a.niech.to 28.10.07, 09:48 Jako niedzielną rozrywkę proponuję sporządzić zbiorową listę postaci, z którymi bylibyście się skłonni najbardziej duchowo utożsamić. Film "Hubal" - jedyna kobieta w oddziale. Nie pamiętam imienia, zdaje się góralka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa13 Re: Na żarty 28.10.07, 10:15 JUŻ SIĘ ŚMIEJĘ!!! Ania z Zielonego Wzgórza oczywiście Odpowiedz Link
nangaparbat3 Saphira 28.10.07, 10:41 a.niech.to napisała: > Jako niedzielną rozrywkę proponuję sporządzić zbiorową listę > postaci, z którymi bylibyście się skłonni najbardziej duchowo > utożsamić. > > Film "Hubal" - jedyna kobieta w oddziale. Nie pamiętam imienia, > zdaje się góralka. Smoczka z filmu dla dzieci ("Eragon"). To jest dokładnie to. Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Na żarty 28.10.07, 10:55 Pierwsze co przyszło mi do głowy:Marusia z 4pancernych A w Hubalu- Hanna Mikuć- łączniczka i grała jeszcze jedna kobieta Małgorzata Potocka Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Na żarty 28.10.07, 10:57 panda_zielona napisała: > Małgorzata Potocka Żona Niemena? Dałabym głowę, że jest tancerką. Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Na żarty 28.10.07, 11:14 a.niech.to napisała: > > Małgorzata Potocka > Żona Niemena? Dałabym głowę, że jest tancerką. Nie,żona, ś.p.Grzegorza Ciechowskiego lidera Republiki. A żoną Niemena też była Małgorzata - modelka (nie pamiętam jej nazwiska sprzed Niemena) I oczywiście Małgorzata Potocka załozycielka grupy tanecznej Sabat,związana kiedyś z Wojtkiem Gąsowskim tym od "Zielony6ch wzgórz nad Soliną" Potockich Małgorzat sporo w polskim "szoł biznesie" ) Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Na żarty 28.10.07, 10:59 Królik Buggs , z jego słynnym "What's up doc?" i nonszalanckim pogryzaniem marchewki. Z resztą stąd się wziął mój nick )) ("Cwazy Wabbit" - tak mówił o Króliku Elmer) DDDDDDDD Odpowiedz Link
misbaskerwill Kubuś Puchatek 28.10.07, 22:56 Miś o małym rozumku i ogrooomnym apetycie. Odpowiedz Link
jasminowo Re: Kubuś Puchatek 28.10.07, 22:59 KŁAPOUCHY!!! a co do postaci autentycznych K. Vonnegut - cudowny dystans do życia mimo koszmaru jaki przeszedł. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Na żarty 28.10.07, 23:02 Barbara Brylska, to mi przychodzi do glowy tak z marszu, moze jak pomysle ... Odpowiedz Link
julka1800 Re: Na żarty 28.10.07, 23:03 to bylo na powaznie, a na zarty Wendy (z Piotrusia Pana) Odpowiedz Link