a.polonia 02.12.05, 18:02 No wlasnie, koncert a Amsterdamie w lipcu, jutro przedsprzedaz biletow, poszlabym, ale jak znam zycie bilety zostana sprzedane w kwadrans. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saraanna Re: Muzycznie (Rolling Stones) 02.12.05, 22:01 Ja ide na Depeche Mode w kwietniu.Tez byl problem z biletami.Na Stones'ow tez bym poszla ,ale w lipcu to pewno w Polsce bede na wakacjach. Odpowiedz Link
a.polonia Re: Muzycznie (Rolling Stones) 02.12.05, 23:42 Na koncert w Londynie bilety poszly w 4 minuty. Odpowiedz Link
nesla Re: Muzycznie (Rolling Stones) 03.12.05, 09:40 A ja olewam dziadkow, ostatnio jak byli to sie nie popisali, juz niestety sa zniszczeni i wystepy sa zenujace jaki pisala krytyka, wiec po co ich pamietac tak?? sama sie dziwie, ze jeszcze w ogole koncertuja.. Odpowiedz Link
a.polonia Re: Muzycznie (Rolling Stones) 03.12.05, 10:44 ja slyszalam inne relacje z koncertow od znajomych np. w Stanach, bylo super podobno Poza tym sobie postanowilam kiedys, ze zobacze na zywo U2 i Stonesow, U2 mi sie udalo (niezapomniane wrazenia), a na Stones'ach bede w lipcu, udalo mi sie zamowic 4 bilety przez internet, jakim cudem? Nie mam pojecia ;-) Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: Muzycznie (Rolling Stones) 03.12.05, 11:09 Dzieki a.polonia!!! Wlansie zakupilam 4 bileciory! Bede miala prezent dla meza bo to jeden z jego "must see". Mi U2 tez sie marzy. Ostatnio bylismy na Bruce Springsteenie - najlepszy koncert na na swiecie. Mam nadzieje, ze dziadki tez sie spisza ;-) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Muzycznie (Rolling Stones) 03.12.05, 17:07 Kruszynko, jakie macie miejsca? Ja troche kiepskie, bo niby 2 rzad (siedzace), ale daleeeko od sceny o ktorej udalo Ci sie jeszcze kupic? > Dzieki a.polonia!!! > Wlansie zakupilam 4 bileciory! Bede miala prezent dla meza bo to jeden z jego > "must see". Mi U2 tez sie marzy. Ostatnio bylismy na Bruce Springsteenie - > najlepszy koncert na na swiecie. Mam nadzieje, ze dziadki tez sie spisza ;-) Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: Muzycznie (Rolling Stones) 04.12.05, 20:29 My tez siedzimy daleeeeeko. Ale ja tam sie ciesze, ze udalo mi sie kupic te bilety. Kupilam moze 8 po dziesiatej. No i fajnie ze siedzace bo ja nie znosze tlumu... No to potancujemy se w lipcu ;-) Odpowiedz Link
agatamaria1 Re: Muzycznie (Rolling Stones) 03.12.05, 14:10 Bylam jakies 7 lat temu (albo wiecej) bo myslalam i wszyscy inni rowniez ze to bedzie ich ostatnia trasa...Jak widac Starsi Panowie nie moga przestac. Takie wyjscie na koncert jest zawsze super jakby nie bylo - no i racja super prezent. Przypomnialo mi sie zeby sprawdzic Simply Red (chyba zreszta byli nie tak dawno) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Muzycznie (Rolling Stones) 03.12.05, 17:06 Simply Red bedzie dopiero w Arnhem Odpowiedz Link
nesla Re: Muzycznie (Rolling Stones) 04.12.05, 20:06 Apolonia, bawcie sie dobrze !! :-) Odpowiedz Link
beba3 Re: Muzycznie (Rolling Stones) 08.12.05, 23:11 Kruszynka, Pola! Bawcie sie wysmienicie i zdajcie relacje. Po cichu Wam zazdroszcze... :-) Odpowiedz Link