grzanka23 04.02.08, 14:52 Ostatnio stwierdziłam,ze ex na spotkaniu z corką u nas w domu nagrywa na komórkę rozmowy.Nie podoba mi się to.Co z tym zrobić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bar221 Re: Doradzcie,co zrobić 04.02.08, 14:58 Spytaj sie telefonicznie, po co to robi? Uważaj może zbiera coś na Ciebie. faktycznie dziwna sytuacja. Odpowiedz Link
danagr Re: Doradzcie,co zrobić 04.02.08, 15:16 teź mi się to nasunęło bo jaki mógłby mieć w tym inny cel. Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Doradzcie,co zrobić 04.02.08, 15:17 No nie wiem czy na mnie ,bo ja nie siedzę z nimi w pokoju.Zauwazyła to moja mama,ze nagrywa rozmowy. Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Doradzcie,co zrobić 04.02.08, 17:48 Moze się boi, że Ty go oskarżysz o molestowanie córki - więc się zabezpiecza. Odpowiedz Link
chalsia Re: Doradzcie,co zrobić 04.02.08, 23:40 a może zbiera dowody dla sądu albo RODK bo chce rozszerzyć kontakty z dzieckiem Odpowiedz Link
aron95 grzanka 05.02.08, 08:20 grzanka23 napisała: > No nie wiem czy na mnie ,bo ja nie siedzę z nimi w pokoju.Zauwazyła to moja > mama,ze nagrywa rozmowy. A czemu mama go obserwuje ??? Odpowiedz Link
plujeczka Re: Doradzcie,co zrobić 05.02.08, 09:23 proste-wysłać Go do psychiatry, nikt normalny nie nagrywa rozmów tym bardziej ze swoją córką.Druga wersja, prosić o pozostawienie komórki w samochodzie i otwarcie powiedzieć mu ,ze o tym wiesz i ,że CIę to smieszy ...zachowanie szczekania ale dodam sprytnego... Odpowiedz Link
ivone7 Re: Doradzcie,co zrobić 05.02.08, 14:14 droga grzanko...oprocz zapatrzenia w bylego ministra ziobro Twoj ex musi miec w tym jakis cel...w jakim wieku jest Twoja corka? czy kontakty z exem sa uregulowane..czy on nie roscil sobie praw do wiekszych... jesli corka jest na tyle duza 8,9 lat, ze mozesz z nia pogadac, spytaj mimochodem o czym rozmawia z tata na spotkaniach..moze skarzy sie na ciebie? ze na cos jej nie pozwalasz, moze ma problemy w szkole/z kolezankami...a on nagrywajac takie rozmowy, moze je wykorzystac przeciw tobie.. zabronic nic nie mozesz bo to jego tez dziecko..i moze powiedziec ze nagrywa jej szczebiot, bo za nia teskni itd.. jesli chcesz wiedziec co tam jest...sama nagraj cala wizyte..przesluchaj a potem wyciagnij wnioski.. a ze to chory czlowiek...nie musze dodawac...niestety przyklad poszedl z gory.. Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Doradzcie,co zrobić 20.03.08, 14:39 No i bomba,wczoraj kiedy przyszedł ex do małej poprosiłam,aby zostawił tel na szafce w przedpokoju razem z domowym telefonem.On nic o tym nie wie ,ze nagrywał a dziecko kłamie.Nie chciał tel.zostawić,obraził się i poszedł sobie.Na nic prośby dziecka,zeby zostawił na połeczce ten tel.Corka mu na wychodne tylko odp.ze jej przykro,ze woli tel niz z nią spędzic czas na zabawie.Dziś caly dzień chodzi i psioczy na niego. Odpowiedz Link
plujeczka Re: Doradzcie,co zrobić 20.03.08, 15:33 bardzo przykra sytuacja szczególnie dla córki ,współczuję zachowanie Twojego męża ponizej krytki ale niestety nie odosobnione następnym razem zapewnie" zamontuje sobie radiostację na plecach" co by podłuchiwać własne dziecko i pomyśleć ,że niby dorosły.Ech wierzyć się nie chce... Odpowiedz Link
aron95 Re: Doradzcie,co zrobić 20.03.08, 16:15 Mój tel. i moja sprawa co z nim robię . A może w domu słucha co dziecko mówiło aby jak najdłużej obcować z jej głosem Odpowiedz Link
amflandia Re: Doradzcie,co zrobić 31.03.08, 00:44 Nie wiem jak to dokładnie jest, ale słyszałam o sytuacji, gdzie ojciec dziecka przychodząc na wizytę do domu byłej żony miał stawiany przed nos dyktafon i cały przebieg wizyty był nagrywany, natomiast gdy on sam próbował zrobić coś podobnego, został oskarżony przed sądem o naruszenie miru domowego.Z tego wynikałoby, że nie jest to zbyt zgodne z prawem... Odpowiedz Link