Dodaj do ulubionych

Gdzie sie podziala?

06.09.06, 20:19
Mona? Ktos wie? Dlugo jej nie widzialam tutaj i sie stesknilam.
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: Gdzie sie podziala? 06.09.06, 20:27
      Tak, wlasnie ! Ja tez sie stesknilam ! Pojecia nie mam dlaczego i na jak dlugo
      zniknela :o((((
      • nesla Re: Gdzie sie podziala? 07.09.06, 20:03
        Nikt nie wie? i nie ma z nia kontaktu?
        • tijgertje Re: Gdzie sie podziala? 07.09.06, 21:13
          Pisalam do niej niedawno maila, ale nie odpowiedziala na razie:-( Z jej ostatnich postow wnioskowalam, ze miala miec dlugie wakacje, a potem rodzina miala do niej przyjechac chyba, ale tez mi sie ta jej nieobecnosc podejrzanie dluga wydaje. Telefonu do niej nie mam:-( Moze Saviera cus wie?
          • saviera Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 11:17
            tijgertje napisała:

> Pisalam do niej niedawno maila, ale nie odpowiedziala na razie:-( Z jej
            ostatni
            > ch postow wnioskowalam, ze miala miec dlugie wakacje, a potem rodzina miala
            do
            > niej przyjechac chyba, ale tez mi sie ta jej nieobecnosc podejrzanie dluga
            wyda
            > je. Telefonu do niej nie mam:-( Moze Saviera cus wie?

Jam niewinna , widze ....Monie wcielo , gdzie i jak ?!....pojecia nie mam :(((
            • lenkaaa Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 11:52
              Moze jest w trakcie przeprowadzki ?
              • maxijo Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 13:07
                lenkaaa napisała:

> Moze jest w trakcie przeprowadzki ?

Albo w ciazy, na ogol przez pierwsze tygodnie siedzi sie cicho:)
                • lenkaaa Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 16:07
                  ja siedzialam cicho przez pierwsze 3 miesiace :o)
                  • beba3 Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 17:04
                    Ja od razu 'wyklepywalam' ;-)
                    U Moni z tego co wiem to ok.
                    • tere_tere Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 20:56
                      beba, a ty jakprze wyjazdem? kiedy znikacie?
                      • tere_tere Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 20:56
                        "jak przed" mialo byc...
                        • beba3 Re: Gdzie sie podziala? 08.09.06, 21:06
                          Znikamy najprawdopodobniej 1 listopada. :-) Malo czasu i nie wiem za co sie
                          brac wiec nie robie nic! ;-D Szukalam przewoznika, nie znalazlam ale znalazla
                          kolezanka. ;-P No i mam ju wszystko prztlumaczone i papierki wypelnione a my
                          nieee. Ja nawet paszportu nie mam. ;-P
                          Licze ze sie jakos wygrzebiemy. A tak bardzo bym chciala byc uporzadkowana,
                          przewidujaca, zapobiebliwa i w ten desen!
                          W kazdym razie maz juz nie podchodzi do mnie za kazdym razem kiedy siedze przy
                          necie i nie pyta mnie czy szukam informacji na temat Singapuru! Nerwowa sie
                          wtedy robilam! ;-D
                          Musimy zrezygnowac z mieszkanka, sprzedac samochod, nasze graty czesciowo,
                          reszte wepchnac znajomym, cos oddac rodzinie i wreszcie cos zyslac statkiem a
                          cos apakowac do walizek.
                          Tak sie zastanawiam co powinnam z soba zabrac?
                          Moze podpowiesz?
                          Ksiazki dla dzieci, kilka zabawek, troszke letnich ciuszkow na start. Co
                          jeszcze?
                          Co Wy zabieraliscie?
                          Generalnie to jest bardzo okej! Dzieki ze pytasz! :-)
                          • nesla Re: Gdzie sie podziala? 09.09.06, 11:26
                            Super bedzie Beba!
                            A skad wiesz ze u Mony ok? Kontaktowalas sie z nia?
                            • beba3 Re: Gdzie sie podziala? 09.09.06, 19:11
                              O kurcze! Dala znak zycia ale sprawdzialam, ze bylo to w polowie lipca... Jak
                              ten czas leci...
                              No to faktycznie: Mona! Gdzie Ty sie podziewasz?! Odezwij sie do nas!
                              • blue_ice1 Re: Gdzie sie podziala? 11.09.06, 22:42
                                zuzia?
                                • kolor201 Re: Gdzie sie podziala? 11.09.06, 23:09
                                  Zuzka miala jechac do Polski na dluzej a potem miec gosci albo odwrotnie bo juz
                                  nie pamietam dokladnie:?
                                  • zuzka71 Re: Gdzie sie podziala? 12.09.06, 22:27
                                    a kuku;) wrocila wlasnie z wojazy, choc nie miala wcale ochoty..
                                    probuje trzymac wrazenia jak najdluzej przy sobie i nie czuc zem spowrotem;) ale
                                    jednak fajnie byc w domu;) witajcie:)
    • tijgertje Re: Gdzie sie podziala? 17.09.06, 18:38
      U Mony wsjo OK! Dostalam kroooociuuutkiego maila, ale nie mamy sie co martwic.
      Zagonione dziewcze, jak znajdzie czas, to sie odezwie. Buziaki kazala
      rozdzielic tym co ich lubi, a ze ja ciamajda i nie wiem, kogo jak bardzo lubi,
      wiec sobie buziaki same rozdzielajcie:-)))
      • nesla Re: Gdzie sie podziala? 17.09.06, 19:21
        to ja sobie biore buziaka! i niech sie odezwie
        • mona812 Re: Gdzie sie podziala? 17.09.06, 20:56
          Wszystkie po kolei wybuziakuje a co mi tam ;D
          Kocham Was dziewczyny ze wciaz o mnie pamietacie ,az lezka sie w oku ...Milo
          jest wracac do miejsc z tak wspanialymi ludzmi ,strrrrasznie mi sie za Wami
          tesknilo :)
          U mnie wsio dobrze ,bije rekordy wyczynowe hihi ,jak to ja wiecznie za czyms
          gonie i do czegos daze a to kosztuje czas oczywiscie a ja do tego zatracam sie
          w tym co robie i skutki widoczne...
          Na pewno wiele sie tutaj wydazylo pod moja nieobecnosc i mam nadzieje ze w
          zwiazku z moja niewiedza nie wyskocze z czyms jak Filip z konopii :))
          • lenkaaa Witaj ponownie ! 17.09.06, 21:05
            Opowiadaj, opowiadaj, co tam porabiasz ?! Przeprowadziliscie sie juz do nowego
            domu ? W ciazy jestes ? :o))))))) Jak tam Junior, rozrabia ???
            Fajnie, ze wrocilas :o)
            • mona812 Re: Witaj ponownie ! 17.09.06, 21:12
              Ales mnie Lenka wypatrzyla ;0
              Z ta przeprowadzka to mamy cyrk bo wczesniej nie mogismy znalezc takiego domu
              coby nam odpowiadal , w kazdym cos tam nam nie pasowalo albo cena na kolana
              zucala a teraz mamy trzy na oku i nie mozemy sie zdecydowac bo kazdy nam
              przypasowal hahaha ,w koncu musimy podjac decyzje ale jakos tak trudno nam sie
              zdecydowac :)
              Nooooo jestem w ciazy ,wlasciwie to jeszcze powinnam zaczekac bo dopiero 11
              tydzien ale skoro pytasz :DD , na coreczke sie nastawilam ,widzialam juz
              pierwsze USG skrecone jakies bedzie looooo matko byleby nie tak jak junior
              ktory zreszta ma sie dobrze tylko mama na zakretach nie wyrabia oooooo i
              wyobraz sobie ze juz kilka dobrych m-cy nie migam do niego a on nie dawno
              zaczol migac do mnie ...pamiec dziecka jest niesamowita .
              • lenkaaa GRATULACJE !!!! 17.09.06, 23:52
                W takim razie serdecznie gratuluje nowego potomka ! :o) Ja nie wiem czy
                kiedykolwiek jeszcze sie odwaze na dzidziola :o)
                Co do domu, to myslalam, ze mieliscie jakis upatrzony juz dawno temu gdzies w
                Belgii przy granicy - widocznie cos mi sie pomerdalo :o)
                To opowiadaj cos wiecej o Fabianie, bom ciekawa :o) Moja Emilia niedawno
                zaczela chodzic i gada bez przerwy, calymi zdaniami i z odpowiednia
                intonacja...tylko, ze my nic z tego nie kumamy, bo to wszystko jest w jakims
                baby language, hi, hi :o) Zaczyna tez jesc widelcem, wiec jak na obiad jest
                groszek, to sobie mozesz wyobrazic ile trwa jedzenie, bo kazdy pojedynczy
                usiluje nadziac na widelec i albo jej sie uda albo nie :pppppp
                Fajnie Cie znowu czytac :o)
                • mona812 Re: GRATULACJE !!!! 18.09.06, 06:55
                  No wlasnie ja ze strachu ze pozniej juz wiecej sie nie odwaze poszlam za
                  ciosem ;)
                  Byc moze chodzi Ci o dom ktory mielismy upatrzony w Belgii przy samym
                  lesie ,niestety wlasciciel dom sprzedal a nas interesuje tylko
                  wynajmowanie ...patrzac z perspektywy czasu to dobrze ze nic nam wtedy nie
                  wyszlo poniewaz teraz pewnie bym zalowala ,spedzilismy kawalek lata u moich
                  rodzicow ktorzy wlasnie to mieszkaja sobie przy lesie i po walkach z komarami
                  oraz panicznym leku do kleszczy stwierdzilam ze las jest stanowczo fajniejszy
                  jak sie po nim czasami spaceruje ;D
                  Wiec z Emilia tez masz pewnie pelne rece roboty ?Tiaaaaa ta samodzielnosc
                  dzieci moze czasami dac niezle w kosc ,Fabian i owszem widelec i te tematy ale
                  jak mu nie wychodzi to reka nabiera i juz ...mozna sobie wyobrazic jak wszystko
                  dookola wyglada po takim obiadku .
                  Przez jakis czas Fabian uzywal kilku wyrazow ale ostatnio widze ze raczej
                  bieganie i poznawanie wszystkiego dookola bardziej go interesuje anizeli
                  rozmowy :D ,mimo to jestem z niego bardzo dumna poniewaz widze ze rozumie
                  wszystkie trzy jezyki wiec mam nadzieje ze nie bedzie mial w przyszlosci
                  wiekszych problemow z porozumiewaniem sie .Natomiast martwi mnie troche to ze
                  Junior wciaz nie przesypia nocy ...qrcze pewnie gdzies popelniam
                  blad ,niestety .
                  Zycze jak najmniej problemow z Emilia oraz jak najwiecej radosci z bycia mama :)
                  • saviera Re: Mona , GRATULACJE !!!! 18.09.06, 10:00
                    Fajnie ze wrocilas :D
                    Gratuluje przyszlym rodzicom i braciszkowi :)))
                    Zycze zdrowej wymarzonej corci :)))
                    • nesla Re: Mona , GRATULACJE !!!! 18.09.06, 10:40
                      Mona, GRATULUJE i ja ! Na kiedy masz termin, na marzec? To jakas epidemia chyba
                      ostatnio! ;D Powodzenia z domkiem.
                      • mona812 Re: Mona , GRATULACJE !!!! 18.09.06, 11:23
                        Dziekuje za gratulacje i zyczenia :)
                        Nesla napisz cos wiecej o tej epidemii bom strasznie ciekawa ,kto jeszcze nooo
                        kto ? :D
                        Ja mam termin na poczatek kwietnia .
                        • lenkaaa Re: Mona , GRATULACJE !!!! 18.09.06, 11:36
                          Jeszcze Kruszynka :o)
                          • gosia06 Re: Mona , GRATULACJE !!!! 18.09.06, 11:52
                            a ja to co? Od macochy?
                            • nesla Re: Mona , GRATULACJE !!!! 18.09.06, 11:56
                              Asiekok jeszcze jest styczniowka o ile pamietam dobrze, brzuchow ci u nas pod
                              dostatkiem ;D
                              • lenkaaa Re: Mona , GRATULACJE !!!! 18.09.06, 12:09
                                i jeszcze Mala9943 rodzi niedlugo, bo w listopadzie
                                • kruszynka28 Re: Mona , GRATULACJE !!!! 19.09.06, 13:23
                                  I ja tutaj dolaczam z gratulacjami!!!
                                  Bedziemy sie scigac przy koncu :-)
                                  Zycze spokojnej ciazy i wymarzonej dziewczynki. A jak sie teraz czujesz?
                                  • mona812 Re: Mona , GRATULACJE !!!! 19.09.06, 13:31
                                    Calkiem inaczej niz za pierwszym razem ,wtedy bylam oaza spokoju a teraz wulkan
                                    haha ,dziekuje ze pytasz :)
                                    Mam nadzieje ze u ciebie wszystko dobrze ?
                                    • beba3 Re: Mona , GRATULACJE !!!! 24.09.06, 12:29
                                      Mona! Gratuluje! Juz sie gubie komu juz gratulowalam a komu nie, bo prawdziwy
                                      wysyp ciezaroweczek mamy na Forum! Kolejny babybum! :-) I fajnie!
                                      Jak sie inaczej czujesz to moze faktycznie dziewczynka bedzie? Oby zdrowa! To
                                      najwazniejsze! Buziaki dla Fabianka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka