Dodaj do ulubionych

SYLWESTER 2007:-)

23.10.07, 07:37
cześć wszystkim!
wczoraj mnie naszłosmile

może jakaś imprezka w miłym towarzystwie
bo nie uśmiecha mi się kolejny samotny...
czasu niby wiele a jednak nie tak dużosmile
Obserwuj wątek
    • aron95 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 10:38
      Podziwiam Cię . Mam propozycje zabaw ale jak w góry to może dołaczę .
      • salsa13 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 11:08
        nie podziwiaj
        nie wiem już sama może to akt desperacjismile???
        tłumaczenie czytałeś wczoraj - postaraj się zrozumieć...
        muszę coś zmienić...
        ale widzę, że na Ciebie zawsze można liczyć
        to co kręcimy coś!!! PROSZĘ!!!
        • salsa13 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 11:11
          tylko ja mam to do siebie,
          że jak się za coś wezmę to nie odpuszczę i nie zrezygnuję
          przyjadę i jużsmile
    • aron95 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 12:44
      Turnus sylwestrowy zapewne będzie od 29 do 01 .
      Dzisiaj będe się leczył z kolegą który ma już grupę na wyjazd
      Może dołaczymy i więcej tym weselej
      • salsa13 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 13:08
        lecz się byle skuteczniesmile
        to ja poproszę miejsce dla mnie i dla koleżankismile))
    • ivone7 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 14:56
      wy myslicie o wyjezdzie...
      ja w tym terminie wyjechac nie moge..w sylwestra czeka mnie jeszcze
      remanent..wiec tylko imprezka stacjonarna..i to najlepiej gdzies,
      gdzie szybko dojade..jak znam zycie skoncze ok 18...
      • lilyrush Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 15:14
        Móoj Sylwester na tym etapie mocno nieprzewidywalny, ale na dzis nie
        widze welkich przeciewskazań, żeby, jeśli bede w domu, wsiasć w
        samochód i do Ceibie przyjechać. Samochód jak wiadomo ma dodatkowe
        miejsca wink
        • ivone7 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 15:19
          no to mamy o czym myslec...na homming warunki sa..nawet
          noclegowe..jesli chodzi o clubbing, to trzeba zaczac sie
          rozgladac...bo potem miejsca beda ze tak powiem reglamentowane..
          jestem za...i wcale przeciw..
          • lilyrush Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 15:31
            j Ci pewnie będe mogła cos bardziej powiedizec po 3 grudnia...
            • cathy_bum Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 15:45
              To ja w razie czego piszę się na wolne miejsce w aucie. Byle nie na
              czyichś kolanachwink
              • ivone7 Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 16:02
                hihi czyzby na ostatnich kolanach Ci zle bylo??
                • cathy_bum Re: SYLWESTER 2007:-) 23.10.07, 16:04
                  ivone7 napisała:

> hihi czyzby na ostatnich kolanach Ci zle bylo??
                  Dobrze mi byłosmile)) Ale na dłuższej trasie kolana mogłyby nie
                  wytrzymać...
                  • wenezuela1 Re: SYLWESTER 2007:-) 13.11.07, 14:42
                    hej smile
                    a ja pociągnę wątek początkowy smile

Pomyślałyśmy - razem z dwiema przecudnej urody, very sexi oczywiście
                    inteligentnymi i do tańca i różańca rozwódkami...(w tym nie
                    pomijając mnie wink aby "skupić" się z innymi równie przecudnej
                    urody, very sexi oczywiście inteligentnymi i do tańca i różańca
                    rozwódkami...i inteligentnymi przepełnionymi męskością i
                    inteligencją rozwodnikami z tego foruma, aby spędzić razem Sylwester
                    2007...inaczej niż do tej pory....smile np w Dekadzie.
                    Macie ochotę?
                    • sylwiamich Re: SYLWESTER 2007:-) 13.11.07, 14:46
                      Boziu...to taki odległy termin...nawet nie wiem czy nie będę
                      pracować.A po tym...może do tego czasu poznam jakiegoś ognistego
                      szweda?smile)
                      • salsa13 Re: SYLWESTER 2007:-) 13.11.07, 14:53
                        ja very urocza i koleżanka bardziej very urocza i kasiar bardzo
                        bardzo urocza piszemy się!!!
                        • to.ja.kas Re: SYLWESTER 2007:-) 13.11.07, 14:55
                          Salsa z Kasiarem....??? Oj dacie czadu, boje sie o tych
                          rozwodników smile)))))

