anja_pl 12.02.07, 21:57 Cabernet Sauvignom, r.2006 marku_gazeto miałeś rację, jest rzeczywiście niezłe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_gazeta Re: GatoNegro 12.02.07, 22:00 BYŁO niezłe. Ostatnio jacyś parweniusze się zabrali za import i się skończyło, przynajmniej to, co oferują w Oszołomie. Ale jeśli smakowało, to bardzo dobrze. A ja ostatnio piłem bułgarskie Cabernet Sauvignon za 11 złotych butelka. Jakby to powiedzieć, w sumie niezłe, stosownie do ceny. Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: GatoNegro 12.02.07, 22:06 Nie, tak nisko nie upadłem Przynajmniej, jeśli chodzi o najtańszą Sofię. Nie pamiętam, mam butelkę w domu. Ale wiesz, warto popróbować wina bułgarskie, te z wyższej półki (tzn. za kilkanaście-20-coś złotych). Odpowiedz Link
phimamdosc a ja mam.. 12.02.07, 22:09 ..zapełniony barek. przyjeżdżajcie. bierzta i pijta co chceta. tylko żadnych buziaków na powitanie i pożegnanie, bo się obudzę! i wykorzystam! )) Odpowiedz Link
anja_pl Re: GatoNegro 12.02.07, 22:09 ciiiiiiiiiiiiiii, bo się wyda, że my we dwie, tę butelkę, ech a jak młoda? znalazła coś? Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: GatoNegro 12.02.07, 23:43 Niooooo.... Tylko trzeba wziąć telefon i zadzwonić Odpowiedz Link