mapig 11.07.11, 11:44 Czy ktoś korzystał z rego rodzju wyjazdów na wakacje? Mam ochote na zaproponowany mi wyjazd do Albani ale mam trochę obawy, czy wszystko jest ok. Wiem ,ze moge liczyc na forumowiczow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka256 Re: MyDeal.pl 11.07.11, 12:34 Mydeal, groupon, gruper, fastdeal itp- to tylko pośrednicy, zarabiający na sprzedaży grupowej. Ich wiarygodność nie ma nic wspólnego z wiarygodnością biura. To biuro organizujące wyjazd sprawdź, poczytaj opinie o nim etc- żeby nie wyszło, że utkniesz w tej Albanii. Patrząc na ich stronę to co proponują na mydeal to żadna atrakcja, normalnie tak sprzedają wakacje, tj w tej cenie. wakacjedlastudenta.pl/index.php?p=search&t=last. A ogólnie, samą Albanię polecam i udanych wakacji. Odpowiedz Link
secondyolculuk Re: MyDeal.pl 30.07.11, 10:46 Witam! Wybieram sie w sierpniu do Albanii. Wyjazd organizowany przez biuro wakacje dla studenta, a zakupiony za posrednictwem MyDeal. Zastanawiam się również czy będzie to wypał... Odpowiedz Link
petit7 Re: MyDeal.pl 30.07.11, 18:05 Kolega był w tym roku w Albanii. Ceny bardzo przystępne, niewielu turystów, dziewicze plaże i tysiące bunkrów... Odpowiedz Link