Dodaj do ulubionych

gdzie na wakacje z 2,5 latkiem?

01.03.05, 13:47
chce pojechac kiedy juz nie bedzie takich megaupalow w cieplych krajach. ja sama wiem gdzie chce, ale musze wziac pod uwage potrzeby dziecka. moze ktos byl na fajnych wakacjach z przychowkiem i moze polecic miejsce? albo byl bez bobasow ale byly dla nich swietne warunki? jak to jest z ta grecja, np. slyszalam ze grecy kochaja dzieci,a le nie zapewniaja zbyt dobrych dla nich warunkow...bylabym wdzieczna za rady. dzieki z gory.pozdr.zuzka
Obserwuj wątek
    • dada32 Re: gdzie na wakacje z 2,5 latkiem? 01.03.05, 23:49
      byłam w zeszłym roku (druga połowa IX) w Turcji koło Side. pogoda była super
      ale już bez 40 stopniowych upałów. warunki dla dzieci wspaniałe (dla rodziców
      też) jedzenie doskonałe i olbrzymi wybór a turcy wprost kochają maluchy i są
      przesympatyczni. naprawdę gorąco polecam. trzeba tylko sprawdzić czy plaża jest
      piaszczysta.
      • natalya20 Re: gdzie na wakacje z 2,5 latkiem? 03.03.05, 15:34
        sa takie rodzinne hotele ze specjalnym programem dla maluchow ale ja szczerze
        to bym mojego bala sie zostawic samego, tez mnie interesuje czey ktos z tego
        kozystal
    • kruszynka28 Re: gdzie na wakacje z 2,5 latkiem? 04.03.05, 10:09
      Lato spedzilam w Chorwacji i polecam! POszukac jednak nalezy miejsca z plaza
      piaszczysta tam jest najwieksze skupisko rodzin z dziecmi. Czystko, slonecznie
      i ludzie przesympatyczni!
    • zuzka71 Re: gdzie na wakacje z 2,5 latkiem? 10.03.05, 09:20
      dzieki za odzew.natalya jezeli chodzi o te zlobki wakacyjne to tam przyjmuja
      dzieci od 3 roku zycia... sa za to osrodki gdzie jest opiekunka na godziny.
      a ja sobie wertuje internet i katalogii biur podrozy, wlasciwie to pelno ofer z
      kindervriendelijk osrodkami. pociaga mnie szczegolnie mallorca. a z grecja to
      jak widze jest tak jak pisalam wczesiej. choc jeszcze mysle nad kreta. gdyby
      ktos mial jeszcze jakies sugestie, moze byliscie gdzie tu w belenuxie, to
      bylabym zainteresowana, nawet wypady weekendowe. dzieki.pozdrawiam.zuza
      • beba3 Weekend 16.03.05, 18:18
        Zbliza sie dluzymi krokami. Podbijam ten watek bo Maz cos wspominal przez
        telefon, ze skoro jest tak ladnie to moze sobie gdzies pojedziemy?
        Tylko gdzie....? Macie jakies propozycje?
        • zuzka71 Re: Weekend 17.03.05, 09:07
          wlasnie ostatnimi czasy to jak sie prawie niczym innym nie zajmuje tylko
          szukaniem wakacji,ale tez miejsca na wypad weekendowy. fajne miejsca sa w
          belgii w ardenach, patrzac blizej ciebie. wogole to polecam te stronki, m.in
          tez domki w holandii:
          www.eurovakantiehuis.nl/
          www.happyhome.nl/Default.aspx
          nie moge nic polecic, sama szukam, ale wygladaja ciekawie. moze cos znajdziesz.

• beba3 Weekend 17.03.05, 09:16
            Dzieki bardzo! Poszperam...
    • zuzka71 jednak majorka 19.06.05, 09:15
      znalazlam fajny hotel w ofercie www.neckermann.nl/index.asp.
      maja duzo zdjec dosc szczegolowe opisy dobrze sie wyszukuje. hotel z sieci
      iberostar. zamin sie zdecydowalam poczytalam opinie, wyglada na super. jest
      opiekunka, plac zabaw, baseny dla dzieci no i obok plaza, mam nadzieje ze damy
      rade w upal...pozdr.zuzka
      • beba3 Re: jednak majorka 19.06.05, 16:50
        Majorka brzmi bardzo zachecajaco!
        Neckerman reklamuje sie w TV, kusi cenami ale moj maz jakos sceptycznie
        podszedl i w sumie nie sprawdzilismy. No ale jak polecasz to zerkniemy za
        chwilke. Dzieki wielkie!
        • beba3 Re: jednak majorka 25.06.05, 23:15
          Zuzka! Dzieki za tip. Moj maz jest baaardzo zajety i o np Majorce moge sobie
          pomarzyc i poczytac oferty na necie... Zdaj relacje po powrocie!
          Mam nadzieje, ze bedziemy mieli jakies wakacje....
          • zuzka71 Re: jednak majorka 28.06.05, 09:01
            oki doki, a teraz juz musze leciec, niem oglam sie powstrzymac zeby na chwilke
            nie wpasc;))acha i jest jeszcze: www.interhome.nl/
            milego.zuzka
            • beba3 Re: jednak majorka 01.07.05, 23:09
              Zuzka!
              Dzieki za linka. Akurat reklamuja a...
              Na Florydzie aktualnie rekiny atakuja ludzi. 14 letnia dziewczyne smiertlnie
              poranil!
              Milego wypoczynku Zuzka!
              My jednak tez sie wybieramy na wakacje. Jeszcze na na 100% ale np hotel juz
              zarezerwowany!
              Oby sie udalo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka