Dodaj do ulubionych

spotkanie w Łodzi

26.04.07, 22:54
mam propozycje, poniewaz Wroclaw, Warszawa miedzy innymi oczywiscie sa bardzo
aktywne spotkaniowo forumowo..Łódź nie bedzie gorsza o nie...
proponuje spotkanie za 3 tyg..to bedzie 19 maja..sobota..szczegoly do
uzgodnienia, moze byc kawa, a moze pojdziemy na piwko, na szanty do gniazda
piratow???
czasu duzo do przemyslenia..wszystkie propozycje warte przemyslenia..
to co? palec pod budke, bo za minutke...hihi
Obserwuj wątek
    • e07 Re: spotkanie w Łodzi 26.04.07, 23:00
      Warszawa aktywna? A co się ma wydarzyś w Warszawie w najbliższym tygodniu? M.
      zabiera dzieci na całe trzy dni.
      • ivone7 Re: spotkanie w Łodzi 26.04.07, 23:04
        no ciagle widze..spotkanie wawa, slask, wroclaw...a lodzi jakos nie bylo...
        a kiedy ci zabiera dzieci? ktore 3 dni?
        • e07 Re: spotkanie w Łodzi 26.04.07, 23:12
          Jutro wieczorem zabiera. Odstawi w niedziele wieczór.
          • ivone7 Re: spotkanie w Łodzi 26.04.07, 23:49
            no teraz to jade z mloda i siostra na mazury...zalatw dzieci za 3
            tyg..przyjedziesz do lodzi, dojazd super, mam nadzieje ze wiele osob wyrazi
            chec i milo spedzimy wieczor..
            • e07 Re: spotkanie w Łodzi 27.04.07, 11:16
              pomysł mi się podoba. Tylko, że ja jeszcze smętna jestem bardzo.
              • ivone7 Re: spotkanie w Łodzi 27.04.07, 11:48
                a myslisz ze ja bardzo radosna? ale nie mozemy sie poddawac nastrojowi..zreszta
                ze tak powiem w kupie razniej..
                pozdrawiam i do zobaczenia..
    • pszczolkalodz super 27.04.07, 11:32
      jest za a nawet przeciw haha i data ladna i miasto piekne, bede na bank!! Buziak
      • ivone7 Re: super 27.04.07, 12:20
        hihi liczylam na taki odzew z Twojej strony...
    • pszczolkalodz czemu?? 27.04.07, 18:45
      jest takie male zainteresowanie spotkaniem w Lodzi??? ja sie grzecznie pytam
      halo halo lodzianie wszystkich dzielnic laczcie sie!!
    • a-iko Re: spotkanie w Łodzi 27.04.07, 18:58
      No proszęsmile Jasne,ale może gdzieś bliżej Pietryny? W razie zmiany nastroju-
      można "zwiedzić" odmienne klimatycznie przybytkismile
      • ivone7 Re: spotkanie w Łodzi 27.04.07, 19:01
        alez jasne..to wszystko mozna uzgodnic...to jaka pada propozycja?
        • a-iko Pobieżny przegląd pubów:) 27.04.07, 19:22
          No to tak...Dublin odradzam, strasznie "chrzczą" alko; niezłe byłyby Siódemki-
          ale tam chyba teraz głównie disko króluje...Podoba mi się 102-ta sama brama co
          Kaliska, bardziej kawiarnia niż pub-tyle, że należałoby zarezerwować wcześniej
          stoliki.Klimatyczny jest Lizard King z koncertami na żywo.Gdyby wieczór się
          rozkręcił niemożebie-jako hard core możnaby zahaczyć o After Dark...ale to
          bardzo specyficzne miejscesmileJeśli na piwo-to chyba Peron 6.To tyle ode mniesmile
          PS.Keja jest ok, ale mam traumatyczne wspomnienia...
          • ivone7 Re: Pobieżny przegląd pubów:) 27.04.07, 19:25
            o kurka wodna hihi ja chyba nigdzie nie bywam...czas to nadrobic..idziemy ..i
            zapraszamy na rekonesans po knajpach lodzkich a przewodnikiem niech nam bedzie..
            aiko..
            • a-iko Re: Pobieżny przegląd pubów:) 27.04.07, 19:30
              Dzięki, ja strasznie "przejmująca" jestem i empatycznie odebrałabym każdy
              grymas niezadowoleniasmile Za spotkaniem jestem wszystkimi kończynami-miejsce
              zawsze się znajdziesmileNawet u mniesmile
              • ivone7 Re: Pobieżny przegląd pubów:) 27.04.07, 19:40
                hihi..wiesz, ze do tej pory nie wiedzialam, ze ty z lodzi..
                masz racje..obojetnie gdzie pojdziemy..gdzies na pewno
                • a-iko Re: Pobieżny przegląd pubów:) 27.04.07, 19:42
                  To może jutro mała kawa?smile
                  • ivone7 Re: Pobieżny przegląd pubów:) 27.04.07, 19:45
                    niestety dzis w nocy jedziemy na mazury..ale za tydz w sobote czemu nie..
                • pszczolkalodz Re: Pobieżny przegląd pubów:) 27.04.07, 19:46
                  jej super tez jestem za przegladem knajp bo czuje sie jak dinozaur haha. Ja
                  zgadzam sie na kazdy scenariusz, Łodź to przeciez miasto pubowsmile Mam tylko taka
                  mala sugestje moze na pocztek umowimy sie tam gdzie mozna troszke porozmawiac,
                  zeby muzyka nie rozerwala nam bebenkow w uszachsmile
                  • jarkoni Re: Pobieżny przegląd pubów:) 30.04.07, 23:07
                    Można zrobić spotkanie na Placu Wolności pod pomnikiem i zacząć od Peronu, to
                    niezłe miejsce i piwa są z całego swiata....A potem rajd Pietryną aż do Centralu..
                    Kto wytrzyma to aż dziwne...Kto nie wytrzyma, ten trąba...Parafrazując
                    • a-iko jarkoni... 01.05.07, 10:00
                      ...Ty Boga w sercu nie masz??smileGdybysmy zaczeli od Placu to w okolicach
                      najdalej Zielonej trzeba by nas rikszami, w stanie mocno bajkowym, po domach
                      rozwozicsmile
                      • jarkoni Re: jarkoni... 01.05.07, 14:48
                        a-iko nie mów tak trudno..Mało kto wie co to jest riksza, a jak wiedzą, to i tak
                        nie uwierzą, że to typowy łódzki transport po Pietrynie...
                        PS.Rikszami trza było zanęcić Łódź na mistrzostwa Europy, a nie juwenaliami i
                        pseudo-stadionem ŁKS-u..Wstyd panie Kropa
                        • a-iko Euro+riksze 01.05.07, 15:23
                          Czytałeś łódzki projekt? Nieźle się postarali...o brak szanssmile
                          A dla niewtajemniczonych-riksze to łodzki środek transportu miejskiego,
                          napędzany ekologicznie,dostępny całodobowo i (chwilowo) nie wyposażony w kasy
                          fiskalnesmile
                          Tak czy inaczej- łykend trwa,naród się relaksuje, do spotkania chyba trzeba
                          będzie wrócić w bardziej sprzyjającym momenciesmile
                    • ivone7 Re: Pobieżny przegląd pubów:) 02.05.07, 11:03
                      od placu Wolnosci???
                      i w kazdym pubie przystanek na piwo???
                      trzeba rozpoczac treningi hihi....
                      • biedroneczka33 Re: Pobieżny przegląd pubów:) 02.05.07, 13:43
                        nic tylko pozazdrościc :o))))
                        • ivone7 Re: Pobieżny przegląd pubów:) 02.05.07, 16:07
                          hihi biedroneczko zobaczymy dnia nastepnego...komu zazdroscic a komu
                          wspolczuc..sadzac po ilosci pubow w lodzi...reszta niech bedzie milczeniem..
                          • jarkoni Re: Pobieżny przegląd pubów:) 02.05.07, 23:01
                            Biedroneczko, czuj się zaproszona...
                            A Pietrynę chyba sprawdzimy max do Zielonej, sukces jeśli do Siódemek...
                            • ivone7 Re: Pobieżny przegląd pubów:) 03.05.07, 00:39
                              wszyscy niech czuja sie zaproszeni..,im nas wiecej tym weselej..mam nadzieje ze
                              poradzimy sobie i do zielonej dotrzemy...
                              aaa i mysle ze sprawe ze tak powiem rekonwalescencji po hihi przegladzie tez
                              zalatwimy..bo chyba przyjezdni nie za bardzo beda mogli wracac tak od razu do
                              domku...trzeba bedzie uzgodnic szczegoly..
                              • jarkoni Re: Pobieżny przegląd pubów:) 03.05.07, 01:10
                                ivone, to my jesteśmy z Łodzi i nam ...hmm nic nie szkodzi..
                                Inni mogą być delikatesy.. Ciężki sprawdzian z Tą Łodzią, raczej nie polecam
                                delikatnej stolycy ani rozpieszczonemu Wrockowi..Już bardziej twardziele ze
                                Śląska albo z Mazur
                            • biedroneczka33 u nas.. 03.05.07, 09:21
                              Dziekuje za zaproszenie ....ale chyba nie skorzystam ...moje konto w banku swieci juz pustkami (ten wyjazd chlopcow do szpitala ich odwiedziny i nowe leki dały sie nam odczuc )A swoja droga powysylalam Wam zdjecia chlopakow z Jaworza , ciekawe tylko czy odebraliscie poczte i czy one wogole doszly ? Kuba co do wczesniejszego pytania co u nas to..nie wiem kiedy przyjade do Łodzi (napewno bedzie to jak najszybciej kiedy uzyskam jakas stabilizacje finansowa ) bo wydatki przewyzaja wplywy na konto hi,hi...ale ciesze sie ze od wtorku chlopaki beda chodzic na hipoterapie ( oczywiscie zdjecia moge wyslac zainteresowanym ), konie maja na nich zbawieny wpływ :o)))
                              Posyłam buziaki od chłopakow i pozdrowienia :o)))

• jarkoni Re: Biedroneczko... 06.05.07, 02:56
                                Biedroneczka jak widzisz temat spotkania w Łodzi już przygasł, po raz kolejny
                                zresztą, tu są w tym mieście ze wszystkim tylko rozmowy, nie czyny...Vide pan
                                Kropiwnicki, zwany przez niektórych prezydentem, i jego brak wizji Euro 2012 i
                                pokrętne tłumaczenia..PS Znam Pana Prezydenta osobiście i jakoś nie mam
                                najlepszego zdania..
                                Whatever,Biedroneczka zjeżdżaj do Łodzi z chłopakami kiedy możesz, jak tylko
                                będą mogli, pozdrawiam i przypomnij młodemu toaletę piracką z piaskiem i
                                muszelkami za szybą... To chyba tak, jakbyśmy już zrobili małe spotkanie "Łódzkie"..
                                Zobaczymy ile starczy determinacji na większe niż to nasze... poza gadaniem..
                                Pozdrawiam
    • aron95 Jarkoni 06.05.07, 09:19
      Nie ma wsród Was organizatora . Zarezerwuj stolik obojętnie gdzie podaj na forum
      i tyle . Nie pytaj innych czy pasuje bo kazdy będzie miał inne zdanie .
      W najgorszym wypadku to piwo wypijesz i gazetę poczytasz sam .
      Nie wierz nigdy kobietom ze coś zrobią same .
      • jarkoni Re: Jarkoni 06.05.07, 19:36
        aron, a masz rację, czasem z babami nie dojdziesz smile
        Rezerwacja, informacja kiedy i książka, nie gazeta...
        • biedroneczka33 Re: Jarkoni 06.05.07, 21:58
          "aron, a masz rację, czasem z babami nie dojdziesz smile...."

Kurcze ....moze predzej nie wyjade...przypomnij sobie Kuba jak nawet pociag spowrotem do mojego domku jechac nie chcial hi,hi... ale za to tramwajkiem jechalo sie ekstra :o)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka