kobieta_na_pasach 25.07.09, 21:20 czy dla sadu dowodem sa emaile od osoby donoszacej,ze maz ma romans? emaile wysylane na pewne forum dodam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scindapsus Re: dowody zdrady 25.07.09, 21:47 a jak udowodnisz ze to nie ty załozyłas sobie fikcyjne konto i pisałas "do siebie" -uprzejmie donosze ze pani maz ma romans? Odpowiedz Link
ona_37 Re: dowody zdrady 25.07.09, 23:57 Można udowodnić i sąd tez mógły to potwierdzić ,ale w sprawach rozwodowych nie podejmuje takich działań w tym celu. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: dowody zdrady 27.07.09, 09:04 ona_37 napisała: > Można udowodnić i sąd tez mógły to potwierdzić ,ale w sprawach rozwodowych nie > podejmuje takich działań w tym celu. czyli nie mam co zalowac,ze usunelam profil. dziekuje. Odpowiedz Link
zmeczona100 Re: dowody zdrady 27.07.09, 10:14 Jeśli to był Twój "imienny" profil, a ten ktoś donoszący też był prawdziwy- ze znajomymi itp., to wg mnie taka pm może być dowodem dla sądu, a w zasadzie zeznania tej osoby. Jesli to fikcyjne konto, no to odpuściłabym sobie temat. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: dowody zdrady 28.07.09, 19:54 zmeczona100 napisała: > Jeśli to był Twój "imienny" profil, a ten ktoś donoszący też był > prawdziwy- ze znajomymi itp., to wg mnie taka pm może być dowodem dla > sądu, a w zasadzie zeznania tej osoby. > Jesli to fikcyjne konto, no to odpuściłabym sobie temat. oczywiscie,ze konto bylo fikcyjne.ale ten ktos pisal na ogol noca, wiec mozna byloby sprawdzic adres IP.no,ale juz nie wazne.tak pytalam z z ciekawosci Odpowiedz Link