kolor201 10.07.06, 23:14 to moze i taki watek dorzucimy?!Ja sprzedam pralke uzywana firmy indesid.Mam dwie a ta biedna stoi niepotrzebnie i miejsce zajmuje:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corneliss Re: Sprzedam-Kupie 11.07.06, 12:55 Kolor podaj cene i gdzie bylaby ewentualnie do odebrania... Odpowiedz Link
kolor201 Re: Kupie 11.07.06, 19:15 tzw. nianie elektroniczna. Najlepiej z kamerka, w rozsadnej cenie.Propozycje tutaj bo zadko zagladam na poczte:)) Odpowiedz Link
kolor201 Re: Kupie 18.08.06, 18:43 kupie figurke zabawke buza astrala z bajki "Toy Story" bo w sklepach niema.Moze ktoras ma i chce odszprzedac albo wie gdzie kupic!Moj synal szaleje za buzem. Odpowiedz Link
agnesandtomek Sprzedam depilator Philips beauty 21.08.06, 19:37 Depilator Philips beauty Satin Ice Optima, "w składzie": - nasadka chłodząca do skóry nóg, - nasadka chłodząca do skóry pod pachami, - głowica depilacyjna, - głowica wygładzająca, - głowica goląca Wszysko w różowej kosmetyczce/etui. Cena do uzgodnienia ;-). Info na adres: agnieszkabartecka@hotmail.com, na gazetowy raczej nie zaglądam. Odpowiedz Link
agnieszkaela Kosmetyki AVON 01.09.06, 16:31 A moze ktoras chcialaby zamawiac kosmetyki Avon? Moja siostra jest konsultantka w Polsce, ale ja zawsze mam kilka katalogow w Holandii dla siebie i znajomych i na biezaco zamawiam. Dostawe zamowionych kosmetykow mam srednio co 3 tygodnie. Avon jest rowniez w Niemczech, ale ceny 4 razy wyzsze niz te w Polsce. Wiecej o kosmetykach mozecie poczytac na www.pl.avon.com/PRSuite/home/home.jsp Z tym, ze katalog ktory ja mam jest zawsze nowszy niz ten w internecie, moja siostra jest w jakims okregu prognozujacym i wyprzedza o jeden katalog reszte kraju (a wiec ten internetowy jest zawsze przy jej zamowieniach nieaktualny) Ale to wyprzedzenie przynajmniej pozwala na szybsze skorzystanie z promocji np. swiatecznych. Filip ur.27-09-2005 Odpowiedz Link
kolor201 Re: Kosmetyki AVON 01.09.06, 23:38 O ja chetnie !!Ale jak dotra one do mnie:(???Daleko mamy do siebie:(?!.A juz mi sie tusz moj ukochany konczy:((((((( a do polski jade dopiero za miesiac Odpowiedz Link
asiekok Re: Kosmetyki AVON 03.09.06, 11:14 Oddam sandwichmaker. Mam dwa i jeden chcial moj maz wyrzucic, a moze komus sie przyda. Prawie nowy. Koszt-ewentualny koszt przesylki. Asia Odpowiedz Link
kolor201 Re: Sprzedam-Kupie 08.09.06, 10:38 Sprzedam lozko 180*200 rana kolor srebrny z dwoma materacami w komplecie.Jest uzywane ale w dobrym stanie.wiecej napisze zainteresowanym na priv(rowniez fota) Odpowiedz Link
corneliss Re: Sprzedam-Kupie 19.09.06, 10:52 Kupie albo wypozycze bo wiadomo ze dlugo nie sluzy takie cus do wanienki dzieciecej - 'badzitje'- lezace, zeby mlody mogl sobie lezec swobodne i zajmowac sie w kapieli zabawkami Jesli ktos poziada poprosze na gazetowego :) Odpowiedz Link
beba3 Re: Sprzedam-Kupie 26.10.06, 08:38 Sprzedam lodowke Miele w dobrym stanie, 170 cm. Nie bylo z nia nigdy problemow, cena okazyjna: 100 euro. Odbior w Enschede. Najchetniej dzisiaj u mnie a jak nie to od mojej kolezanki pozniej! ;-) Odpowiedz Link