ka-aktus 25.02.07, 18:33 Potem kosmetyczka, fryzjer, solarium...I wejdę na salę rozpraw w mini i bluzce z dekoldem do pępka (reszta nie jest istotna). Aż jeszcze małżonkowi szczęka opadnie do kolan. A potem ... też słońce będzie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekplacek66 Re: 6 kilo mniej 25.02.07, 18:58 a on stwierdzi w sądzie że się źle prowadziłaś i sad będzie miał naoczny dowód w postaci ubioru (żart) dlaczego w wiekszości wypowiedzi chcecie zrobic na EX takie wrażenie? Odpowiedz Link
amflandia Re: 6 kilo mniej 25.02.07, 19:07 MOże to jeszcze przemyśl ? Sędziowie to zwykle kobiety ... strój może się nie spodobać wysokiemu sądowi ... Odpowiedz Link
ivone7 Re: 6 kilo mniej 25.02.07, 19:09 rozumiem...mialam to samo...tez taka chec, zeby mu szczeka opadla, zeby pozalowal, ze mnie tak potraktowal...ale potem postanowilam byc soba i dobrze zrobilam..za duzy stres, za duzo nerwow, za duzo lez..dobrze ze bylam soba.. Odpowiedz Link
ta Re: 6 kilo mniej 26.02.07, 00:36 A on pomyśli: oż , kurczę, ale jej na mnie zależy !! ! Tego chcesz? Ta_ Odpowiedz Link
nela42 Re: 6 kilo mniej 26.02.07, 02:04 Proponuję ubrać sie stosownie do okoliczności,i zaopatrzyc sie w chusteczki higieniczne.Skromny strój,robi lepsze wrażenie a to również ma wpływ na twoje samopoczucie.Musisz czuć się pewnie, bo wysłuchasz niemiłych słów,których nawet sie nie spodziewasz.powodzenia. Odpowiedz Link
scriptus Re: 6 kilo mniej 26.02.07, 02:04 Kaktusiku, podoba mi się Twój pomysł, rodem z reklamy karty VISA )) Satysfakcja gwarantowana, czy aby jednak inne efekty rozprawy, na których Ci zależy, też ?? Odpowiedz Link
erzsi Re: 6 kilo mniej 26.02.07, 07:14 stanowczo odradzam, przekonsultowałam to z z pewną miłą, młodą i atrakcyjną panią sędzią. Strój ma być klasyczny, stonowany i spokojny - podobnie jak makijaż i fryzura. Ja rozumiem doskonale motywację , ale chyba wyrok jest ważniejszy od wrażenia jakie wywarłabyŚ na ex . A co się odwlecze ... Odpowiedz Link
sbelatka Re: 6 kilo mniej 26.02.07, 08:39 Obawiam sie, niestety, że w przypadku facetów, którzy nas olali, to JAK wyglądamy, czy cierpimy itp. jest sprawą DRUGOPLANOWĄ . O ile w ogóle jakąkolwiek.... Ale wygladac dobrze = why not... głównie po tożeby sie dobrze czuć... Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: 6 kilo mniej 26.02.07, 09:17 od strony technicznej - ładny, wymodelowany brzuszek to co najmniej 2 lata ćwiczeń (lub operacja plastyczna. Zamiast odkrytego pępka na rozprawę polecam kobiecy kostiumik, szpilki, dyskretną biżuterię i uśmiech na twarzy. Odpowiedz Link
studentk Re: 6 kilo mniej 26.02.07, 19:40 Czyli mam rozumieć iż do tej pory nie chodziłaś do fryzjera, kosmetyczki, solarium i do tego masz wylewający sie brzuch i nadwagę???? Czasami rozumiem dlaczego mężczyźni (wzrokowcy) odchodzą od niektórych kobiet. Odpowiedz Link
ka-aktus Re: 6 kilo mniej 26.02.07, 21:31 jasne. Nie wiem co to woda i mydło. ;> Dzieki za dobre rady. Może rzeczywiście sąd to nie miejsce na rewie mody. Chciałam tylko pokazać, że nie rozpaczam, że daje sobie radę. Ot, takie babski punkt widzenia. I pokazać mu co stracił. Wy faceci i tak tego nie zrozumienie, więc nawet nie próbujcie. Odpowiedz Link