Dodaj do ulubionych

Pytanie zza płota.....

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 18:29
Powiedzcie gdzie można się wybrać wieczorem we Włocławku na balety?Kiedyś
miałem okazję być w dyskotece Grand-Med(nie wiem czy tak to dokładnie brzmi)
przy wylotówce na Toruń.Istnieje to jeszcze?Chcemy sie ze znajomymi wybrać
gdzies bo juz nudno sie robi w Płocku.
Obserwuj wątek
    • magn Re: Pytanie zza płota..... 10.08.01, 01:32
      Gość portalu: miczel napisał(a):

> Powiedzcie gdzie można się wybrać wieczorem we Włocławku na balety?Kiedyś

Ja Ci nie odpowiem dokladnie, bo juz jestem leciwa ale moze zajrzyj na czat
      Onetu,tam jest pokoj wloclawek i czesto pare osob siedzi.

> miałem okazję być w dyskotece Grand-Med(nie wiem czy tak to dokładnie brzmi)

Grandmet. Chyba b. dawno, w kazdym razie ja to pamietam z liceum, czyli pol zycia
      temu!

> przy wylotówce na Toruń.Istnieje to jeszcze?Chcemy sie ze znajomymi wybrać
      > gdzies bo juz nudno sie robi w Płocku.

Nie wiem jak teraz ale ja niegdys wozilam zagranicznych znajomych do siedziby
      gangstera Ciniewskiego, nad jeziorem Wikaryjskim, ta sama wylotowka tylko na
      Lodz. Teraz C. siedzi a osrodek nalezy z powrotem do Azotow. Nie wiem kto tam
      bywa, moze dresiarze itp. ale otoczenie fajne, bo jezioro i las. Pytaj dalej, moi
      mlodzi znajomi laza do roznych pubow ale chyba nie o to Wam chodzi.
      I nie wracajcie do Plocka po pijanemu bo potem nie chce Was ogladac w TV pod
      czarna folia... Droga do P. sliczna ale waska i niebezpieczna.
      • Gość: miczel Re: Pytanie zza płota..... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 14:12
        dzieki za rade.Po pijaku nie jezdzimy,mamy kierowce niepijącego.Pozdroofka!
        • Gość: Cheech Re: Pytanie zza płota..... IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 18.08.01, 21:51
          Jest parę nowych lokali, m.in. Planeta "X" na ul. Wienieckiej na Zazamczu
          (niedaleko Grandmetu), tuż nieopodal jest "Sprężarkownia" na ul. Wyszynskiego,
          na ul 3-go Maja jest podobno lokal "Ekstaza", a na Pl. Wolności ciągle jest
          Twierdza (klub studencki), te 2 ostatnie są w samym Centrum. No i ciagle
          istnieje Czarny Spichrz na ul. Piwnej (kolo samej Katedry -
          niedaleko "Sprężarkowni"). Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka