mik-a1 01.03.13, 20:14 Powstał nowy sklep sieci "GROSZEK" na osiedlu TBS-u czy już tam byliscie? Co z cenami i obsługą? Ja byłam i bardzo mi się podoba blisko domu ceny przystępne miła obsługa narazie wielki PLUS Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna0601 Re: Nowy Sklep Groszek 02.03.13, 11:53 Ciasno, drogo - zobaczymy jak będzie dalej. Odpowiedz Link
mik-a1 Re: Nowy Sklep Groszek 02.03.13, 15:16 Ja myślę,że do sklepu idziemy na zakupy,a nie na spacer?! Więc wcale nie musi być szeroko jak w parku a poza tym jest wiele promocji,produktów dobrych znanych marek w bardzo atrakcyjnych cenach,a ponadto za kilka dni będą wędliny i mięso wię cie trzeba lecieć na drugą stronę osiedla po pięć plasterków szynki. Odpowiedz Link
majeczka144 Re: Nowy Sklep Groszek 04.03.13, 13:33 ,,za kilka dni będą wędliny i mięso wię cie trzeba lecieć na drugą stronę osiedla po pięć plasterków szynki'' Napisano jak by w ogóle po waszej stronie nie było wędlin. A wędliny są na schodkach i w tym kiosku na przeciwko Sorento Odpowiedz Link
pasjonatka_ania Re: Nowy Sklep Groszek 04.03.13, 17:16 a ja wam powiem taka ciekawostkę że groszek należy do sieci stokrotka , tak jak ona jest zapatrzana przez firmę tradis Odpowiedz Link
subik Re: Nowy Sklep Groszek 04.03.13, 22:38 znajoma była i mówila że przegięcie troche a do tego to nowy sklep! także pier... e i pojde na schodki ;] w Stokrotce trzeba wiedzieć co jest tańsze i co kupowac bo niektóre rzeczy są droższe niz w Intermarchu!!! Odpowiedz Link
mapig Re: Nowy Sklep Groszek 05.03.13, 10:58 Jeden taki sklep jest w Jelczu na Techników. To ci sami właściciele. Mając dwa tego typu sklepy moze będzie taniej...??A towary dobrej jakości. Odpowiedz Link
klientelka Re: Nowy Sklep Groszek 05.03.13, 22:27 Zgadzam sie z wczesniejszym komentarzem odnosnie wedlin - NAJLEPSZE WEDLINY SA W SKLEPIKU NA PRZECIWKO SORENTO! warto zaplacic wiecej i miec prawdziwa smaczna szynke!! polecam ten sklep! Odpowiedz Link
pawlaczka14 Re: Nowy Sklep Groszek 13.08.13, 15:19 hehe...co do wędlin to ja kupuje w Groszku i jeszcze się nie zawiodłam. W sumie wędliny pochodzą od innego właściciela...Mają dużo promocji i są bardzo dobrej jakości . U nich szynka smakuje jak szynka a nie jak w intermarchu czy u Bojakowskiego - że tylko wygląd szynki ma, a z szynką to łączy ją to że tyle kosztuje co prawdziwa.... A ogólnie to dość drogi sklepik, ale też mają promocje, najwięcej na browar Odpowiedz Link