Dodaj do ulubionych

Podwójny obciach czyli żenujący post pooodziana...

23.12.06, 12:30
W wątku o Wojciechu Mannie poodzian kaleczy jego nazwisko pisząc je przez
jedno'n' i robi to tam dwa razy.Żenada.
Jedno zdanie tam zamieszczone z poprawnie napisanym nazwiskiem naszego
znanego prezentera nie jest zdaniem napisanym przez poodziana ,tylko przez
niego skopiowanym stąd: www.polskieradio.pl/trojka/ranek-piatek/
Jeszcze większa żenada!
To wszystko po raz kolejny dowodzi dwóch rzeczy o komuchach: - że komuch
tylko wtedy mówi(pisze) prawdę jak się pomyli(lub poda cudze zdanie jako
swoje),i że ujada ciągle przesadnie na innych a to on sam jest burakiem i
nieukiem! ; )

P.S. Celowo użyłem tu dwukrotnie słowa 'żenada'(czego unikam i co potępiam)
aby komuch sam odczuł jak to jest. Może w ten sposób coś zrozumie. ; )

Obserwuj wątek
    • jasfinks Re: Podwójny obciach czyli żenujący post pooodzia 23.12.06, 12:39
      O jedno 'o' za dużo wpisałem poodzianowi, ale to chyba podświadomie, bo on
      odebrał jedno 'n' Mannowi...: D
      • wygadana żenujący jasfinks 23.12.06, 13:01
        Chora fobia jasfinksa nie zna granic. Musisz tu swoją żółć wylewać? To, że ktoś
        kogoś chwali i niechcący przekręci jego nazwisko to takie przestępstwo? Ty
        musisz się leczyć. Zważ jaki dziś dzień, mógłbyś czasem zastanowic się
        wcześniej co piszesz.
        • adamogo Re: żenujący jasfinks 23.12.06, 14:12
          Jaki dziś dzień wygadana? Ja tak patrzę w kalendarz i widzę...Oooo Sobotę mamy! Cóż za dzień...aż padłem ze zdziwienia... Jasfinks ostatnio ma wysyp postów, ale kto tego nie miewa? A co do poodziana, nieraz nam udowadniał, jaki jest ograniczony, wręcz głupi, siejący propagandę, kopiujący zdania, teksty innych, a udawający, że są jego... No i dostarczał nam wielu żenujących postów... No tak samo jak tysmile
          • librys Re: żenujący jasfinks 23.12.06, 15:10
            Jaki dziś dzień? Wszyscy wszystkim mówią Wesołych Świąt, wysyłają SMSy z
            życzeniami chodzą kościoła, spowiadają się i wy nie wiecie jaki to dzień?
            Włączcie sobie radio, lecą kolędy. Pewnie przy wigilijnym stole będziecie mieć
            1 zastawę dla kogoś nieznajomego. I cóż z tego, jak nie rozumiecie idei tych
            świąt. W Waszych wpisach jest tylko nienawiść, miałem nadzieję, że chociaż tuż
            przed Świętami Bożego Narodzenia tego nie zobaczę.
            • adamogo Re: żenujący jasfinks 23.12.06, 16:39
              Yyy... No to tak...jaki dzisiaj dzień? Sobota. A że przed Świętami Bożego Narodzenia? No i co z tego? Każdy ma swój punkt widzenia...Ludzie idą dzisiaj na łatwiznę...wysyłają życzenia esemesami, internetem, idą na łatwiznę wyszukując jakieś badziewne wierszyki i ten sam tekst ślą do kilku-kilkunastu osób... Idą do Kościoła się wyspowiadać...Wielcy chrześcijanie jak czasami siebie określają...a do Kościoła chodzą tylko na Wielkanoc i Boże Narodzenie...no i spowiedź...jak tak są zaparci w swojej wierze, to dlaczego nie spowiadają się co miesiąc? Czyżby nie mieli czasu bo ze znajomymi na piwo, bo w telewizji leci kolejny odcinek Klanu czy Pleani? A co do ludzi? Mniej sztuczności i wazeliny... Cały rok się obgadują, wyzywają, kłócą, ale też się godzą, radują...Więc znaleźli sobie pretekst Narodzin Chrystusa jako dzień, w którym każdy z każdym żyje w zgodzie, aby po Świętach znów wbijać nóż w plecy? Dlaczego w zwykły dzień w tygodniu nie pójdą do znajomego, do rodziny, i nie powiedzą...Przepraszam, wybacz mi...dajmy sobie na zgodę, nie bądźmy dla siebie tacy źli... Czyżby nie potrafili, a nagle w Wigilię Bożego Narodzenia doznają olśnienia i wszystko potrafią? Wiesz, chciałem dzisiaj poczuć smak Świąt...wybrałem się na spacer po 10 godzinie na Laskowice...I co zobaczyłem? Setki samochodów, korek od początku wiaduktu...setki ludzi biegających w tę i nazat...szarpiących się o ostatniego karpia, tłumnie oblegających targ i okoliczne supermarkety...A dlaczego wszystko na ostatnią chwilę? No bo wie Pan...praca, dzieci, dom, rodzina, obowiązki... No to jak to? U mnie praca, dom, rodzina, obowiązki a jakoś spokój...Wszyscy w domu w atmosferze oczekiwania...A wystarczyło droga Pani opuścić dwutysięczny odcinek Esmeraldy...a wystarczyło zostawić te krzyżówki i herbatkę i ciasteczka z koleżanką na później i wybrać się na zakupy...teraz by Pani nie była w takim stresie i zapędzie...A proszę Pana...wystarczyło odpuścić sobie wypad z kumplami na piwo, albo zostawić ostatni mecz w spokoju...przecież wynik pozna pan i tak w serwisie informacyjnym...A choinki w sprzedaży były już od kilku tygodni...w sklepach prezenty dla dzieci też można nabyć cały rok... I tak się przechadzając po tym mieście, zamiast Świąt czułem zapach rywalizacji, zapach pogoni, poszukiwań i złości<a bo to za drogie, a bo tego już w tym sklepie nie mają, a poco Pan się tak pcha, kolejka jest!> Czyż tak zawsze ma wyglądać ten ostatni przedświąteczny dzień? Czy nie można spędzić go spokojnie w domu? W którym już wszsytko posprzątane, choinka przyzdobiona...roznosi się zapach ciast...zapach potraw... Czy wszystko ma się odbywać w jednym wielkim pędzie na ostatnią chwilę?

Z racji tego, że jutro Wigilia Bożego Narodzenia, skałdam wszystkim forumowiczom Wesołych, Pogodnych i Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia. Przeżyjmy je z rodziną, bliskimi, w spokoju. Niech za jedynego bliskiego nie służy nam Pan Telewizor. Podzielmy się opłatkiem, złóżmy życzenia i pamiętajmy, że w inne dni w roku też możemy podać komuś rękę...komuś pomóc...kogoś przeprosićsmile No i Szczęśliwego Nowego Roku...za tydzień w sobotę następny wyścig szczurów w Laskowicach... Oczywiście przedsylwestrowysmile
              • wygadana Re: żenujący jasfinks 23.12.06, 16:50
                Już wiesz jakidziś dzień. Zrozumiałeś? To też wszystkiego dobrego.
                • adamogo Re: żenujący jasfinks 23.12.06, 16:59
                  Wiem jaki...Sobota. A ty spójrz w kalendarz, jak dalej nie wieszsmile
    • aureolka1 żenujący jasfinks 23.12.06, 15:54
      Jasfinks jest żenujący szuka tylko innych poknięć. Jak nie ma możliwości
      przyczepić sie do treści to przyczepi sie pisowni. Cymbał.
      • adamogo Re: żenujący jasfinks 23.12.06, 16:21
        Djmixerku, cymbałem to jesteś tysmile Oczywiście pod swoim nickiem jak i nickiem aureolka1smile
        • jasfinks Obłudne komuchy 23.12.06, 18:22
          do wygadanej,aureolki i innych obłudnych komuchów:

Oczywiście takiego wątku jak ten o nieuctwie i nieuczciwości jednego z Was
          czyli poodziana nie zakładał bym jutro, tj w Wigilię ani też w następne dni
          świąteczne...I zawsze się tej zasady trzymam w przeciwieństwie do Was! Ty np
          wygadana łamałaś nie tylko dobre obyczaje ale nawet prawo pisząc swoje
          nienawistne kłamstwa w czasie obowiązującej wszystkich ciszy wyborczej!A innych
          chcesz pouczać ile dni przed Świętami wypada im pisać prawdę...Łatwo to
          sprawdzić cofając się wstecz na forum przy pomocy wyszukiwarki. Tak samo można
          łatwo udowodnić, że ilość nienawistnych postów, pełnych jadu i kłamstw pisanych
          przez Was czerwonych, kilkadziesiąt razy przewyższa ilość moich, może czasami
          ostrych ale zawsze zgodnych z prawdą co potwierdzam jakimś linkiem lub logicznym
          uzasadnieniem.
          I to by było na tyle na ten temat, bo obawiam się, że heymdall znów mi zwróci
          uwagę że jestem za ostry w stosunku do dam...: D Tylko skąd mam mieć pewność,
          że aureolka i wygadana to damy? ; )
    • djmixer1 Oszołom jasfiks czyli choroba nawracająca. 23.12.06, 18:50
      Już raz wygrał specjalny ranking na największego oszołoma:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24395&w=47310179&v=2&s=0
      • adamogo Re: Oszołom jasfiks czyli choroba nawracająca. 23.12.06, 20:34
        Hehebig_grin Fajny ranking...jeszcze go pamiętamsmile Zagłosowali w nim chyba? wszystkie komuchy z tego forum<oprócz głupka djmixerka, który jeszcze jest gówniarzem, i nie wiadomo czy został przesiąknięty jakąkolwiek ideologią> No, żeby tak nie obrażać, że to komuchy, to użyję sformułowania "czerwone świnie" Teraz chyba tylko czekać na pozwy do sądu za publiczne obrażanie...

Wesołych Świąt!
        • djmixer1 Re: Oszołom jasfiks czyli choroba nawracająca. 23.12.06, 23:17
          Popis oszołoma na forum oławskim:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=231&w=54032241
        • heymdall Re: Oszołom jasfiks czyli choroba nawracająca. 27.12.06, 17:14
          .. bardzo mi sie ten ranking podobał .. kwintesencja demokracji a la djmixer:
          głosuja same autorytety moralne i tuzy intelektualne dla ktoryh sutanna=sukienka
          .. i frekwencja tez była rewelacyjna .. kilka głosów kontra "0" ze strony
          zniesmaczonych tego typu postepowaniem .. ale cóż: w demokracji głos buca lub
          menela spod budki z piwem jest tyle samo wart co głos kogos bardziej
          zrównoważonego .. smile - swobodna parafraza słów JKM
    • neologin Re: Podwójny obciach czyli żenujący post pooodzia 24.12.06, 15:27
      Zapomniał poodzian napisać Mann przez 2 "n". Najlepiej to za taką zbrodnie
      rostrzelać. Co Wy ludzie. Zastanówcie co piszecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka