Dodaj do ulubionych

100 dni Marcinkiewicza

08.02.06, 16:28
Jak oceniacie ten rząd po 100 dniach pracy?
Obserwuj wątek
    • poodzian Re: 100 dni Marcinkiewicza 08.02.06, 18:42
      Chyba nie bedę oryginalny ale dla mnie ten rząd i premier to wielka pomyłka.
      Przerost formy nad treścią, populizm czystej wody.
    • makler4 Re: 100 dni Marcinkiewicza 08.02.06, 19:34
      100 dni propagandy.
    • allcapone Re: 100 dni Marcinkiewicza 08.02.06, 22:01
      Propaganda, w TVP w wiadomościach jest w sumie niemal kronika filmowa. Aż się
      chce pośpiewać "Zatańczmy jak za dawnych lat .."
    • adamogo Re: 100 dni Marcinkiewicza 17.02.06, 18:21
      To jest jedna wielka propaganda, jak za komuny.Przypomina to napompowywanie balona który jest piekny i kolorowy, ale każdy wie, że nadejdzie moment, w którym ten balon albo pęknie albo po prostu zejdzie z niego powietrze.A sejm to jeden wielki cyrk, którego jesteśmy widownią.
      • poodzian Re: 100 dni Marcinkiewicza 17.02.06, 19:21
        Tak, to powiedźcie skąd ma on tak duże (ponad 70%) poparcie.
        • lidka2603 Re: 100 dni Marcinkiewicza 17.02.06, 20:52
          Poziom rządzenia tego rządu jest tak żenujący, jak poczucie humoru premiera.A co
          do poparcia to mnie nie dziwi- rozdają na lewo i prawo pieniądze, których nie
          mają np. bezsensowne becikowe albo 20 mln dla świątyni opatrzności. A co do
          cholery z bezrobociem-totalna cisza w eterze- czytałam dzisiaj że co czwarty
          25-latek jest bezrobotny!!!Ja niestety też jestem w tej grupie mimo, że mam
          skończone studia. Dlatego zupełnie nie rozumiem dobrego samopoczucia premiera i
          rządu.
        • adamogo Re: 100 dni Marcinkiewicza 17.02.06, 21:39
          No jak to skąd. Jego propagandowa wszechobecność w mediach i pośród ludzi robi swoje, a w tych czasach media z żula zrobią ci boga.A jeszcze jedno.Czy ty wierzysz w te sondaże, które są jedną wielką manupulacją? To tak samo jak z sondażami przed wyborami, które były robonie pod odpowiednie partie. Nawet teraz w jednym sondażu pewna partia ma 35% a w innym sondażu, ale w tym samym okresie czasu ta partia ma 25%, to ciekawe jak się przeprowadza te sondaże.
    • ktos-inny-niz-myslisz Re: 100 dni Marcinkiewicza 20.02.06, 20:03
      Jak oceniam?

!!! UJ WIELKI I BĄBELKI !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka