nesla 21.02.06, 13:51 Spozniony zaplon mamy, ale tym serdeczniej zyczymy duuuuuuuuuzo zdrowka i moze powiekszenia rodzinki, bo z tego co pamietam takie jes twoje zyczenie, prawda? ;-) Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saviera Re: Zuza sto lat ! 21.02.06, 14:37 A niech tam ...jeszcze raz ...Sto Lat , Sto Lat !!!!....i tylko wszystkiego co dobre na tym padole !!! :))) @->->-- Odpowiedz Link
zuzka71 Re: Zuza sto lat ! 21.02.06, 15:19 no pokoj wam wszystkim niech bedzie;)))) dzieki;)) choc my tu przecie nie obchodzimy osobistych tylko dzieciece urodzinki? trza zalozyc nowy watek zatem, bo czemu coponiektore maja byc uprzywilejowane zyczeniami.. niemniej dziekuje z calego serca, kochane jestescie;) calus.zuzka Odpowiedz Link
a.polonia Re: Zuza sto lat ! 21.02.06, 17:56 Zuzka, cmok urodzinowy i ....ZDROWKO, no to siup ;-) Odpowiedz Link
beba3 Re: Zuza sto lat ! 21.02.06, 22:04 Przylanczam sie do zyczen! Wszystkiego najlepszego! Niech Ci sie szczesci! :-D Odpowiedz Link
tijgertje Re: Zuza sto lat ! 21.02.06, 23:33 jeszcze zdazylam??? No to w ostatniej chwili jeszcze ode mnie najserdeczniejsze zyczenia! Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: Zuza sto lat ! 22.02.06, 00:09 Zuza ja tez zycze Ci wszystkiego naj,naj! (A to dzis sa Twoje urodziny? Jesli tak to mamy urodzinki tego samego dnia ;-) Odpowiedz Link
beba3 Zuza i Kruszynka - sto lat! 22.02.06, 01:36 Najlepszego w takim razie i dla Ceibie Kuszynko! Ale Wy nawet razem setki jeszcze nie macie. Ktos jeszcze dzisiaj swietuje? ;-D Odpowiedz Link
agnesandtomek Re: Zuza i Kruszynka - sto lat! 22.02.06, 08:20 Wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka i uśmiechu !!! Odpowiedz Link
bibi1 Re: Zuza sto lat ! 23.02.06, 07:12 Zuza,spoznilam sie, wybacz! Wszystkiego najlepszego, najpiekniejszego, najweselszego, naj,naj,naj... A teraz dawaj tego torta urodzinowego! Odpowiedz Link
zuzka71 Re: Zuza sto lat ! 23.02.06, 09:27 a teraz to juz nie ma!;)) cos ty, poczekaj, zaraz wyjme ten ostani kawaleczek z lodowki;) masz szczescie;)) smacznego a wogole to malpa jestem bo nie postawilam wszystkim, czekajcie zaraz lece do sklepu...................................................................... ok, kroje, bardzo prosze, smacznego i jeszcze raz bardzo dziekuje, kochane jestescie. caluski.zuzka Odpowiedz Link