A ja nie poderwe szweda mimo, ze na sylwka jade do szwecji....bede z
                          obstawa cholercia
                          • wenezuela1 Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 15:12
                            fajnie smile smile
                            piszcie się piszcie smile
                            ten odległy termin będzie coraz szybciej bliżej.
                            A na ognistego..niekoniecznie Szweda...każda i każdy z nas liczy smile
                            Ale już nie chcę siedzieć i czekać na niego w oknie...bo tylko mokry
                            śnieg mi się bedzie zbierał na nosku i będę chora. A nie o to
                            chodzi..nie oto...smile smile smile
                            • cathy_bum Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 15:22
                              Co Was z tymi Szwedami napadło? A jak ktoś w blondynach nie gustuje,
                              to ma już przechlapane? sad
                              Deklarować się sylwestrowo na razie nie będę, bo mam kilka innych
                              opcji do przemyślenia. Przy tej pogodzie kusi mnie, żeby raz dla
                              odmiany posiedzieć w domu z lampką wina przy kominku (z braku
                              takowego kaloryfer się nada).
                              • wenezuela1 Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 15:53
                                dla
                                > odmiany posiedzieć w domu z lampką wina przy kominku (z braku
                                > takowego kaloryfer się nada).

e tam....to żadna odmiana...też mam kaloryfer i też se tak
                                siadam...nawet co tydzień tak mogę!!! wink
                                • cathy_bum Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 16:00
                                  wenezuela1 napisała:

> dla
                                  > > odmiany posiedzieć w domu z lampką wina przy kominku (z braku
                                  > > takowego kaloryfer się nada).
                                  >
                                  > e tam....to żadna odmiana...też mam kaloryfer i też se tak
                                  > siadam...nawet co tydzień tak mogę!!! wink
                                  A ja rzadko mam okazjęsmile) W Sylwestra też... Domatorka się ze mnie
                                  robi? E, to tylko chwilowy kryzyswink
                                  • julka1800 Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 16:05
                                    Jesli macie na mysli ten kaloryferek na meskiej klacie (moze byc
                                    owłosiony) to ja tez chce przy nim posiedziecsmile))
                                    • to.ja.kas Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 16:07
                                      Facet ma kaloryfer na brzuchu....czasami...w tancu trudno sie
                                      przytulać do tego kaloryfera chyba ze kobitka wzrostu mojego, a
                                      facet wzrostu Kadziewicza czyli jakies 2,06 tongue_outPPPP

Jak ktos nie lubi blondynów to świetnie, wiecej dla mnie tongue_outPPPPPP
                                      • julka1800 Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 16:12
                                        dobra na brzuchu, ja tam sie moge przytulac do kazdego
                                        wzrostutongue_outPPPPPPPPPPPP
                                      • cathy_bum Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 17:32
                                        to.ja.kas napisała:

> Jak ktos nie lubi blondynów to świetnie, wiecej dla mnie tongue_outPPPPPP
                                        Kas, bierz sobie tych blondynów. Ja Ci nie żałuję big_grin Mogę nawet
                                        kilku znajomych do puli dorzucićsmile
                                        • sylwiamich Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 18:58
                                          Zaraz...zaraz....ja byłam pierwsza.GDZIE się pane wpycha przede
                                          mnie????W kolejce do blondynów jestem pierwsza!!Może mieć kaloryfer
                                          na brzuchu...będzie na czym gacie prać.
                                          • to.ja.kas Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 20:28
                                            O blondynach mego zycia pisałam na RICD jakies 2 lata temu tongue_outPP
                                            Takze jestem pierwsza zdecydowanie. Ale ja tam moge czesc oddac,
                                            chytra nie jestem tongue_outPP
                                            • z.odzysku To ilu blondynów na raz Ci potrzebnych... ;) 13.11.07, 20:36
                                              .. do szczęścia? wink
                                              Taka maksymalistka jesteś?? ;P
                                              • to.ja.kas Re: To ilu blondynów na raz Ci potrzebnych... ;) 13.11.07, 20:59
                                                To zależy Z Odzysku smile))
                                                Już pisalam, że mnie interesuje tylko top smile)))
                                                • z.odzysku ale ja o sztuki pytam ;) 13.11.07, 21:04
                                                  ... że top, to rozumiem, ale ile sztuk z tego topu? wink
                                                  • to.ja.kas Re: ale ja o sztuki pytam ;) 13.11.07, 21:21
                                                    Myslę, że tak chociaż jeden na dobę.....i do kasacji tongue_outPPP
                                                  • z.odzysku Ooo! ... następna Modliszka na forum :) n/txt 13.11.07, 21:38

• to.ja.kas Re: Ooo! ... następna Modliszka na forum :) n/txt 13.11.07, 21:46
                                                    trzeba dbac o PR tongue_outPP
                                            • cathy_bum Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:06
                                              Spokojnie moje panie, na listę kolejkową się wpisywać. Blondynów z
                                              najwyższej półki to ja mam pod dostatkiem.
                                              Starczy dla wszystkichsmile) W zamian o jakiegoś przystojnego bruneta
                                              albo szatyna się przymówię. Paru znam co prawda, ale horyzonty
                                              trzeba poszerzaćwink
                                              • to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:22
                                                Cathy, szatynów? Brunetów? masz wypaczony gust tongue_outPPP
                                                A skad Ty masz tylu blondyów?W Szwecji, Finlandii czy w Holandii
                                                siedzisz?
                                                • cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:26
                                                  to.ja.kas napisała:

> Cathy, szatynów? Brunetów? masz wypaczony gust tongue_outPPP
                                                  O gustach się ponoć nie dyskutuje.smile Nie narzekaj, bo Ci towaru nie
                                                  podbieramtongue_out
                                                  > A skad Ty masz tylu blondyów?W Szwecji, Finlandii czy w Holandii
                                                  > siedzisz?
                                                  No jakoś tak w Warszawie mam... Pracuję w firmie, gdzie dużo
                                                  medialnych ślicznych blondasków. Nawet kilku wolnych i
                                                  zainteresowanych, ale co z tego?
                                                  • to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:30
                                                    No w sumie nie pyszcz3e, bo rzeczywiscie towar mi podbierac z
                                                    czystej złosliwosci bedziesz tongue_outPPP

Patrz, ja tez w Warszawie a w firmie popierdółki a nie
                                                    blondyni....musze zmienic branże z mediów na budowlankę, albo
                                                    warsztaty samochodowe smile))))
                                                  • cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:32
                                                    Spoko, nie ruszęsmile
                                                    Wszystko zależy jakie mediawink Tyle powiem...
                                                  • to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:34
                                                    publiczne smile))))
                                                  • cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:36
                                                    Przerzuć się na prywatnebig_grin
                                                  • to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:38
                                                    niemoziwe ae udało mi sie wejsc w maile smile))
                                                    Czekam
                                                  • cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:40
                                                    O media mi prywatne chodziłosmile)
                                                  • cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:42
                                                    cathy_bum napisała:

> O media mi prywatne chodziłosmile)

Ale szczegóły na priva rzeczywiściesmile Tylko później nieco... Bo
                                                    teraz do poczty nie mam dostępu.
                                                  • to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:42
                                                    prywatne mam w małym palcu, u nich nauczyłam sie wszystkiego co
                                                    potrafię tongue_outPPPPP
                                                  • cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:44
                                                    to.ja.kas napisała:

> prywatne mam w małym palcu, u nich nauczyłam sie wszystkiego co
                                                    > potrafię tongue_outPPPPP

Ale blondynów dają pierwsza klasa big_grin
                                                  • to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:46
                                                    nie zauważyłam <ikona z przekąsem>
                                                  • cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:47
                                                    to.ja.kas napisała:

> nie zauważyłam <ikona z przekąsem>

Pewnie najtrudniej znaleźc to, czego się szukasmile
                                                  • to.ja.kas Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 21:53
                                                    ja wyczytalam, iż amerykanscy naukowcy stwierdzili, ze homo sapiens
                                                    w kolorze blond sa skazani na wymarcie. Ja to sobie zawsze
                                                    niemozliwe do zrealizowania zadanie wynajde tongue_outPPP
                                                  • cathy_bum Re: Starczy dla wszystkich:-)) 13.11.07, 23:56
                                                    Zanikające gatunki trzeba wspierać i opieką otaczaćsmile)
                                                  • sylwiamich Re: Starczy dla wszystkich:-)) 14.11.07, 06:40
                                                    No tak...pójdzie człowiek na chleb dla dzieci zarabiać a
                                                    tu....kolejka do blondynówsmile)Ale może to i lepiej...wy sobie
                                                    bierzecie jak leci a ja się jeszcze zastanowięsmile))Moje koleżanki na
                                                    studiach śmiały się ze mnie że Sylwia gustuje w wysokich, dobrze
                                                    zbudowanych blondynach o tępym wyrazie twarzysmile))I wszystko przed
                                                    erą "karków"smile)))Czyżbym była blondi-prekursorka?smile))Kurde...na
                                                    wspominki mi się zebrało...znałam spełnienie swoich marzeń.Wygarnął
                                                    mnie na dyskotece....Holender.Kwiatki dostałam na dzień następny.Ale
                                                    co?Jako konsument a nie wzdychacz nie wierzę w miłości na
                                                    odległośćsmile))
                                    • cathy_bum Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 17:31
                                      julka1800 napisała:

> Jesli macie na mysli ten kaloryferek na meskiej klacie (moze byc
                                      > owłosiony) to ja tez chce przy nim posiedziecsmile))

Julka! Niewinne urządzenie grzewcze od razu Ci się z męską klatą
                                      kojarzy?! Ale w sumie: ja też przy takim męskim wydaniu kaloryfera
                                      mogę... posiedzieć;P
                            • a.niech.to Re: SYLWESTER 2007:-) :-) 13.11.07, 17:06
                              wenezuela1 napisała:

> Ale już nie chcę siedzieć i czekać na niego w oknie...bo tylko
                              mokry
                              > śnieg mi się bedzie zbierał na nosku i będę chora. A nie o to
                              > chodzi..nie oto...smile smile smile
                              Bóg jeden wie, jak mi się nie chce. Inną rzeczą jest skłonność mojej
                              natury do śmiałych experymentów. Rzadko kiedy odpuszczę, gdy coś
                              zaświta mi w głowie. Stanę na niej, a postawię na swoim. Żeby tak
                              jeszcze trochę nadziei i wiary. Cóż, rany jeszcze zbyt świeże.
                              Gdyby tak dobra zabawa? Gdyby do tego ktoś drugi?
    • salsa13 Re: SYLWESTER 2007:-) 13.11.07, 15:57
      mnie też to siedzenie w domu nie kręci
      jakoś tak trzy ostatnie sylwki przesiedziałamsad(
      • a.niech.to Re: SYLWESTER 2007:-) 13.11.07, 17:08
        100 lat temu w ogóle gdzieś byłam.
    • z.odzysku No a gdzie konkretnie ta impreza Sylwestrowa? :) 13.11.07, 20:22
      ... ma się odbyć? smile
      jakieś konkretne propozycje lokalizacji?
      Czy na razie hasło w eter tylko rzucone? smile
      Z nadzieją, ze ktoś podchwyci. ;PP
      • salsa13 Re: No a gdzie konkretnie ta impreza Sylwestrowa? 13.11.07, 20:25
        ja w pierwszej wersji myślałam o Szczyrku
        ale wersji może być wielesmile
        • aron95 Re: No a gdzie konkretnie ta impreza Sylwestrowa? 13.11.07, 20:26
          salsa ten pensjonat w Szczyrku zajęty . Ale są inne .
          • salsa13 Re: No a gdzie konkretnie ta impreza Sylwestrowa? 13.11.07, 20:32
            Aron nie dajesz znaku życia w tej kwestiismile
            a w innej dam znać jak moja skrzynka zacznie funkcjonować
            ludzie czy Wy też macie problemy z pocztą czy tylko ja w czepku
            urodzonasmile
            • aron95 Re: No a gdzie konkretnie ta impreza Sylwestrowa? 13.11.07, 20:38
              właśnie teraz to chciałem ustalić spokojnie i w ciepełku
              • salsa13 rRe: No a gdzie konkretnie ta impreza Sylwestrowa? 13.11.07, 20:43
                no to mnie to cieszysmile))
                z uwzględnieniem oczywiście-)
        • z.odzysku O proszę... to Salsa13 w "krzakach" siedzi ... ;) 13.11.07, 20:27
          ... i czeka na odpowiedzi ;P
          ... a teraz nosa wyściubiła wink

Coś z tym Sylwestrem można zrobić. Jak na razie ja opcje mam 2:
          stacjonarną i wyjazdową. smile Negocjacje trwają. smile
          • salsa13 Re: O proszę... to Salsa13 w "krzakach" siedzi .. 13.11.07, 20:37
            z.odzysku to się nazywa - czaję sięsmile a może coś wyczajęsmile
            można coś zorganizować ale czasu mało a chętnych braksad
            ja + koleżanka na 100%
            KTO NASTĘPNY???????????????????????????????????????????
            możemy dojechać w inne miejsce to nie stanowi problemu...
            • libra22 a ja 13.11.07, 20:55
              Dla odmiany raczej spędzę sama z synemsmile Tylko przed rodzicami będę się ukrywać, bo koniecznie chcieliby, żeby do nich, a ja lubię pobyć sama czasamismile
              A wam powodzenia w umawianiu sięsmile
              • wenezuela1 Dekada w W-wie? 14.11.07, 08:24
                Co o tym myślicie?
                Znam 3 chętne. Mła i 2 sexi oczywiscie rozwódki.
                Kwestia deklaracji...reszta sama "sama się" zrobi wink

?????
                Miłego smile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka