j.laskowice 08.02.06, 16:28 Jak oceniacie ten rząd po 100 dniach pracy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poodzian Re: 100 dni Marcinkiewicza 08.02.06, 18:42 Chyba nie bedę oryginalny ale dla mnie ten rząd i premier to wielka pomyłka. Przerost formy nad treścią, populizm czystej wody. Odpowiedz Link
allcapone Re: 100 dni Marcinkiewicza 08.02.06, 22:01 Propaganda, w TVP w wiadomościach jest w sumie niemal kronika filmowa. Aż się chce pośpiewać "Zatańczmy jak za dawnych lat .." Odpowiedz Link
adamogo Re: 100 dni Marcinkiewicza 17.02.06, 18:21 To jest jedna wielka propaganda, jak za komuny.Przypomina to napompowywanie balona który jest piekny i kolorowy, ale każdy wie, że nadejdzie moment, w którym ten balon albo pęknie albo po prostu zejdzie z niego powietrze.A sejm to jeden wielki cyrk, którego jesteśmy widownią. Odpowiedz Link
poodzian Re: 100 dni Marcinkiewicza 17.02.06, 19:21 Tak, to powiedźcie skąd ma on tak duże (ponad 70%) poparcie. Odpowiedz Link
lidka2603 Re: 100 dni Marcinkiewicza 17.02.06, 20:52 Poziom rządzenia tego rządu jest tak żenujący, jak poczucie humoru premiera.A co do poparcia to mnie nie dziwi- rozdają na lewo i prawo pieniądze, których nie mają np. bezsensowne becikowe albo 20 mln dla świątyni opatrzności. A co do cholery z bezrobociem-totalna cisza w eterze- czytałam dzisiaj że co czwarty 25-latek jest bezrobotny!!!Ja niestety też jestem w tej grupie mimo, że mam skończone studia. Dlatego zupełnie nie rozumiem dobrego samopoczucia premiera i rządu. Odpowiedz Link
adamogo Re: 100 dni Marcinkiewicza 17.02.06, 21:39 No jak to skąd. Jego propagandowa wszechobecność w mediach i pośród ludzi robi swoje, a w tych czasach media z żula zrobią ci boga.A jeszcze jedno.Czy ty wierzysz w te sondaże, które są jedną wielką manupulacją? To tak samo jak z sondażami przed wyborami, które były robonie pod odpowiednie partie. Nawet teraz w jednym sondażu pewna partia ma 35% a w innym sondażu, ale w tym samym okresie czasu ta partia ma 25%, to ciekawe jak się przeprowadza te sondaże. Odpowiedz Link
ktos-inny-niz-myslisz Re: 100 dni Marcinkiewicza 20.02.06, 20:03 Jak oceniam? !!! UJ WIELKI I BĄBELKI !!! Odpowiedz Link