Dodaj do ulubionych

Uwaga na wędliny w Intermarche!!!

14.07.05, 22:07
Dziś kupiłam pętko kiełbasy podwawelskiej w Intermarche.
Po przyjeździe do domu stwierdziłam, ze jest śliska i nieświeża.
Postanowiłam trefny towar oddać, podczas oględzin pani ekspedienka
stwierdziła, że jest wszystko Ok bo jeszcze nie jest zielona!!!
Dopiero po dłuższej dyskusji udało mi się ją oddać.
Omijajcie wielkim łukiem ten sklep, a zachowacie zdrowie.

Obserwuj wątek
    • petit7 Re: Uwaga na wędliny w Intermarche!!! 15.07.05, 11:44
      To nie pierwszy przypadek. Też kiedyś tam sie naciołem.
      • fk90 Re: Uwaga na wędliny w Intermarche!!! 15.07.05, 12:01
        petit7 napisał:

> To nie pierwszy przypadek. Też kiedyś tam sie "naciołem".

Naciąłem, petitku naciąłem ; )
    • heymdall Re: Uwaga na wędliny w Intermarche!!! 15.07.05, 13:35
      Dziękuję za ostrzeżenie...a właśnie mialem się tam po mięsko wybrac..
      • poodzian Kiełbasa laskowicka! 31.05.06, 23:42
        Dziś kupiłem w masarni pana Bojakowskiego kiełbasę laskowicką. Całkiem, całkiem.
        • ggorki Re: Kiełbasa laskowicka! 01.06.06, 00:13
          Tak właśnie bardzo dobra uwaga. Dzisiaj byłemw intermarche i na pólkach ja księ wchodzi po prawej stronie znalazłem przeterminowane produkty, dokładnie "parówki drobiowe max" czy coś takiego, ich termin wazności pisany małymi literami ( ludzie starsi lub ze słabym wzrokiem moga niezauważyć) już dawno minął, również możnaznaleźć wędliny pakowane porzadnych marek z naklejkami z datą niby aktualną a pd naklejką prawda, że przeterminowane, duże dobre firmy drukują na opakowaniach a nie naklejają. Zaczyna mnie to drażnić i w końcu bedzie trzeba powiadomić odpowiednie służby bo nie dość że ludzi wyzyskują, mało im płacą to jeszcze oszukują konsumentów prrzykrywając się niby porzadną pseudo marką intermarche. Nigdy tam nie kupię kiełbasy ani wędlin i innym też bym odradził. jeżeli chodzi o Masarnie Bojakowskiego to jeszcze nie spotkałem nieświeżych produktów ta mwięc polecam. Pozdrawiam. Górki
    • heymdall Re: Uwaga na wędliny w Intermarche!!! 01.06.06, 01:08
      ..z wędlinami równie bywa..ostatnio toruńska powiedziała mi osobiście,że jesta całkiem swieża..tongue_out
      Według niektórych sprzedawców martwić się należy, gdy leżąca w lodówce kiełbasa zaczyna namolnie prosić o prtyjke szachów lub mówić do właściciela lodówki "mama".. Obejrzejcie sobie "Liviing in a fridge" - teledysk Ala Yankovica..smile
    • oazowiczka2 Re: Uwaga na wędliny w Intermarche!!! 01.06.06, 09:18
      Zgadzam się w Intermache nigdy wędliny nie były dobre uncertainuncertain
      • matejkoo Re: Uwaga na wędliny w Intermarche!!! 01.06.06, 09:37
        Trzeba skombinować kamere... nagrać 3 razy w innym czasie prowokacje aby pokazać że nic się z tym nie robi.... bo to porażka... 7 żyć kurczaka...
        • adamogo Re: Uwaga na wędliny w Intermarche!!! 01.06.06, 11:04
          W Intermarche jest fajna świnia.Oczywiście w kawałkach.A i ile zabawy przy tym, mamy język zapakowany, i serce się znajdzie, spotkamy ogon i raciczki, mamy wątróbkę i płuca, znajdzie się móżdżek i udziec, szkoda, bywają uszy, podsmażane na zagrychę do piwa, szkoda, że nie ma oczu, może by jakieś voodoo w domu urządzić, z wypatroszonej świni.
          • heymdall Re: Uwaga na wędliny w Intermarche!!! 01.06.06, 12:14
            ..albo wieprzową wersję "Frankensteina" zrobić..tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka