werbena11 21.01.06, 22:09 Teresa Alida pojawila sie na swiecie 9.01. 3670g, 55cm. przez cc. 10pkt. :))) Co za radosny czas w naszej rodzinie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona812 Re: urodzilam coreczke :)) 21.01.06, 22:16 Gratuluje coreczki oraz zycze szybkiego powrotu do sil :)) Odpowiedz Link
beba3 Re: urodzilam coreczke :)) 21.01.06, 22:33 Serdeczne gratulacje! :-)Mam nadzieje, ze Tereska dobrze sie bedzie chowac. Juz stanelas na nogi? Odpoczywaj ile sie da i ciesz tymi pierwszymi dniami z malenstwem! :-D Odpowiedz Link
a.polonia Re: urodzilam coreczke :)) 21.01.06, 22:54 Gratuluje! ;-) niech zdrowa rosnie Odpowiedz Link
anitax Re: urodzilam coreczke :)) 21.01.06, 23:19 Gratuluje zdrowej, duzej dziewczynki. Zycze Wam duzo radosci i przespanych nocy. Odpowiedz Link
tijgertje Re: urodzilam coreczke :)) 22.01.06, 00:51 Serdecznie gratuluje! Ale dluuga ta twoja cora. A imiona ma sliczne. Alida - skad taki pomysl? Nigdy takiego imienia nie spotkalam, ale podoba mi sie ogromnie! Zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: urodzilam coreczke :)) 22.01.06, 13:19 Serdeczne gartulacje! Niech sie zdrowo chowa! :) Odpowiedz Link
agnieszkaela Re: urodzilam coreczke :)) 22.01.06, 16:59 Gratulujemy i zyczymy wielu szczesliwych chwil! Agnieszka i Filipek Odpowiedz Link
saraanna Re: urodzilam coreczke :)) 22.01.06, 19:49 Gratulacje dla mamy i calej rodzinki. Odpowiedz Link
zaneta9 Re: urodzilam coreczke :)) 22.01.06, 20:02 My rowniez serdecznie gratulujemy i witamy nowego Bobasia na forum.!!! Niech rosnie zdrowo a Ty odpoczywaj i chlon kazda chwile...bo czas tak szybko ucieka......!!!! Pozdrawiamy Zaneta z Sandy i Michaelem Odpowiedz Link
werbena11 Re: urodzilam coreczke :)) 30.01.06, 13:53 Dziekuje wszystkim. Internet padl (od mrozow?) i odpowiadam dopiero teraz. Alida to po holenderskiej babci (Alida- Alied). A cesarka byla super, w znieczuleniu rdzeniowym, wstalam nastepnego dnia rano, ale corke moglam karmic juz po zabiegu, choc chciala jesc dopiero po paru godzinach. Czuje sie juz b. dobrze nic nie boli. Starsza corka jest bardzo dumna z bycia starsza siostra, ale bardzo starannie przygotowywalismy ja do tego. Pozdrawiam wszystkie mamy w NL, nie wiem kiedy zajrze tu ponownie, internet ciagle wysiada, a na wsi nie ma jeszcze szybkich laczy. Odpowiedz Link