radiobawelna 25.09.05, 13:35 własnie powstało nowe radio grające muzykę elektroniczną taka jak chillout, nu jazz, downtempo, lounge, ambient, idm itp... wiesz o co choidzi wchodz i słuchaj nie wiesz o co chodzi nie słuchaj ...www.radiobawelna.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiobawelna Re: Radio Internetowe z J-L 25.09.05, 13:36 Mam nadzieję, że choc jednej osobie się spodoba !! zapraszam do słuchania gramy 24h Odpowiedz Link
piti.jl Re: Radio Internetowe z J-L 29.09.05, 17:15 Byłem tam i słuchałem jesli ktos lubi dźwięki elektroniczne chillout nu jazz , drum&bass i inne pochodne to gorąco polecam. Odpowiedz Link
barbi_06 Re: Radio Internetowe z J-L 31.03.06, 14:51 a ja słucham radia ESKA gorąco polecam www.eska.pl można pobrać i odtwarzac na komputerze Odpowiedz Link
zenon.mintaj Re: Radio Internetowe z J-L 31.03.06, 23:30 radiobawelna w web-eterze juz funkcjonuje jakis czas, jestem pod wrazeniem /o ile nie ma przerw w nadawaniu jak ostatnio/ ale jak gralo to fajnie gralo Odpowiedz Link