tropfe36 04.01.09, 17:22 Przenoszę wątek krakowskiego spotkania w to miejsce,może więcej osób tutaj zaglądnie.Proponowany termin 7 luty 2009 )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dsz27 Re: Kraków- spotkanie:-))) 04.01.09, 19:59 Ja się piszę na 7-go lutego. Potwierdzę jeszcze w tygodniu jak tylko ustalę z księdzem datę chrztu Kasi. Jeśli nie będzie kolidowało a o to się postaram, będę na pewno. A kto zajmie się rezerwacją itd.? Wania mam nadzieję, że będziesz. Mazurze ty również Pozdrawiam Donia Odpowiedz Link
cosmopszczolka Re: Kraków- spotkanie:-))) 04.01.09, 20:51 Strasznie daleko do tego 7 lutego !!! Odpowiedz Link
dsz27 Re: Kraków- spotkanie:-))) 04.01.09, 20:56 Też chyba wolałabym styczeń ale mi fundusze w tym m-cu nie pozwalają na żadne wyjazdy Odpowiedz Link
dsz27 Re: Kraków- spotkanie:-))) 04.01.09, 21:29 Oczywiście jeśli ustalicie, że pasuje Wam styczeń, zobaczę może uda mi się pożyczyć fundusze i do Was dołączę. Tak czy inaczej, dostosuje się. Odpowiedz Link
kajetan-pl Re: Kraków- spotkanie:-))) 04.01.09, 21:04 Widze silna grupa pod silnym wyzwaniem Strasznie daleko do tego 7 lutego !!! Odpowiedz Link
grzegorczykp Re: Kraków- spotkanie:-))) 04.01.09, 21:27 jesli ja moge dolaczyc to byloby super ale faktycznie 7 luty to dosc odlegly termin Odpowiedz Link
cosmopszczolka Re: Kraków- spotkanie:-))) 04.01.09, 23:04 Daleko, daleko, a wyzwanie i grupa silne )). Możemy zorganizować coś w styczniu, kto za ? Odpowiedz Link
catrinceoir Re: Kraków- spotkanie:-))) 05.01.09, 00:55 jesli mozna (bom raczej "nowa" tutaj), to sie przylacze - z tym, ze w styczniu dopiero po 25tym moge luty ok. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Kraków- spotkanie:-))) 05.01.09, 01:03 Hmmm 7 lutego... W sumie to czemu nie? Wybieram się w tym terminie do Krakowa na dużą imprezę salsową i myślę, że dałoby się połączyć te dwie sprawy. Odpowiedz Link
dsz27 Re: Imprezka? ;) 07.01.09, 21:00 Są jeszcze jacyś chętni??? Haloooooooooo ludziska impreza się kroi Odpowiedz Link
catrinceoir termin juz mamy - 7 luty 07.01.09, 21:35 zatem pora okreslic miejsce ja z Anglii niespecjalnie moge w tej kwestii pomoc, no i nigdy jeszcze nie bylam na takim spotkaniu, wiec powiedzcie, jak one zazwyczaj wygladaja? w pubie, w restauracji, na tancach, na koncercie? Odpowiedz Link
maheda Te, zmazur 07.01.09, 22:16 Mógłbyś się wybrać na imprezę tango argentino, a nie tylko w kółko ta salsa i salsa Odpowiedz Link
z_mazur Re: Te, zmazur 08.01.09, 10:56 Tango niedługo też wezmę na warsztat. Na razie jest salsa, bachata i merengue. Odpowiedz Link
maheda Re: Te, zmazur 08.01.09, 18:22 Merengue jest fatalne - faceci w tym tańcu wyglądają tak, jakby mieli wieczne hemoroidy plus koślawość kolan Tak, wiem - wszystko przez ten odwrotny ruch biodrami... W każdym razie dostaję spazmów śmiechu, jak widzę faceta tańczącego merengue Salsa i bachata - tiaaaaaaa.... moje jakieś tam marzenie, ale to za jakiś czas. Pokochasz argentino, mówię Ci Bardzo ... męsko-damskie ( ) jest. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Te, zmazur 09.01.09, 12:16 Co do Merengue masz rację, co do jego wyglądu ale w tym tańcu można się wyszaleć. U nas na salsotekach często tańczy się do Merengue taki prosty układzik, który prawie każdy tutejszy salsowicz zna. Fajnie wygląda pełny parkiet tańczący ten układ. Z tangiem jest ten problem, że na razie nie bardzo jest gdzie je potańczyć ale w przypadku salsy jeszcze parę lat temu też tak było. Odpowiedz Link
wania46 Re: Kraków- spotkanie:-))) 05.01.09, 19:45 i mi! i mi! tez pasi chyba,ze cos wyskoczy Odpowiedz Link
dsz27 Re: Kraków- spotkanie:-))) 05.01.09, 20:09 U mnie styczeń okazał się wyjazdowy, jutro Ustroń i Skoczów, w czwartek Szczyrk a za tydz. Żory. Potem 20-21 targi Budmy w Poznaniu. Tak więc dziadkowie mogą mi się zbuntować gdy ich jeszcze poproszę o jakiś weekend w styczniu...Tak więc ja optuję za 7 lutego. Mam nadzieję, że się jakoś dogadamy i spotkanie dojdzie do skutku. Odpowiedz Link
cosmopszczolka Re: Kraków- spotkanie:-))) 06.01.09, 08:08 No to utrzymujemy w takim razie termin 7.02.2009 Odpowiedz Link
jarkoni Re: Kraków- spotkanie:-))) 08.01.09, 18:58 Ależ ja się cieszę, że znów są wątki o spotkaniach forumowych.. Kraków za daleko, ale jeśli z Ivone się dogadamy w sprawie organizacji to kto ma bliżej do Łodzi następnym razem? Z_mazur musisz być... Odpowiedz Link
mozo1974 Re: Kraków- spotkanie:-))) 09.01.09, 10:20 Witam, ja też się dołączę chętnie ! Dla mnie termin lutowy jest ok.Przynajmniej mogę z przyszłym Exiem ustalić , że się zajmie dzieckiem i wyjść spokojnie. A czy wy już się znacie nie wirtualnie ? Czy były już jakieś spotkania ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
z_mazur Re: Kraków- spotkanie:-))) 09.01.09, 12:05 Tradycja imprez jest już dość długa. Najczęściej i chyba największe (pod względem uczestników) imprezy organizują Warszawiacy, w Krakowie też dosyć często odbywają się takie spotkania. Kiedyś dość aktywne były jeszcze Śląsk i Wrocław ale ostatnio trochę mniej na forum ludzi z tych miejsc. Parę spotkań było również w Łodzi i Trójmieście. Kiedyś dość często zdarzały się odwiedziny grup z różnych miast na imprezach w innych, więc sporo osób znało się osobiście, a nie tylko wirtualnie. Duża część tych osób nie zagląda już regularnie na forum. Po pewnym czasie czuje się mniejszą potrzebę rozmawiania na tematy związane z rozpadem związku i rozwodem ale na początkowym etapie takie sopotkania są bardzo cenne i warto się spotykać w takim gronie, to bardzo pomaga w powrocie do równowagi. Odpowiedz Link
zuzka712 Re: Kraków- spotkanie:-))) 09.01.09, 10:23 ooo, jak fajnie Myślę, że to świetny pomysł. Do tego, dla mnie Kraków czy Łódź to taka sama odległość. A z terminem lutowym zobaczymy, planowałam wyjazd, ale może się nie pokryje w czasie. Chetnie bym dołączyła Odpowiedz Link
makava Re: Kraków- spotkanie:-))) 09.01.09, 16:26 Jarkoni, Kraków wcale nie jest tak daleko,mówię to jako Krakuska obecna na superimprezie łodzkiej. Ivone jako organizatorka wspięła się na absolutne wyzyny organizowania serdecznie pozdrawiam, makava(wczesniej 374.4,psedo "francja") Odpowiedz Link
jarkoni 374.4 09.01.09, 23:32 374.4, miło Cię widzieć, Ivone jest doskonałą organizatorką.. Trochę racji ma chłopak z_mazur, może już za starzy jesteśmy na takie imprezy? Sam nie wiem.. Nie o wieku mówię, ale o czasie jaki minął od burzy rozwodowej Odpowiedz Link
zuzka712 Re: 374.4 10.01.09, 12:15 Jarkoni - wiesz, nie dla każdego minął długi czas od burzy. Po prostu przyszło następne pokolenie Odpowiedz Link
dsz27 starzy... 10.01.09, 14:56 Ja tak sobie myślę, że człowiek nabiera większego dystansu w miarę upływu czasu więc im dalej od burzy rozwodowej, tym lepiej. Wtedy przychodzi czas na otwieranie się na ludzi, spotkania, nowe znajomości. Dlatego cieszę się, że mimo wszystko "starzy wyjadacze" nie rezygnują całkowicie ze spotkań. Ja osobiście nie mogę się doczekać, żeby Wa poznać. Szkoda tylko, że nie wszyscy wybierają się do Krakowa Odpowiedz Link
zo_e Re: starzy... 14.01.09, 10:15 Ja bardzo chciałabym spotkać się z Wami w Krakowie- może niezbyt czesto zabieram głos (poprzenio jako Anetta75) sle czytam często i zżyłam się z tym forum. Dzięki Wam udało mi się utracić to beznadziene poczucie wyjątkowości mojej sytuacji..., zrozumisłam, że da sie wyjść z tego dołka...Chciałabym Was poznać, szczególnie Ciebie Dominiko 7 lutego to całkiem dobry terimin - będę po strasznym finansowo styczniu Mam tylko probem z pomysłem na nocleg- może ktoś w was zna namiar na jakiś niedrogi nocleg w Krakowie? W takim razie - zgłaszam się. Anetta. Odpowiedz Link
dsz27 Re: :-) 17.01.09, 14:51 A ktoś z Krakowa podejmie się znalezienia miejsca na to nasze spotkanie? Ktoś chętny? Odpowiedz Link
maheda Hej, 374.4 :-) 10.01.09, 18:01 Hmmmm no proszę.... Coraz więcej argumentów za tym, żeby się pojawić! Odpowiedz Link
beata407 Re: Hej, 374.4 :-) 10.01.09, 20:32 Oj, dziewczyny jak Was zobaczyłam to i ja nabieram ochoty, plany psuje mi moja córcia )) , która śmie obchodzić przez 3 weekendy swoją osiemnastkę... Ale w końcu kto powiedział, że ja tam muszę być, dorosła panna - niech się rządzi. Odpowiedz Link
makava Re: Hej, 374.4 :-) 11.01.09, 18:25 Beatko, widzisz czas tak mi leci, że od wrzesnia nawet sie nie odezwałam.., może faktycznie zmobilizować się w lutym, maheda Ciebie również z przyjemnościa spotkam, pszczólka chyba tez się wybiera, namawiam królika na przyjazd. a sam rozwód i małzeństwo to mniej wiecej tak samo dawno jak dinozaury. Odpowiedz Link
arkac123 Re: Hej, 374.4 :-) 11.01.09, 20:24 O widzę, że będzie wesoło - jak zwykle. Również się powoli wybieram (dawna kruszynka301). Co do tematów rozwodowych: pamiętacie, jak po godzinie wygłupów na Kazimierzu ktoś nas próbował doprowadzić do porządku i usiłował mówić o rozwodach?????)) Odpowiedz Link
