nesla 06.09.06, 20:19 Mona? Ktos wie? Dlugo jej nie widzialam tutaj i sie stesknilam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Gdzie sie podziala? 06.09.06, 20:27 Tak, wlasnie ! Ja tez sie stesknilam ! Pojecia nie mam dlaczego i na jak dlugo zniknela :o(((( Odpowiedz Link
tijgertje Re: Gdzie sie podziala? 07.09.06, 21:13 Pisalam do niej niedawno maila, ale nie odpowiedziala na razie:-( Z jej ostatnich postow wnioskowalam, ze miala miec dlugie wakacje, a potem rodzina miala do niej przyjechac chyba, ale tez mi sie ta jej nieobecnosc podejrzanie dluga wydaje. Telefonu do niej nie mam:-( Moze Saviera cus wie? Odpowiedz Link
saviera Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 11:17 tijgertje napisała: > Pisalam do niej niedawno maila, ale nie odpowiedziala na razie:-( Z jej ostatni > ch postow wnioskowalam, ze miala miec dlugie wakacje, a potem rodzina miala do > niej przyjechac chyba, ale tez mi sie ta jej nieobecnosc podejrzanie dluga wyda > je. Telefonu do niej nie mam:-( Moze Saviera cus wie? Jam niewinna , widze ....Monie wcielo , gdzie i jak ?!....pojecia nie mam :((( Odpowiedz Link
maxijo Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 13:07 lenkaaa napisała: > Moze jest w trakcie przeprowadzki ? Albo w ciazy, na ogol przez pierwsze tygodnie siedzi sie cicho:) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 16:07 ja siedzialam cicho przez pierwsze 3 miesiace :o) Odpowiedz Link
beba3 Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 17:04 Ja od razu 'wyklepywalam' ;-) U Moni z tego co wiem to ok. Odpowiedz Link
tere_tere Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 20:56 beba, a ty jakprze wyjazdem? kiedy znikacie? Odpowiedz Link
beba3 Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 21:06 Znikamy najprawdopodobniej 1 listopada. :-) Malo czasu i nie wiem za co sie brac wiec nie robie nic! ;-D Szukalam przewoznika, nie znalazlam ale znalazla kolezanka. ;-P No i mam ju wszystko prztlumaczone i papierki wypelnione a my nieee. Ja nawet paszportu nie mam. ;-P Licze ze sie jakos wygrzebiemy. A tak bardzo bym chciala byc uporzadkowana, przewidujaca, zapobiebliwa i w ten desen! W kazdym razie maz juz nie podchodzi do mnie za kazdym razem kiedy siedze przy necie i nie pyta mnie czy szukam informacji na temat Singapuru! Nerwowa sie wtedy robilam! ;-D Musimy zrezygnowac z mieszkanka, sprzedac samochod, nasze graty czesciowo, reszte wepchnac znajomym, cos oddac rodzinie i wreszcie cos zyslac statkiem a cos apakowac do walizek. Tak sie zastanawiam co powinnam z soba zabrac? Moze podpowiesz? Ksiazki dla dzieci, kilka zabawek, troszke letnich ciuszkow na start. Co jeszcze? Co Wy zabieraliscie? Generalnie to jest bardzo okej! Dzieki ze pytasz! :-) Odpowiedz Link
nesla Re: Gdzie sie podziala? 09.09.06, 11:26 Super bedzie Beba! A skad wiesz ze u Mony ok? Kontaktowalas sie z nia? Odpowiedz Link
beba3 Re: Gdzie sie podziala? 09.09.06, 19:11 O kurcze! Dala znak zycia ale sprawdzialam, ze bylo to w polowie lipca... Jak ten czas leci... No to faktycznie: Mona! Gdzie Ty sie podziewasz?! Odezwij sie do nas! Odpowiedz Link
kolor201 Re: Gdzie sie podziala? 11.09.06, 23:09 Zuzka miala jechac do Polski na dluzej a potem miec gosci albo odwrotnie bo juz nie pamietam dokladnie:? Odpowiedz Link
zuzka71 Re: Gdzie sie podziala? 12.09.06, 22:27 a kuku;) wrocila wlasnie z wojazy, choc nie miala wcale ochoty.. probuje trzymac wrazenia jak najdluzej przy sobie i nie czuc zem spowrotem;) ale jednak fajnie byc w domu;) witajcie:) Odpowiedz Link
tijgertje Re: Gdzie sie podziala? 17.09.06, 18:38 U Mony wsjo OK! Dostalam kroooociuuutkiego maila, ale nie mamy sie co martwic. Zagonione dziewcze, jak znajdzie czas, to sie odezwie. Buziaki kazala rozdzielic tym co ich lubi, a ze ja ciamajda i nie wiem, kogo jak bardzo lubi, wiec sobie buziaki same rozdzielajcie:-))) Odpowiedz Link
nesla Re: Gdzie sie podziala? 17.09.06, 19:21 to ja sobie biore buziaka! i niech sie odezwie Odpowiedz Link
mona812 Re: Gdzie sie podziala? 17.09.06, 20:56 Wszystkie po kolei wybuziakuje a co mi tam ;D Kocham Was dziewczyny ze wciaz o mnie pamietacie ,az lezka sie w oku ...Milo jest wracac do miejsc z tak wspanialymi ludzmi ,strrrrasznie mi sie za Wami tesknilo :) U mnie wsio dobrze ,bije rekordy wyczynowe hihi ,jak to ja wiecznie za czyms gonie i do czegos daze a to kosztuje czas oczywiscie a ja do tego zatracam sie w tym co robie i skutki widoczne... Na pewno wiele sie tutaj wydazylo pod moja nieobecnosc i mam nadzieje ze w zwiazku z moja niewiedza nie wyskocze z czyms jak Filip z konopii :)) Odpowiedz Link
lenkaaa Witaj ponownie ! 17.09.06, 21:05 Opowiadaj, opowiadaj, co tam porabiasz ?! Przeprowadziliscie sie juz do nowego domu ? W ciazy jestes ? :o))))))) Jak tam Junior, rozrabia ??? Fajnie, ze wrocilas :o) Odpowiedz Link
mona812 Re: Witaj ponownie ! 17.09.06, 21:12 Ales mnie Lenka wypatrzyla ;0 Z ta przeprowadzka to mamy cyrk bo wczesniej nie mogismy znalezc takiego domu coby nam odpowiadal , w kazdym cos tam nam nie pasowalo albo cena na kolana zucala a teraz mamy trzy na oku i nie mozemy sie zdecydowac bo kazdy nam przypasowal hahaha ,w koncu musimy podjac decyzje ale jakos tak trudno nam sie zdecydowac :) Nooooo jestem w ciazy ,wlasciwie to jeszcze powinnam zaczekac bo dopiero 11 tydzien ale skoro pytasz :DD , na coreczke sie nastawilam ,widzialam juz pierwsze USG skrecone jakies bedzie looooo matko byleby nie tak jak junior ktory zreszta ma sie dobrze tylko mama na zakretach nie wyrabia oooooo i wyobraz sobie ze juz kilka dobrych m-cy nie migam do niego a on nie dawno zaczol migac do mnie ...pamiec dziecka jest niesamowita . Odpowiedz Link
lenkaaa GRATULACJE !!!! 17.09.06, 23:52 W takim razie serdecznie gratuluje nowego potomka ! :o) Ja nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze sie odwaze na dzidziola :o) Co do domu, to myslalam, ze mieliscie jakis upatrzony juz dawno temu gdzies w Belgii przy granicy - widocznie cos mi sie pomerdalo :o) To opowiadaj cos wiecej o Fabianie, bom ciekawa :o) Moja Emilia niedawno zaczela chodzic i gada bez przerwy, calymi zdaniami i z odpowiednia intonacja...tylko, ze my nic z tego nie kumamy, bo to wszystko jest w jakims baby language, hi, hi :o) Zaczyna tez jesc widelcem, wiec jak na obiad jest groszek, to sobie mozesz wyobrazic ile trwa jedzenie, bo kazdy pojedynczy usiluje nadziac na widelec i albo jej sie uda albo nie :pppppp Fajnie Cie znowu czytac :o) Odpowiedz Link
mona812 Re: GRATULACJE !!!! 18.09.06, 06:55 No wlasnie ja ze strachu ze pozniej juz wiecej sie nie odwaze poszlam za ciosem ;) Byc moze chodzi Ci o dom ktory mielismy upatrzony w Belgii przy samym lesie ,niestety wlasciciel dom sprzedal a nas interesuje tylko wynajmowanie ...patrzac z perspektywy czasu to dobrze ze nic nam wtedy nie wyszlo poniewaz teraz pewnie bym zalowala ,spedzilismy kawalek lata u moich rodzicow ktorzy wlasnie to mieszkaja sobie przy lesie i po walkach z komarami oraz panicznym leku do kleszczy stwierdzilam ze las jest stanowczo fajniejszy jak sie po nim czasami spaceruje ;D Wiec z Emilia tez masz pewnie pelne rece roboty ?Tiaaaaa ta samodzielnosc dzieci moze czasami dac niezle w kosc ,Fabian i owszem widelec i te tematy ale jak mu nie wychodzi to reka nabiera i juz ...mozna sobie wyobrazic jak wszystko dookola wyglada po takim obiadku . Przez jakis czas Fabian uzywal kilku wyrazow ale ostatnio widze ze raczej bieganie i poznawanie wszystkiego dookola bardziej go interesuje anizeli rozmowy :D ,mimo to jestem z niego bardzo dumna poniewaz widze ze rozumie wszystkie trzy jezyki wiec mam nadzieje ze nie bedzie mial w przyszlosci wiekszych problemow z porozumiewaniem sie .Natomiast martwi mnie troche to ze Junior wciaz nie przesypia nocy ...qrcze pewnie gdzies popelniam blad ,niestety . Zycze jak najmniej problemow z Emilia oraz jak najwiecej radosci z bycia mama :) Odpowiedz Link
saviera Re: Mona , GRATULACJE !!!! 18.09.06, 10:00 Fajnie ze wrocilas :D Gratuluje przyszlym rodzicom i braciszkowi :))) Zycze zdrowej wymarzonej corci :))) Odpowiedz Link
nesla Re: Mona , GRATULACJE !!!! 18.09.06, 10:40 Mona, GRATULUJE i ja ! Na kiedy masz termin, na marzec? To jakas epidemia chyba ostatnio! ;D Powodzenia z domkiem. Odpowiedz Link
mona812 Re: Mona , GRATULACJE !!!! 18.09.06, 11:23 Dziekuje za gratulacje i zyczenia :) Nesla napisz cos wiecej o tej epidemii bom strasznie ciekawa ,kto jeszcze nooo kto ? :D Ja mam termin na poczatek kwietnia . Odpowiedz Link
nesla Re: Mona , GRATULACJE !!!! 18.09.06, 11:56 Asiekok jeszcze jest styczniowka o ile pamietam dobrze, brzuchow ci u nas pod dostatkiem ;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Mona , GRATULACJE !!!! 18.09.06, 12:09 i jeszcze Mala9943 rodzi niedlugo, bo w listopadzie Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: Mona , GRATULACJE !!!! 19.09.06, 13:23 I ja tutaj dolaczam z gratulacjami!!! Bedziemy sie scigac przy koncu :-) Zycze spokojnej ciazy i wymarzonej dziewczynki. A jak sie teraz czujesz? Odpowiedz Link
mona812 Re: Mona , GRATULACJE !!!! 19.09.06, 13:31 Calkiem inaczej niz za pierwszym razem ,wtedy bylam oaza spokoju a teraz wulkan haha ,dziekuje ze pytasz :) Mam nadzieje ze u ciebie wszystko dobrze ? Odpowiedz Link
beba3 Re: Mona , GRATULACJE !!!! 24.09.06, 12:29 Mona! Gratuluje! Juz sie gubie komu juz gratulowalam a komu nie, bo prawdziwy wysyp ciezaroweczek mamy na Forum! Kolejny babybum! :-) I fajnie! Jak sie inaczej czujesz to moze faktycznie dziewczynka bedzie? Oby zdrowa! To najwazniejsze! Buziaki dla Fabianka! Odpowiedz Link