23:00 przestan sluchac tej Kamandy Lear... Crazy robi cos ale nie moge napisac co to. Odpowiedz Link
phokara Re: Weekenda!!!! 26.01.07, 23:01 Boze, czyzbym mowila sama do siebie?¨ Crazy musi isc do lazienki... Odpowiedz Link
weekenda odpierdolić się!!! 26.01.07, 23:03 ... a niech mnie z tego forum wyrzucą... Wanilia się mrozi i nic jej nie zaszkodzi... nawet JA! Odpowiedz Link
phokara Ustalilysmy z Crazy... 26.01.07, 23:08 ... ze nie bedziemy sie odpierdalac, bo juz jestesmy w szkafrokach. Nie chce nam sie. Z SKSu Cie nie wyrzucimy, jakby co. ps. ja tez mroze wanilie. A Crazy zrobi te zielone cos do jedzenia. Odpowiedz Link
weekenda Re: Weekenda!!!! 26.01.07, 23:01 żadne mieszanki... czerwona Hiszpanka... szkoda, że kocham normalnie... jutro muszę: obudzić się rozebrać choinkę wyrzucić choinkę opier...olić Syna zrobic zakupy posprzątać znaleźć ładowarkę do discmena nie zabić Syna stawić się na SKSie... być w tym wszystkim Damesą... kurde blaszka... jak to zrobić.... ?????????????? Odpowiedz Link
phokara zrob tak... 26.01.07, 23:04 Obudz ladowarke Opierdol choinke Wyrzuc syna przyjdz na SKS reszta to pierdoly. Odpowiedz Link
weekenda Re: zrob tak... 26.01.07, 23:12 Pho, gdzie ta ładowarka?!?!?? syn twierdzi, że jest TU... a TU niet... on patrzy, ja patrzę... NIET! ale on twierdzi, że powinien być TU. QURWA MAĆ!!! niech mnie wyrzucą z tego forum... kolejny facet twierdzi, że rzecz którą używał powinna być TU a jej TU nie ma... qurwa mać... ja chcę na SKS!!!!!!!! Odpowiedz Link
blue_a1 Fajny jest? 26.01.07, 23:29 Strasznie lubię młodych facetów ) Daj mi do niego telefon (niech najpierw załaduje i ja mu nawtykam, że ma sprzątać etc. Może kup drążek, taki do podciągania i wieszaj go czasem głową w dół, trochę oleju z nóg się naleje Odpowiedz Link
blue_a1 uratowałaś mnie, 26.01.07, 23:07 wiec przesyyłam Ci teraz "zimną krew" Kładę Cię już spać. Bez dysusji. Jeśli syn ma więcej niz 7 lat, zrobi zakupy z Tobą. Poszuka ładowarki, wrzuć choinkę do niszczarki i każ mu wynieść taką zniszczoną Easy. Odpowiedz Link
weekenda eeee tam 26.01.07, 23:14 mój syn ma 19 lat i jest durny ja reszta jego płci! wychowywałam, uczyłam HURRAAA!!! i dupa blada!!! genów nie ruszysz... Odpowiedz Link
weekenda Idę spać. 26.01.07, 23:26 Mam nadzieję, że jutro dam Wam radę... ech wyśpię się ech kupię ryż ech chyba nie zamorduję Syna do tumoroł Dziołchy!!!! widziałyście jakie Tatry są piekne?!?!?!?!? dzizes... szkoda słów... Odpowiedz Link
crazysoma Re: Idę spać. 27.01.07, 01:21 Ej, po co Ci ryz? To co ja zrobie, sie z ciabattą spozywa. Wlasnie skonczylysmy pogawedke z Pho. "Haha". Odpowiedz Link
anja_pl Re: Idę spać. 27.01.07, 01:52 weekenda napisała: > chyba nie zamorduję Syna wiesz, ja też nie lubię pogrzebów.. Odpowiedz Link