Dodaj do ulubionych

To jest okropne!

29.12.04, 17:12
Tysiace ludzi zginelo,tysiace nie ma co jesc a Wam sie chce marnowac czas na
takie bezsensowne potyczki slowne. Czy nie mozna poruszac normalnych spraw a
nie droczyc sie praktycznie o nic? Cieszmy sie z tego co mamy i nie oceniajmy
innych tylko na podstawie ich wypowiedzi. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • ewelina.b Re: To jest okropne! 30.12.04, 14:19
      No niestety na forum sa rozni ludzie ,tak jak w zyciu i wlasciwie nie czuje sie
      winna,jak chce mi to wmowic Payta,za to,ze na forum czasami nie jest
      sympatycznie.Chyba na kazdym forum znajda sie ludzie o niskiej kulturze;ja moge
      jedynie kasowac posty,apelowac,ale nie moge zapewnic,ze forum bedzie calkowicie
      wolne od wpisow,ktore wzystkich draznia i denerwuja.Podtrzymuje zyczenie,zeby
      forum bylo miejscemdyskusji dla kulturalnych ludzi,ale na pewno i ten co
      kultura nie grzeszy,tez uwaza sie za osobe kulturalna.Nie rozumiem wiec Payuto
      twojej dygresji;dla mnie traci dziecinada.
      A tak a propos uczestnikow,to mi nie przeszkadza,ze wlaczaja sie do dyskusji
      ludzie tacy jak Tadeusz.Co wam przeszkadza w tym,co pisze?Nikogo nie obraza,a
      wrecz przeciwnie;poza tym ja lubie czytac wypowiedzi ,ktore cos wnosza,z
      ktorych mozna sie czegos nauczyc,wiec znowu nie bardzo rozumiem,co tu
      majadeblij chciala zasugerowac piszac o cechach.Nie lapmy sie za slowka,ale
      starajmy sie sobie wzajemnie pomagac i ewidentnie sprzeciwiac sie chamstwu,bo
      forum nie jest arena walki i potyczek slownych.Niech sie wstdza ci,ktorzy ten
      balagan tu wprowadzili;ja nie poczuwam sie do zadnej winy,jak stara sie mi to
      zasugerowac niejaka Paytua.Pozdrawiam .Ewelina
      • payuta Re: To jest okropne! 30.12.04, 17:30
        Jaaaasne....wmawiajaca,dygresyjna ,niejaka Payuta P-A-Y-U-T-A
      • majadeblij Re: To jest okropne! 30.12.04, 21:06
        Droga Eweilno,

Nic nie chialam sugerowac jedynie sprostowac:-)
        Kultura osobista nie jest jak pisze Tadeusz cecha genetyczna czyli dziedziczona
        po rodzicach a ceche fenotypowa czyli nabyta. Jedyna co chialam zasugerowac ze
        kazdy KULTURY OSOBISTEJ sie moze nauczyc. Nikomu nie chialam dokuczyc:-))
        Maja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka