czarnaandzia 17.08.07, 13:32 co porabia ex? Ja nie jestem jeszcze ex,bo rozwodu nie ma ,ale jakoś wogóle mnie to nie interesuje.Wiem od Młodej,że ma się dobrze bo ona z nim bywa ale generalnie mam to gdzieś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda210682 Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 13:35 Ale nie obchodzi cie czy chcialabys, żeby cie nie obchodziło? Szczerze to mnie troche interesuje nie wiem dlaczego ale przyznaje sie do tego... Jego tez obchodzi co u mnie ale u mnie zawsze jest super ekstra... Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 13:50 Nie obchodzi mnie totalnie. Wiem że ma się dobrze i tyle. Odpowiedz Link
tricolour A skąd Ci przyszło do głowy... 17.08.07, 14:05 ... takie pytanie skoro nic Cię mąż nie obchodzi? Los dzieci w dorzeczu dolnej Amazonki nie był nigdy poruszany na forum... Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: A skąd Ci przyszło do głowy... 17.08.07, 14:08 Z czytania tego forum. Odpowiedz Link
tricolour Historia tego forum pokazuje także... 17.08.07, 14:17 ... że panie często totalną izolację od exa zamieniają na żywe zainteresowanie jego zarobkami, z czego wywodzą wysokość alimentów. Życie nie znosi skrajności... P Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Historia tego forum pokazuje także... 17.08.07, 14:31 A co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link
mar-tsin Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 13:46 chciałbym żeby mnie nie obchodziło, ale niestety dalej z nią mieszkam, więc z tym nieobchodzeniem jest ciężko Odpowiedz Link
nastka222 Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 14:07 i właśnie to u ex denerwuje mnie najbardziej ! co Cię obchodzi co robi twój ex? jak mu się żyje i z kim ? to nie twoja sprawa exie nie pozwalają normalnie żyć tylko ze swojej zawiści i zazdrości cały czas kombinują jak uprzykrzyć życie swojemu ex i jego drugiej rodzinie zajmij się sobą kobieto Odpowiedz Link
nangaparbat3 A ty skad taka madra? 17.08.07, 14:28 Mnie obchodzi - jak mu sie wiedzie, to sie ciesze razem z nim (a nawet razem z Next), jak mu źle, to sie troche martwie, a czasem pomagam. Martwie sie też, jak ma problemy finansowe, bo wtedy mnie nie starcza do pierwszego - to grzech? Zapewne są na swiecie eksie, które cały czas kombinuja, jak by tu uprzykrzyc zycie byłemu i jego nowej rodzinie. ale są tez neksie, które gdyby były ( a w zyciu wszystko jest mozliwie) eksiami, z rownie wielkim zaangazowaniem tym uprzykrzaniem by sie zajeły. Odpowiedz Link
nastka222 Re: A ty skad taka madra? 17.08.07, 14:33 a z tąd że mamy taką eksię na stanie nierób pierwsza klasa wydzwania i dzieci nasyła i ciągle czegoś chce matko jakie głupie i leniwe są te baby zamiast wziącć się za robotę cały czas się ogląda na ananasy z nieba bo jej się należy -bo co ? bo dzieci urodziła? każda rodzi i mądra nie będzie się chłopa dupą zajmowała Odpowiedz Link
cathy_bum Re: A ty skad taka madra? 17.08.07, 14:35 Pomijając uogólnienia o głupich i leniwych exiach, to mar-tsin jest mężczyzną... Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: A ty skad taka madra? 17.08.07, 14:47 Cos nie mogę zrozumieć z tym zajmowaniem się chłopa dupą. To co Ty masz na mysli - siebie? Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: A ty skad taka madra? 17.08.07, 19:40 a.niech.to napisała: > Troll Pewnie ze tak )) ale mnie rozśmiesza, a smiech to zdrowie )) Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 14:58 nastka222 napisała: > i właśnie to u ex denerwuje mnie najbardziej ! > co Cię obchodzi co robi twój ex? > jak mu się żyje i z kim ? > to nie twoja sprawa > > exie nie pozwalają normalnie żyć tylko ze swojej zawiści i zazdrości > cały czas kombinują jak uprzykrzyć życie swojemu ex i jego drugiej > rodzinie > > zajmij się sobą kobieto Moja nexia też się licho stara, a wspieram ją najlepiej jak potrafię, bo miłe dziewcze. Inaczej mówiąc: Twój facet - Twój problem. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 14:11 W zasadzie niewiele..., ale gdybym powiedział, że wcale to bym skłamał. Nie jest dla mnie całkiem obcą osobą, mamy wspólne dziecko, jakiś przepływ informacji jest, ale oczekiwanie na te informacje nie spędza mi snu z powiek. Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 14:14 Kompletnie mnie nie obchodzi. I najchętniej do końca życia bym nie chciał jej widzieć na oczy, no ale mamy dziecko i siłą rzeczy kontakt musimy utrzymywać... Odpowiedz Link
nastka222 Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 14:35 mnie gdyby chłop zostawił z dzieckiem to bym go miała gdzies nawet jego zasranej kasy bym nie chciała Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 14:49 Jakos mnie to rozśmieszyło pogodnie. No dobra, lecę popływać)) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 14:54 nastka222 napisała: > mnie gdyby chłop zostawił z dzieckiem to bym go miała gdzies > nawet jego zasranej kasy bym nie chciała Ach, gdyby te wszystkie głupie i leniwe exie miały choć tyle godności, żeby zrezygnować z alimentów i dziećmi exowi głowy nie zawracać. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 14:58 Ej moment.Alimenty alimentami bo to jest kasa na dziecko.Jego dziecko.I jak dla mnie może je przysyłać z Antypodów i mnie to zwisa. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 15:02 czarnaandzia napisała: > Ej moment.Alimenty alimentami bo to jest kasa na dziecko.Jego > dziecko.I jak dla mnie może je przysyłać z Antypodów i mnie to zwisa. Ja się tylko odniosłam do postów poprzedniczki) Samam głupia i leniwa exia (o teraz zamiast pracować, to się obijam) i bez honoru alimenty na dziecko pobieram. Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 15:05 cathy_bum napisała: > Samam głupia i leniwa exia (o teraz zamiast pracować, to się obijam) > i bez honoru alimenty na dziecko pobieram. Bez godności i bez honoru życie staje się tańsze. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 15:15 a.niech.to napisała: > Bez godności i bez honoru życie staje się tańsze. Ależ prawdziwa kobieta z klasą powinna swój honor mieć, żeby nawet z głodu z potomstwem paść miała! Ja się teraz zastanawiam, czy jak ex przyjdzie po urlopie po Młodą i go herbatą poczęstuję, to będzie znaczyło, że się mu narzucam? I jego tylną częścią ciała interesuję? Na wszelki wypadek nie wpuszczę gada za próg, a Młodą z balkonu na linie opuszczę Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 16:23 cathy_bum napisała: > Ja się teraz zastanawiam, czy jak ex przyjdzie po urlopie po Młodą i > go herbatą poczęstuję, to będzie znaczyło, że się mu narzucam? I > jego tylną częścią ciała interesuję? Z całą pewnością to będą niedwuznaczne sygnały samczego pożądania. Zrobiłabym tak. Niech wlezie - zdrowie dziecka na pierwszym miejscu - niech sobie siądzie, a Ty mu tak szurnij szklanką z gorącą herbatką, żeby wrzrzrzątek chlusnął aż ślepiach. A niech wie, gadzina! A Ty wciągnij powietrze, zatrzymaj, coby się dobrze nadąć i wykonaj półobrót na pięcie. Teraz możesz już prychnąć. Godność zobowiązuje. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 17:01 a.niech.to napisała: > cathy_bum napisała: > > > Ja się teraz zastanawiam, czy jak ex przyjdzie po urlopie po Młodą > i > > go herbatą poczęstuję, to będzie znaczyło, że się mu narzucam? I > > jego tylną częścią ciała interesuję? > Z całą pewnością to będą niedwuznaczne sygnały samczego pożądania. > Zrobiłabym tak. Niech wlezie - zdrowie dziecka na pierwszym miejscu - > niech sobie siądzie, a Ty mu tak szurnij szklanką z gorącą herbatką, > żeby wrzrzrzątek chlusnął aż ślepiach. A niech wie, gadzina! A Ty > wciągnij powietrze, zatrzymaj, coby się dobrze nadąć i wykonaj > półobrót na pięcie. Teraz możesz już prychnąć. Godność zobowiązuje. Prychnięcie z godnością to ja sobie jeszcze pocwiczę. A potem będę jeszcze skamlała, żeby mi za zniszczenia zapłacił) Odpowiedz Link
z_mazur Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 14:59 Fajne masz podejście do życia. Obowiązek łożenia na dziecko wynika z kodeksu rodzinnego i opiekuńczego. Obowiązkiem tego rodzica, który sprawuje codzienną opiekę jest egzekwowanie tego by ze swoich obowiązków wywiązywał się też drugi rodzic, w przypadku gdy ten drugi rodzic sam o tym "nie pamięta". Tu chodzi o interes dziecka. Odpowiedz Link
nastka222 Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 15:01 jak tylko ktos napisze swoje zdanie z własnego doświadczenia zaraz trollem zostaje Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 15:04 Nie tak łatwo zostać skutecznym trollem. Trzeba pewnego doświadczenia i inteligencji. Może rzeczywiście przeholowałam. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 15:03 No o tym mówię. To jest ojciec mojego dziecka,łoży na Młodą bez żadnych sądów i daje tyle ile ustaliliśmy. A to co on robi teraz ,wogóle mnie interesuje. Ma się dobrze? ok.Ma kobietę? 2 razy ok i na zdrowie.I nawet mi do głowy nie przyjdziezeby za nim łazić i patrzeć co robi i z kim. Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 15:08 Autor: nastka222 mnie gdyby chłop zostawił z dzieckiem to bym go miała gdzies nawet jego zasranej kasy bym nie chciała --------------------------------------- To miało iść w kupie. Taka mnie nerwa wzięła, że uuuch! Odpowiedz Link
nastka222 Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 15:10 alimenty-alimentami ale skamlanie wciąż o kasę ? do roboty ! Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 15:14 A kto skamle ? No i wątek zboczył z tematu Ja spadam na weekend. Odpowiedz Link
lilyrush Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 15:07 obchoidz na tyle an ile ąłczy ise z naszym wspólnym dzeckeim i opieka nad nim. narzekania, ze on ie am pieniedzy mnie nie obchodiza. Odpowiedz Link
a.b1 Re: Czy Was obchodzi 17.08.07, 15:28 też mam to gdzieś...do tego stopnia, zę exa dupa ściska i sam mi opowiada/chwali się co wyczynia ze swoim życiem, a mnie to juz nie rusza...chyba o to chodziło? Odpowiedz Link
artemisia_gentileschi Re: Czy Was obchodzi 19.08.07, 09:25 Conieco mnie obchodzi, bo mamy wspolne dzieci i zwiazane z tym wspolne obowiazki, jeszcze przez kilkanascie latek. Ale np. zycie prywatne mojego eksa kompletnie mnie nie interesuje (eksa moje jak najbardziej tak). Odpowiedz Link
czamon Re: Czy Was obchodzi 19.08.07, 09:57 mam dość intensywne własne życie i jakoś nie zprzątam sobie głowy życiem ex Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: Czy Was obchodzi 19.08.07, 20:31 szczerze mówiąc tak, ale mniej niż przed kilkoma tygodniami. i śpię. także nie jest źle. mam nadzieję, że tego wątku nie przeczyta rafanetka Odpowiedz Link