makava Re: Hej, 374.4 :-) 11.01.09, 21:40 witaj Kruszynko, miło Cię widzieć. Jak widze starzy bywalcy-w tym ja- podgladają forum i czasami odzywają się. mówisz o spotkaniu na Kazimierzu na Szerokiej?, innego nie pamiętam pozdrawiam (dawna 374.) Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Hej, 374.4 :-) 22.01.09, 20:48 makava napisała: > Beatko, widzisz czas tak mi leci, że od wrzesnia nawet sie nie odezwałam.., m > oże faktycznie zmobilizować się w lutym, > maheda Ciebie również z przyjemnościa spotkam, pszczólka chyba tez się wybiera, > namawiam królika na przyjazd. No, jak tylko w tym terminie nie będziemy szaleć na jakimś lodowcu, to może Wrocław nawiedzi Kraków Makavo, jesteśmy w kontakcie, więc jakby co... )) Odpowiedz Link
dsz27 elo 23.01.09, 21:40 Kochani przyznaje bez bicia nie mam nawet czasu na czytanie forum...kto by pomyślał. Praca, dom i tak w kółko. Ale jak trzeba to moge znajoma poprosić o doradzenie jakiegoś fajnego miejsca w Krakowie. Chyba, ze znajdzie się ktoś chętny...Wania może pomożesz Ciesz się, ze się spotkamy, mam nadzieję, że to nadal aktualne. Acha teraz się chwalę i proszę o trzymanie kciuków. We wtorek 27-go mam zamiar być wolną kobietą! Znajomi się śmieją, że do wzięcia Pozdrawiam Donia Odpowiedz Link
cosmopszczolka Re: elo 23.01.09, 22:12 W takim razie trzymam kciuki, tak jak sobie życzysz a i okazja do świętowania 7.02. będzie. Faktycznie już trzeba by się zastanowić nad lokalem... Odpowiedz Link
tropfe36 Re: Kraków- spotkanie:-))) 24.01.09, 15:30 Ludziska! Trochę mi głupio, zaproponowałam termin 7.II i niestety nie dołączę do Was. Zupełnie zapomniałam o swoich imieninach a tu niespodziewanie znajomi się skrzyknęli i postanowili ze mną świętować właśnie 7, 8 z kolei zapowiedzieli się Rodzice zatem nie da się nic poprzestawiać...Jeżeli coś się uda mi poprzestawiać , dołączę do Was..Pzdrawiam Odpowiedz Link
cosmopszczolka Re: Kraków- spotkanie:-))) 24.01.09, 22:46 No cóż, szkoda. W takim razie musimy ustalić lokal. Zgłaszajcie Krakusi propozycje... Odpowiedz Link
dsz27 Podnoszę wątek co by atmosfere podgrzać;) 28.01.09, 22:19 Jakie propozycje lokalowe? Odpowiedz Link
catrinceoir Re: Podnoszę wątek co by atmosfere podgrzać;) 28.01.09, 22:42 ja szczerze mowiac nie znam zadnych miejsc w miescie (caly pobyt w tym miescie w zasadzie spedzilam na spacerach z wozkiem etc.), ale zapytam kolezanke, czy cos poleci. strasznie sie ciesze na to spotkanie, w obecnej sytuacji moj dom bynajmniej nie jest azylem i twierdza... Odpowiedz Link
wania46 Re: Podnoszę wątek co by atmosfere podgrzać;) 28.01.09, 22:53 Hm...ja juz zostalam przez Domi wywolana Przyszla mi refleksja do mozgu (kto pamieta tego forumowicza, ktory to wymyslil?),ze Ulica Krokodyli na Szerokiej ma takie duze stoly. I odbylo sie tam jedno spotkanie FR a ja odbylam tam kilka klasowych. Odpowiedz Link
ladyhawke12 wania46 29.01.09, 09:14 Ja organizowałam spotkanie w Krokodylach, pamietne z rozdawaniem orderu podwiazki. Teraz jest tam sporo angoli i niespecjalnie sie zrobilo ale polecam "Magiel" knajpy.krakow.pl/lokal/321, ja sie nie moge zajac organizacja, poniewaz nie wiem co bede robic w przyszlym tygodniu chodzi o zdrowie. Odpowiedz Link
tropfe36 Re: Podnoszę wątek co by atmosfere podgrzać;) 29.01.09, 09:15 Trochę mi smutno, bo zaproponowałam ten 7 luty i nie będę mogła być...Ale Ulica Krokodyli to niezły pomysł.Pamiętam jak super wybawiłam się tam na pierwszym spotkaniu ))naszego RWiCD..Fajna też jest ,,Kryjówka " na Sławkowskiej , można nieźle potańczyć, tylko tam zawsze dużo ludzi i pewno dobrze by było zrobić rezerwację. Odpowiedz Link
ladyhawke12 tropfe36 29.01.09, 09:33 To pewnie bawiłysmy sie razem, teraz krokodyle sa pelne angoli, jak ostanio tam bylam, nie bylo juz tak fajnie, wulgarnie zachowujacy sie angole wygonili nas z lokalu. Kryjowka jast fajna, ale tam musisz za rezerwacje zaplacic, napisalm juz w watku wyzejznalazlam inny fajny lokalik. Ja tez niestey sie nie mpoge tym zajac, zwg na zdrowie. Moze cosmopszczola cos poradzi. Odpowiedz Link
wania46 MAGIEL???? 29.01.09, 09:37 Zadzwonilam do magla i jest mozliwosc rezerwacji po 10 zl od osoby do wykorzystania w trakcie imprezki. No i co Wy na to? Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: MAGIEL???? 29.01.09, 09:43 No to widze ze tam tez sie zmienilo, a moze El Fuego knajpy.krakow.pl/lokal/215, Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: MAGIEL???? 29.01.09, 11:27 Magiel ma fajna atmosferke, i zakamarki, tam naprawde bylo by fajnie. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: MAGIEL???? 29.01.09, 11:48 www.magielnakazimierzu.pl/pl/index.html, tu mozna zdjatka zobaczyc, a tu menu www.magielnakazimierzu.pl/pl/menu.pdf nawet zjesc cos mozna Odpowiedz Link
dsz27 Re: MAGIEL???? 30.01.09, 17:04 Mi Magiel się podoba. Dostosuje się do większości. W tym przypadku ze mną jak z dzieckiem Mam tylko nadzieję, że dziadkowie się wyleczą bo łapiemy wszyscy straszne choróbska od Kubusia, który je z kolei przynosi z przedszkola. Jak oni mi popadają to będę miała kłopot(((( Teraz na tapecie mamy wymioty + biegunka...miodzio! Odpowiedz Link
cosmopszczolka Re: MAGIEL???? 30.01.09, 21:10 Ja nadal też podtrzymuje swój udział. No chyba,że szalejąca w Małopolsce grypa zrobi swoje. Odpowiedz Link
dsz27 Re: MAGIEL???? 30.01.09, 21:15 Jak mi coś wyskoczy to się normalnie pochlastam Ale myślę pozytywnie: pojadę, pojadę, pojadę....hehe Odpowiedz Link
makava Pszczółko 30.01.09, 23:05 miło Cie bedzie zobaczyć po tak długim czasie, ostatnio z Królikiem i Anulą, baaardzo dawno!, a Ciebie dsz chętnie poznam-młodą przebojową Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Pszczółko 30.01.09, 23:32 Pamiętam to przesympatyczne spotkanie W "Kryjówce" jeśli się nie mylę. Może jakoś na wiosnę powtórzymy, co? Fajne dziewczyny jesteście Makava! Tęsknię normalnie za Tobą, babo jedna! Odpowiedz Link
makava Króliku 31.01.09, 15:42 przyleciałabym Ciebie,ale daleko,a skrzydełka mam słabiutkie,po za tym: 1. weekendów jest bardzo mało 2. dzień krótki 3. fajniejsze ciuchy mam na wiosnę 4. kasa,kasa,kasa(brak(((() Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Króliku 31.01.09, 19:55 A u nas sezon narciarsko-snowboardowy w pełni Niestety Młode Królika skręciło sobie dzisiaj kolano w dość paskudny sposób i chwilowo mam w domu małą izbę przyjęć Ale na wiosnę to ten Wasz Kraków na pewno odwiedzimy! Piękne miasto, super ludzie... Desancik dolnośląski zawita już na pewno na 100% Odpowiedz Link