Dodaj do ulubionych

Pochwała MGCK

17.07.14, 14:36
Wszedłem z ciekawości na ich stronę na facebooku i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem tego co się u nich dzieje. Organizują wiele zajęć dla dzieci, teraz w czasie wakacji, widać, że dzieciaki zadowolone. Przeglądając galerię mnóstwo zajęć dla seniorów, w sumie dla każdej grupy wiekowej (no może poza 20-40?). To chyba jeden z nielicznych sukcesów obecnego burmistrza, chociaż bardziej dyrektora centrum.
Żeby nie było za słodko- strona www www.mgck-jl.pl/ jest beznadziejna.
Obserwuj wątek
    • ampifrion Re: Pochwała MGCK 17.07.14, 15:36
      Zgadzam się!!! Wielkie podziękowania dla osób, które tam aktywnie działają.Nie wiem jak sprawa wygląda z seniorami,ale dzieciaki są bardzo zadowolone, nie tylko w wakacje, bowiem w roku szkolnym też mogą korzystać z dodatkowych zajęć. Duży wybór zajęć, osoby prowadzące kompetentne, naprawdę super!!! Oby jak najwięcej było tak pozytywnych form aktywności w tym mieście!!! smile
      • djmixer1 Re: Pochwała MGCK 17.07.14, 21:32
        Kierownik tej placówki po wyborach powinien stracić to stanowisko. Nie raz pokazał, że jest niekompetentny i sympatyzuje z PiSem. Wiele z jego pomysłów to marnotrawstwo naszej kasy. Pamiętam jego zabawy w wojnę z okazji rocznicy 13 grudnia.
        • dorkasz1 Re: Pochwała MGCK 17.07.14, 21:41
          Nie raz zdarzało mi się chwalić MGCK, bo to naprawdę świetna praca jaką wykonują. I z tego co wiem, niewielkim obłożeniem stałymi etatami.
          Ale burmistrza zasług to tutaj nie widzę. No chyba, że zasługą jest to, że nie przeszkadza za bardzo.
          Jeśli kryterium doboru na stanowisko dyrektora MGCK miałoby być to czy się sympatyzuje z PiSem, to no proszę Cię... Djmixer, wymyśl coś lepszego. No i doprecyzuj na czym polega brak kompetencji obecnego dyrektora. Łatwo jest napluć komuś na głowę, a nie poprzeć tego żadnymi konkretami. Bo ja mam nieodparte wrażenie, że jeszcze nigdy kultura w JL nie miała się tak dobrze, jak za kadencji obecnego dyrektora.
          • mszczyglod_1 Re: Pochwała MGCK 18.07.14, 09:43
            Zasługą Putyry jest to że powołał MGCK- wcześniej wiele wiele lat nie było niczego takiego w miescie- stad moja uwaga. Reszta już toczy się dzięki działalności dyrektora i pracowników.
            Gratuluję i oby się nie zmieniało lub tylko na lepsze.
            • dorkasz1 Re: Pochwała MGCK 18.07.14, 11:26
              Aaaa to insza inszość. Jeśli rzeczywiście Putyra powołał MGCK, to chwała mu za to, bo dla JL, to duża wartość.
              • dorkasz1 Re: Pochwała MGCK 18.07.14, 11:29
                MGCK jest w budynku za Biedronką na Bożka. Trzeba przejść obok apteki i wychodzi się prosto na ten budynek.
        • hersst Re: Pochwała MGCK 18.07.14, 21:57
          djmixer1 napisał:

... i sympatyzuje z PiSem.

a jaki to ma związek z jego działaniami ?

• lavendowa Re: Pochwała MGCK 18.07.14, 08:39
      Też bardzo chwalę aktywną działalność CK. W pamięci zapadły mi gry uliczne z ubiegłego roku super zabawa oraz nordic-walking pod okiem wspaniałego instruktora.
    • rob.tus Re: Pochwała MGCK 18.07.14, 09:08
      W którym to jest miejscu? Na mapie nie znajduję "Oławska 23J."
      • basiekkasiek76 Re: Pochwała MGCK 18.07.14, 11:49
        MGCK mieści się między przychodnią przy ul. Bożka, a Biedronką. W tym budynku jest też Bank ING.
        • makler4 Re: Pochwała MGCK 18.07.14, 22:54
          Kto jest właścicielem tego budynku i ile kasy idzie na wynajem?
          • dorkasz1 Re: Pochwała MGCK 19.07.14, 10:25
            Jakoś tak wrednie jest na tym naszym świecie, że bez ŻADNEGO problemu przychodzi nam krytykowanie, narzekanie, wynajdywanie problemów. Zaczyna się szukanie dziury w całym i wałkowanie (bez przeproszenia) gówna na płasko. Czy nie można tak zwyczajnie, po ludzku, kogoś pochwalić? Robi coś dobrze, więc przyznanie tego, to powinna być "oczywista oczywistość", ale nie, niektórzy prędzej by umarli, niż to zrobili. Nie jestem zwolenniczką PiSu, ale jeśli ktoś z tej partii (tutaj pan Dudkowski) dobrze wykonuje swoją pracę, to nie ma dla mnie znaczenia w imię jakiej idei to robi, liczy się to, że robi to dobrze. Nie jestem zwolenniczką pana Putyry, ale jeśli jego pomysłem było stworzenie MGCK, to chwała mu za to, bo to świetny pomysł. O ile przyjemniej by nam się żyło, gdyby każdy uruchomił swoje pokłady dobra i życzliwości, nawet jeśli są głęboko ukryte. Bo że każdy je ma, jeszcze na razie nie wątpię. Pozdrawiam życząc miłego weekendu.
            • rob.tus Re: Pochwała MGCK 19.07.14, 10:43
              Zgadzam się, same marudy na tym forum. Miłego weekendu. Dzisiaj patelnia. Trzeba poszukać jakiejś wody.
    • siwaneta Re: Pochwała MGCK 21.07.14, 11:51
      W czasie ferii zimowych udało mi się zapisać dziecko na zajęcia i było bardzo zadowolone,
      niestety tym razem nie zdązyłam, nigdzie poza facebookiem nie znalazłam ogłoszenia że jakieś zającie będą organizowane. Mam wrażenie ża ich oferta dociera do "stałych odbiorców" do dzieci które uczestniczą w zajęciach w czasie roku szkolenego, a pozostałe osoby mają marne szanse aby dostać się na zajęcia wakacyjne. Fajne te ich zajęcia, ale troche mało - dwa tygodnie w czasie wakacji, niestety niewiele osób może z tego skorzystać
    • librys Re: Pochwała MGCK 29.07.14, 22:17
      MGCK zajmuje się partyjną propagandą. Teraz będzie świętować klęskę powstania warszawskiego. O rocznicy zakończenia II Wojny była cisza, a o tym niepotrzebnym wydarzeniu tyle hałasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka