Dodaj do ulubionych

Zapraszam na kawę .

07.04.07, 09:25

Dzis kawa irlandzka z mocnym posmakiem Whisky , której panom można dolać .
A że kawa , to i rozmowy o niczym lub o tym i owym .

Dziś sobota wypada koszyczek z jadłem poświęcic . Ja wyjezdźam w góry .
Szczyrk , Wisła albo Ustroń . Lubię tamtą atmosfore podszytą folklolerem
góralskim . Szczególnie podoba mi się mały kosciółek w Szczyrku zwany- na górce
gdzie radiesteci twierdzą że jest to szczególne miejsce przepełnione energią .
A Wy macie jakieś zwyczaje ???
Obserwuj wątek
    • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 10:41
      > Dzis kawa irlandzka z mocnym posmakiem Whisky , której panom można dolać .
      A paniom tej Whisky to już dolać nie można? Dla pań zostaje "piwo" Karmi?
      • tricolour Paniom nie wolno... 07.04.07, 10:50
        ... ponieważ Panie mają pełne ręce roboty - idą święta.

Normalnie jakaś paranoja z tymi świetami. Wracałem wczoraj (a właściwe już
        dzisiaj) ze stacji benzynowej (ok 0:30) a na balokonie jakaś kobita tarła
        chrzan. Ludzie wariactwa dostają na święta i żarcie tonami przygotowują. Ciekawe
        co z duchem...

sad
        • crazyrabbit Re: Paniom nie wolno... 07.04.07, 10:55
          Obawiam się Tri , że to przerost formy nad treścią. Lubimy robić wszystko na
          pokaz , ale zapominamy że pewne rzeczy maja wymiar duchowy.
          Tak jak na przykład I Komunia... dzieci liczą kasę i prezenty a dorosli
          urządzają fetę. Jak słyszę , ile pieniędzy "powinno" się dać to mnie przewraca.

Chociaż może ja nie powinnam sie wypowiadać , bo święta dla mnie nie mają
          żadnego wymiaru. Obiad u rodziców i tyle.
    • z_mazur Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 11:09
      Ooooo widzę, że ktoś trafił w mój gust. Uwielbiam frappe z dodatkiem syropu Irish, oczywiście zdecydowanie lepiej smakuje latem, ale piję ją jak tylko mam okazję niezależnie od pory roku. smile

Więc się przyłączę.
      Ostatnio zaszło tyle zmian, że chyba świąteczne tradycje muszę sobie budować zupełnie na nowo. Powoli nie nerwowo. smile
    • phimamdosc phi.. panom dolać... panom dolać?! no no!! :)))) 07.04.07, 11:31
      a już wiosenną sukienkę zamierzałam z szafy wydziabać..
      'zapraszam na kawę'..
      jasne..
      wirtualną...
      phi!
      zawiodłam się na Tobie, Aron.
      po prostu i zwyczajnie się zawiodłam.

wink

i przyłączam się do Cię, Crazy smile

a zwyczaj?
      mnóstwo jak to w święta każdego rodzaju okolicznościowe. choć ukierunkowane na
      dzieci raczej niż na siebie. niestety.
      dla siebie..
      dla siebie umówiłam się w Niedzielę wieczorem i w Lany Poniedziałek z
      sympatycznym Kimś i zamierzam dobrze się bawić. nie sądzę, żebym została
      olana smile
      ale nie sądzę też, by było coś z tego więcej.
      chyba smile
      raczej nie.
      no może.
      nie, nie, to wykluczone.
      cholera
      gdzie to whisky? mało piję, to szybciej uderzy smile

• sonrisa3 Re: phi.. panom dolać... panom dolać?! no no!! :) 07.04.07, 13:51
        Phi jak miło Cię znowu widziećwink
    • emde74 Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 13:00
      nie piję kawy, ale chętnie się przyłączę z kubkiem herbaty, który sączę. herbaty
      z sokiem malinowym. ale mimo, że ja pani, to i tak mogę sobie dodać whisky (albo
      sake, bo whisky mi skończyłasmile. generalnie to nic nie mam ani w barku, ani w
      lodówce (typowa Bridget Jones - oh, nie, mam w lodówce pozostałości 2 słoiczków
      marmolady do ciasta drożdżowego, które swego czasu piekłam, to jednak ze mną
      lepiej niż z Niąsmile, bo jadę na święta do rodziców pod Warszawę, to co będę kupowaćsmile
      zwyczajów nie mam żadnych od 4 świąt bez prawie ex. wcześniej dużo gotowania i
      sprzątania, i biesiad, i spacerów w ogromnej liczbie ludzi, bo prawie ex ma b
      dużą rodzinę. dziś tylko mały wypad do kościoła, potem wyjazd z Wawy i powrót w
      poniedziałek. tak jak napisałam, na życzenia nie czekam, świąt nie czuję,
      zwyczaje zatem na razie upadły. jak założę drugą rodzinę to pewnie powrócą. a
      moi znajomi są jednak wytrwali, bo dzwonią, smsują i mailują z życzeniami jak
      najęci. ja nie odpisuję. może do 1, 2 osób oddzwonię. tak jakoś teraz mam.
      ważne, że dobrze się mam.
      udanego wypadu w góry. planuję z moim działem niedługo w tych okolicach się
      zabawić! a Tobie życzę, by energia kościółka Ci się udzieliła.
      odłączam się zatem od netu na 2 dni i zaszywam się w moim starym pokoju w
      mieszkaniu rodziców tylko z książką i ćwiczeniami zw. z moim hobby. no chyba, że
      ktoś ze starej gwardii znajomych z liceum lub sąsiadów wpadnie na kawęsmile))
      M.
      • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 13:30

kurna, jestem pod wrażeniem, fajnie piszesz.
        miłości życzę. przyjdzie smile
        • emde74 Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 14:16
          Ludziku, jesli o fajnym pisaniu było do mnie to dziękuję! miłość przyjdzie w
          swoim czasie, ja to wiem. skąd jesteś?
          • aron95 Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 19:19

Kurcze że ja nart nie wziełem . Na Skrzyczniaku ostra jazda na FIS-ie a w
            Korbielowie lepsze warunki jak w zimie .

Kawa frape to całkiem co innego jak po irlandzku , ale tez dobra .

Dla pań na święta polecam Bombardinio można zrobic znaszego adwocaata .
            Do filiżanki 2 kieliszki adwocaata , 1 kieliszek rumu lekko podgrzać i na wierzch
            bitej śmietany .
            • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 21:46
              A ja tam wolę Wściekłe Psy... Zapijane piwkiem smile
              Dlaczego kobietom ciągle ktoś serwuje słodkie ciapaje?
              Ale kawka z bita śmietaną....
              Bita śmietana bez kawki...
              Bita smietana na... upsssss.... nie wypada.... wink
          • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:03

ja? tutaj sobie siedzę. III piętro, mały pokój.
            mazowieckie.
            i nie jestem facetem, uwaga.
            dołuję się dziś, piję świeżo zaparzoną senchę z trawą cytrynową,
            ogladam filmy na kompie.
            kiedyś, k...., za 100 lat będzie dobrze.
            • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:11
              Dżizasssss... Ludziku nie dołuj się!
              Domyslam się , że nie jesteś facetem , hehe... ja też...
              I też ogladałam z młodą filmy na kompie.
              A zamiast herbatki dzisiaj winko.
              I w poniedziałek tez winko samotnie. Dołączysz?
              • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:19

za daleko mieszkasz smile
                wirtualnie tak - ze swoim kubkiem herbaty.
                albo kawy.
                dzicinne, ale chodzi mi po głowie "nobody`s loves me"
                dżizas smile
                • crazyrabbit Ludziku , masz @ 07.04.07, 22:20

• ludzik_ten_sam A Ty też :) 07.04.07, 22:25

taką malutką @
    • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 20:58
      Ja się przyłączam z kieliszkiem białego wytrawnego wina. Długo czekała butelka
      na otwarcie i dziś nadszedł dobry moment. Mam do tego winogrona i dobry ser -
      istna orgia smile Brak mi tylko towarzystwa, to się tak wirtualnie z Wami napiję.
      • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 21:11
        No to wirtualnie! Ja mam kieliszek czerwonego , wytrawnegosmile I jeszcze drugą
        butelke w zapasie smile
        • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 21:19
          No to! smile Komu jeszcze polać?
          Też mam drugą w zapasie, ale chyba zawiozę Rodzicom na Święta...
          • z_mazur Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 21:30
            Ja jako prawdziwy (podobno) facet, mam tylko wódkę w barku.
            Chociaż wolałbym winko, ale z braku laku...
            Dołączam się do was w takim razie.
            Wzniosę toast:
            "Na pohybel smutkom..."
            (Nie chciało mi się sprawdzać ale mam nadzieję, że to się pisze przez "h")

smile
            • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 21:42
              Wpadaj do Wrocka smile
              Daleko nie masz Chłopaku... prawda?
              • z_mazur Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:00
                Maybe someday

smile
                • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:03
                  Will wait smile
            • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:15
              Mogę jeszcze poczęstować wirtualnym ginem, choć to chyba też niezbyt "męski"
              alkohol. nie dorzucę domowego serniak, bo średnio pasuje.
              Wznoszę toast: "wiwat życie, smutkom dziękujemy"! O!
              • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:18
                Hehe , zagryzało się piwo M&M-kami to i sernikiem zagryziemy smile
                • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:20
                  W lecie namiętnie popijam lody piwem ku obrzydzeniu znajomych i rodziny smile
                  No to serniczek na stół! Jeszcze ciepły z mnóstwem bakalii...
                  • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:23
                    Swoja dziewczyna z Ciebie! Tak trzymać!
                    Pamietam , jak kiedys kupowałam sobie na sniadanko w pracy: bułkę , kabanosa i
                    soczek Kubuś. A ekspedientka z przerażeniem: Czy jest pani pewna , że to pani
                    nie zaszkodzi?
                    Rozbawiła mnie szczerze smile
                    • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:26

bułeczka, na to Kubuś i rozsmarować kabanosa? muszę spróbować
                      • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:28
                        ... i zasmażka... buchachacha
                        • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:32

nie pasuje
                          ale taka bita śmietana?
                          • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:37
                            taaaaa.... bita śmietana pasuje do wszystkiego...
                            tylko czemu mi się tak dwuznacznie kojarzy????
                            buchachacha
                            • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:40

Położona na nagim ciele? Nie wiem. Tak jest napisane na butelce z b.ś. w sprayu. Aby do tego służyła smile
                              • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:43
                                Ufffff.... nie tylko mi się ta bita smietana kojarzy smile))
                    • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:29
                      Kubuś do kabanosa znakomicie pasuje! W swoim czasie zapijałam rozmiate potrawy
                      Bobo frutami, a w charakterze przekąski żarłam dziecięce słoiczki ( Młodej
                      wtedy nawet w planach nie było). Ex mdlał z obrzydzenia...
                      Pozdrów ode mnie Wrocław, wieki tam nie byłam. Muszę kiedyś Młodej pokazać to
                      miasto.
                      • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:37
                        Pozdrowię smile
                        To fajne miasto jest smile
                        • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:48
                          Bardzo fajnesmile Za czasów studenckich bywałam i wspominam z sentymentem. Może
                          poza sytuacją, gdy czekałam na pociąg do Warszawki na złym peronie i pojechał
                          beze mnie. A to była paskudnie zimna noc...
                          • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:51
                            I polewam drugi kieliszek wina, bom bardzo spracowana. Właśnie zmyłam wszystkie
                            naczynia po świątecznym gotowaniu... czyli wcisnęłam guziczek w magicznej
                            maszynie. big_grin Wznoszę toast za tego, kto wymyślił zmywarki!
                            • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:53
                              F#$*%!!%k! Nie mam zmywarki sad
                              • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:56
                                Buusad Nie cierpię zmywać naczyń ręcznie! Mogę prać w ręku, szorować posadzki na
                                kolanach i kopac rowy, tylko nie zmywać naczynia!
                                • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:58
                                  Ja ostatnio młodą zaganiam , pomimo głosno artykuowanych protestów smile
                                  • z_mazur Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:17
                                    Eeee, tam.
                                    Co do naczyń to problem zaczyna się gdy formy życia, które wyewoluowały w zlewie zaczynają pracować nad wynalezieniem koła. Do tego czasu to spoko.
                                    • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:19
                                      Moje czasem wynajdują bombę atomową smile i wtedy wkraczam ja , Królik smile
                                      • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:26

z wężem ogrodowym smile
                                    • grzanka23 Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:23
                                      Ja tez nareszcie moge sie do Was dolaczyc. Wlasnie skonczylam piec ciasta.
                                      I wole herbate.Moze byc zielona lisciasta.
                                      • z_mazur Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:26
                                        No to zdrówko, może być herbatką.
                                        • grzanka23 Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:27
                                          chlup.
                                      • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:28

gunpowder, sencha cytrynowa, gunpowder jaśminowy, expresowa też jest.
                                        u mnie w chałupce można być pijakiem...herbacianym smile
                                        • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:29
                                          Ale herbatka z prądem jak rozumiem??
                                          • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:31

Nie smile z mazurkiem.
                                            oddzielnie smile

dla gości jest wino
                                            • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:32
                                              Z_Mazurkiem i bitą śmietaną????
                                              Mi to pasi smile)))))))))))
                                              • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:34

Fajny chłopak, taki spokojny, ale obawiam się, że zajęty smile
                                                • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:35
                                                  hehehe... a skąd to przypuszczenie?
                                                  • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:46

tak sobie strzelnęłam wink
                                                  • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:54
                                                    Czyzby.... celnie????
                                                  • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:56

Strzało wróć smile Zdrówko herbatką.
                                                  • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:57
                                                    No tak... herbatką smile
                                                    Winka juz niet smile Wypita cała butelczyna smile
                                                    A strzała.... hehe...
                                                  • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 08.04.07, 00:00

A on niezajęty czy niespokojny? smile
                                                    Buzi, zaraz spać, a przedtem dwie strony "Edukatorów".
                                                    Dobrze na mnie działa. Dobrych. Świąt.
                                                  • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 08.04.07, 00:05
                                                    Taaaaa...
                                                  • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 08.04.07, 00:15

nie zasnę smile szukam sobie real sky by jeff cole (andreas wodraschke).
                                                    jak to znaleźć, cholera smile
                                                • z_mazur Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:36
                                                  To "spokojny" to o mnie?
                                                  Teraz nie wiem czy mam się martwić, czy cieszyć tą opinią? smile
                                                  • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:38
                                                    Cicha woda brzegi rwie - jak powiadają smile
                                                  • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:44

A to zależy. Nie szukam ludzi głośnych wink
                                            • grzanka23 Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:32
                                              Ooooo jak ja lubie winko.
                                              • z_mazur Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:34
                                                Nie jesteś sama z tym problemem, nas tu takich więcej.
                                                A że wspólne problemy zbliżają, to... smile
                                                • ludzik_ten_sam Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:48

to tu nas jak mrówków smile
                                                  część mrówków już lekko kiwających się smile
                            • z_mazur Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:58
                              No to ja się przyłączam. Nawet jakieś wino znalazłem.
                              To zdrówko moje panie.

Aaaa, i jeszcze jedno, Gin to całkiem męski trunek, pod warunkiem, że nie pity z Tonic'iem.

smile
                              • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 22:59
                                Taaaaa ??? A z czym pity , że się spytam?
                                • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:04
                                  No właśnie, z czym?! Dla mnie zawsze z tonikiem. A chętnie poznam inne wersje.
                                  • z_mazur Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:15
                                    Po męsku to takie mocne trunki pija się same. Po prostu smile
                                    Ewentualnie z lodem smile
                                    • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:22
                                      Ale sam dżin to jak perfumy! Feeee....
                                      Ale jak sobie przypomnę ten dżin z tonikiem , pity z kubków po kawie z
                                      McDonalda w drodze do Krakowa...z Kasiarką... wesoło mi się na duszy robi smile
                                      • z_mazur Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:24
                                        Tiaaa,
                                        Pamiętam te ekscesy. smile
                                        • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:25
                                          Hehehe... i jak nas ochrzaniałeś za niepoprawne zachowanie smile))
                                          Cool smile
                                        • grzanka23 Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:26
                                          I tak wszyscy jutro zjedza wszystko.
                                    • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:45
                                      Mogę pić po męsku każdy alkohol. Ale gin? Nie! Ma być z tonikiem!
                                  • aron95 Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:22
                                    Otworzyłem nową butelke koniaka . Na zdrowie . Bez bitej śmietany .

Zapalam świece i z lampką koniaka ide do kąpieli .
                                    • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:28
                                      Z bitą śmietaną stanowczo lepiej smile
                                      I kąpiel... wanna... świece... szampan... brrrrrr.... Królik obudź się! To
                                      tylko sen... piękny ale sen...
                                      • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:42
                                        crazyrabbit napisała:

> I kąpiel... wanna... świece... szampan... brrrrrr....To
                                        > tylko sen... piękny ale sen...
                                        Mnie tam łazienka przed chwilą dostarczyła wrażeń rodem z horroru. Czyściutki
                                        świeżo umyty prysznic ociekał czymś czerwonym i lepkim... Scena jak
                                        z "Lśnienia" czy czegoś podobnego...
                                        Okazało się, że to tylko farba - córeczka droga malowała pisanki całym ciałem,
                                        a potem prysznic wzięła wink
                                        • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:45
                                          Jak "Lśnienie" to tylko z boskim Jackiem Nicolsonem smile
                                          • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:47
                                            crazyrabbit napisała:

> Jak "Lśnienie" to tylko z boskim Jackiem Nicolsonem smile
                                            Niestety, jego w mojej łazience nie spotkałam sad
                                            • crazyrabbit Re: Zapraszam na kawę . 07.04.07, 23:53
                                              Ja niestety też sad a szkoda...
                                              • cathy_bum Re: Zapraszam na kawę . 08.04.07, 00:06
                                                Szkoda, szkoda sad
                                                Odpadam powoli do krainy snów, bo inaczej zasnę jutro z twarzą w święconce wink
                                                Dobranoc wszystkim!
                                                • grzanka23 Re: Zapraszam na kawę . 08.04.07, 00:07
                                                  Dobranoc.nie nadazam juz czytac Was,a co dopiero pisac.
                                      • aron95 Re: Do crazyrabbit 08.04.07, 00:05
                                        crazyrabbit napisała:

> Z bitą śmietaną stanowczo lepiej smile
                                        > I kąpiel... wanna... świece... szampan... brrrrrr.... Królik obudź się! To
                                        > tylko sen... piękny ale sen...

Wyobraź sobie że w tej wannie razem jesteśmy , przy swiecach popijamy winko
                                        A ja Ci zramion zlizuję śmietankę

Tacy wirtualni jesteśmy . ha ha
                                        • crazyrabbit Re: Do crazyrabbit 08.04.07, 00:07
                                          Buchachacha.... nawet nie wiesz jak wyglądam smile
                                          • aron95 Re: Do crazyrabbit 08.04.07, 00:08
                                            crazyrabbit napisała:

> Buchachacha.... nawet nie wiesz jak wyglądam smile

Blondynka to napewno a resztę sobie wyobrażam .
                                            • crazyrabbit Re: Do crazyrabbit 08.04.07, 00:11
                                              Oj chyba sobie nawet nie wyobrażasz smile
                                              • aron95 Re: Do crazyrabbit 08.04.07, 00:18
                                                crazyrabbit napisała:

> Oj chyba sobie nawet nie wyobrażasz smile

Oj włosy w strongi ,zeby krzywe i z pruchniałe , wysypka na twarzy , zez,
                                                nos jak u Pinokia , Co jeszcze ???

Zawsze doskonale się rozumiemy . Albo -jak zawsze .

• crazyrabbit Re: Do crazyrabbit 08.04.07, 00:20
                                                  O Boszzzzz... Aron.... odjechałam........
                                                  • aron95 Re: Do crazyrabbit 08.04.07, 01:02
                                                    crazyrabbit napisała:

> O Boszzzzz... Aron.... odjechałam........

Nie odjezdźaj przecież wiem że najpiekniejsza w świecie jestes !!!!!!
                                                • ludzik_ten_sam Re: Do crazyrabbit 08.04.07, 00:33

Jarkoni, skasuj ten jeden post.
    • aron95 Za niedługo śniadanie 08.04.07, 00:39
      Jeszcze sobie craizy ... wyobraże że podaję Ci sniadanie do łóżka .
      Napewno długo śpisz i sama nie zrobisz .

A na sniadanie jaja ala pisanki
      Powiedzcie kto wymyślił, że tyle jaj w te Święta trzeba zjeść ???
      • ludzik_ten_sam Re: Za niedługo śniadanie 08.04.07, 00:40

Śpij, człowieku smile
        • aron95 Re: Za niedługo śniadanie 08.04.07, 00:50

ludzik sprawdz priv
      • crazyrabbit Re: Za niedługo śniadanie 08.04.07, 00:40
        Mnie tam wystarczą dwa smile
        na miękko albo na twardo smile
        • aron95 Re: Za niedługo śniadanie 08.04.07, 00:46
          A u mnie to jakiś koszmar z jedzeniem jaj .
          Chociaz w tym roku zapowiada sie że nie będzie ich tak dużo .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka