punknedved 25.04.13, 12:54 Polska Telefonia Stacjonarna, czy ktoś wpadł w to samo gówno? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jemioltrab Re: PTS SA 25.04.13, 14:16 Jeśli umowa została podpisana poza lokalem, masz 10 dni na pisemne wypowiedzenie umowy. Odpowiedz Link
punknedved Re: PTS SA 25.04.13, 23:12 Umowa nie była podpisana bynajmniej mama nic nie pamięta, tylko gadka na telefon, próbowałam dzwonić na ich infolinię ale nikt nie raczył odebrać telefonu, bo chciałam prosić o kopię "podpisanej" umowy aby sprawdzić czy podpis nie jest sfałszowany... Odpowiedz Link
jemioltrab Re: PTS SA 26.04.13, 10:21 Czyli, nie masz, żadnej papierowej umowy u siebie w domu? Jeśli operator nie dostarczył umowy pisemnej to nie może świadczyć usługi. Jeśli chcesz fachowej pomocy to zadzwoń do UOKIKu Tutaj jest nr telefonu Odpowiedz Link
punknedved Re: PTS SA 26.04.13, 16:28 Zwykły papier dostałam bez podpisu w którym umowa niby zawarta 26 luty a doszło dopiero początek kwietnia... jak na razie pierwsze kroki podjęte. ale dziękuję za adres strony. Odpowiedz Link