zuzka71 16.03.06, 11:15 stolatstolatstolat stolatniechaj zyje nam;) samych serdecznosci od forumowej spolecznosci! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 11:20 STO LAT - od nas tez najlepsze zyczenia ! ----------\\--//----------- --------(@ @)--------- --o00o--(_)--o00o-- Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 11:24 I my dolaczamy sie z najlepszymi zyczeniami! =) Odpowiedz Link
anitax Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 12:05 Wszystkiego najlepszego, zdrowia i radosci. Odpowiedz Link
corneliss Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 12:28 Samych Radosci, Smutki precz :)) Wszystkiego NAJ!!! @-->-- Odpowiedz Link
a.polonia Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 13:27 o boze, nie powiem jak ja przeczytalam tytul watku :( uff, ;))) wszystkiego dobrego! Wlasnie sobie przypomnialam, ze moj brat ma dzis urodziny ;-) Odpowiedz Link
agnesandtomek Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 16:27 Dziękuję baaardzo za życzenia! Jak to miło, że KTOŚ pamięta.... Odpowiedz Link
agnesandtomek a.polonia 16.03.06, 16:28 Chyba się domyślam .... Oby nie.... a.polonia napisała: > o boze, nie powiem jak ja przeczytalam tytul watku :( > uff, ;))) > wszystkiego dobrego! > Wlasnie sobie przypomnialam, ze moj brat ma dzis urodziny ;-) Odpowiedz Link
a.polonia Re: a.polonia 16.03.06, 16:53 tja, tak to jest jak ktos zakrecony ;-) wypije toascik, ale to wieczorkiem ;) Odpowiedz Link
saraanna Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 19:13 a.polonia ,ja tak samo przeczytalam i mnie zatkalo ,cale szczescie na moment, a solenizantce zycze 100 lat samego szczescia.... Odpowiedz Link
beba3 Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 21:52 Moj maz tez tak przeczytal. Sie zdenerwowal biedaczek. I Tobie i Jemu (oby mi na serducho nie padl!) zycze zdrowia! Sto lat! Sto lat! :-D Odpowiedz Link
zuzka71 Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 21:56 kurka wodna no sorki babeczki, fakt. mialam juz w glowie dalszy ciag tytulu watku - niech zyje NAM....moglam choc usmiesek dodac, sie poprawie nastepnym razem;) ale wtopa.... Odpowiedz Link
a.polonia Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 22:01 uff, myslalam, ze juz ze mna cos nie tak, az sie zimnym potem oblalam ;-))) no, ale wznosimy toascik, ja zielona herbata! Odpowiedz Link
zuzka71 Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 22:18 albosie zasugerowalam,albodopeior teraz sie wczytalam i widze jak wy..;(( hhmm no ale dobrze ze poli lepiej, tomoze dobrze ze namieszalam..;) dolaczm do toastuz magnezemi wapmnem;) Odpowiedz Link
tijgertje Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 22:27 Agnieszko, wszystkiego najlepszego! Zuzka, jak widze twoj ostatni post... Mam nadzije, ze nie tylko Poli juz lepiej:-))) Odpowiedz Link
a.polonia Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 22:49 Tijger, z tym magnezowym tostem Zuzki to jakas sciema, czysta chleje pewnie i stad ten taki post :P ;-)))) Odpowiedz Link
zuzka71 Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 22:58 ja szybciej pisze niz mysle;)) a zapodaje czysta ale chyba wode z cytryna i miodem;) do tego podgrzana;)) coz poradzic zimne piwko w zimie mi nie sluzy...a widzicie nawet jaskolke moge zrobic;)) Odpowiedz Link
beba3 Re: AgnesandTomek niech zyje! 16.03.06, 23:12 Ja wznosze toast guma do zucia ale taka z soczkiem owocowym w srodku. :-P Chcialam sobie walnac cos mocniejszego skoro nie dietuje ale ani toniku nie ma w domu ani lodu... Winka mi sie nie oplaca otwierac dla jednaj lampki a ululac sie nie chce... A z herbata za duzo roboty! ;-) Odpowiedz Link
emilanova Re: AgnesandTomek niech zyje! 17.03.06, 10:14 Spoznione najlepsze zyczenia. Przede wszystkim duzo duzo zdrowka i pociechy z synka. Odpowiedz Link
agnesandtomek Jeszcze raz... 17.03.06, 12:21 Jeszcze raz dziękuję za życzenia i toasty. Teraz już wiem dlaczego miałam wczoraj taką słabą głowę ;)! Odpowiedz Link