Dodaj do ulubionych

Za śmierć Blidy odpowiada SLD

06.10.07, 09:05
...powiedział minister Ziobro i ma rację! Jeśli jakiś przestępca zagrożony
wieloletnim więzieniem i niesławą, popełnia samobójstwo to nikt rozsądny i
uczciwy nie będzie o to oskarżał przedstawicieli prawa wykonujących tylko
swoją pracę. Przecież wiemy, że takich przestępców którzy sami sobie
wymierzyli karę, było wielu! Nie słyszałem aby kiedykolwiek udało się temu
zapobiec.Kto się naprawdę chce zabić to się zabije.
Winnych należy w takich przypadkach szukać raczej w środowisku z którego taki
delikwent się wywodzi a które tolerowało kombinatorstwo,łapówkarstwo itp
zachowania.
Sąd ostatecznie postanowił przerwać to odwracanie kota ogonem przez komuchów i
więcej się tą sprawą nie zajmować.
Obserwuj wątek
    • wygadana Re: Za śmierć Blidy odpowiada PIS i ZIOBRO !!!!!!! 06.10.07, 10:06
      Chamstwo i głupota nie zna granic. To tak jak powiedzieć, że do
      śmierci księdza Popiełuszki przyczynił się Jan Paweł II.
      Jak można pisać takie głupoty, pisowcy to ludzie chorzy z
      nienawiści. Teraz agitują wciąż w radiu Maryja i w telewizji Trwam,
      bo tylko tam mogą zdobyć głosy - wśród staruchów, nieudaczników i
      niedorajdów. Normalni (którzy mają rodziny, mieszkanie, konto,
      samochód i prawo jazdy) wybierają PO lub LiD.
      • jasfinks Re: Za śmierć Blidy odpowiada PIS i ZIOBRO !!!!!! 06.10.07, 11:38
        wygadana napisała:

> Chamstwo i głupota nie zna granic. To tak jak powiedzieć, że do
        > śmierci księdza Popiełuszki przyczynił się Jan Paweł II.<

Jak śmiesz ty czerwona wiedźmo mieszać do tego JPII i porównywać samobójstwo
        jakiejś czerwonej złodziejki z męczeńską śmiercią ks. J.Popiełuszki, którego
        zamordowali też bandyci z tego samego waszego czerwonego środowiska!

tiny.pl/1167
      • heymdall Re: Za śmierć Blidy odpowiada PIS i ZIOBRO !!!!!! 06.10.07, 13:10
        brawo!!!
        kolejny typ argumentacji: mam interne=jestem mądry=jestem lepszy=jestem normalny ..
        no prosze, a mówi sie, ze to PiS wykazuje pogardę dla przeciętnego człowieka .. w tobie tej pogardy sa, widzę, tony .. gratulacje .. wreszcie pokazałaś, co myślisz o ludziach
        • poodzian Re: Za śmierć Blidy odpowiada PIS i ZIOBRO !!!!!! 06.10.07, 13:24
          Za śmierć Blidy odpowiada PIS i ZIOBRO, co do tego nie ma
          wątpliwości.
          • jasfinks Re: Za śmierć Blidy odpowiada PIS i ZIOBRO !!!!!! 06.10.07, 15:52
            PiS i Ziobro nie odpowiadają za żadną śmierć. Za tą śmierć i za wiele innych w
            przeszłości odpowiadacie wy - komuchy! To jest prawda ogólnie znana.I tak jak
            nie udało wam się zatuszować tej zbrodni katyńskiej dokonanej przez waszych
            przecież czerwonych towarzyszy, mimo gnębienia ludzi mówiących o tym prawdę(
            wyrzucanie z pracy, zamykanie do więzień), tak i teraz nie uda wam się
            przerzucić swoich paskudnych postępków na innych!
    • djmixer1 Re: Za śmierć Blidy odpowiada SLD 06.10.07, 16:23
      Jak można być tak ograniczonym jak jasfinks, nie znam drugiego tak
      tępego jak on. Kononowicz przy nim to Einstein.
      • librys Re: Za śmierć Blidy odpowiada SLD 07.10.07, 18:37
        Z Blidą to już przesadziłeś Jasfinks. Ten rząd stara się sobie
        podporządkować wszystkich, wszystkich pods€chiwać i wszystkich uważa
        za przestępców.
        • marek287 Re: Za śmierć Blidy odpowiada SLD 07.10.07, 18:51
          Tak odnosząc się do przesadzania. Nie oczekuje od ciebie wiele,
          ale "stara się sobie podporządkować wszystkich", "wszystkich
          podsłuchiwać", "wszystkich uważa za przestepców", już wcześniej na
          tym forum pisałem, że właśnie dzięki takim argumentom jak twoje
          jestem spokojny o wysoki wynik wyborczy PIS. Ludzie mają dość
          takiego języka, bo wiedzą jaka jest prawda. Oczywiście można mówić,
          że w Polsce jest Stalinizm, premier to Gomułka, albo Urban. Ludzie
          wiedzą swoje, nikt kto ma czyste sumienie nie strzela sobie w serce
          na widok funkcjonariuszy. Ty plus wygadana " niedorajdy,
          nieudacznicy itd.." gwarantują, że PIS uzyska bardzo dobry wynik
          wyborczy. Śmiało mogę wam już za to podziękować, no chyba, że zrobi
          to prasa na Jamajce...
          • j.laskowice Re: Za śmierć Blidy odpowiada SLD 10.10.07, 20:51
            Sąd orzekł, że Ziobro ma przeprosić SLD za wypowiedź, że "środowisko
            SLD" ponosi odpowiedzialność za śmierć Barbary Blidy. Ziobro mówił o
            tym w Telewizji Trwam i Radiu Maryja.
            I co?
            Ziobro jest jednak zerem.
            • jasfinks Re: Za śmierć Blidy odpowiada SLD 10.10.07, 21:25
              Minister Ziobro nie ma zamiaru przepraszać gdyż powiedział powszechnie znaną
              prawdę, wielokrotnie potwierdzoną przecież nawet przez sądy!

"W zamian za to zapowiada odwołanie do sądu. jest bowiem przekonany, że miał
              prawo wydać taką opinię, jaką wówczas wydał.

"Można mówić o odpowiedzialności tych osób ze środowiska SLD, które wiedząc o
              relacjach pomiędzy Barbarą Blidą a osobami kojarzonymi z przestępczością w
              sferze węglowej, tolerowały takie związki" - mówił minister sprawiedliwości.
              "Gdyby takich relacji nie było, to pani Barbara Blida nie znalazłaby się w
              sferze zainteresowania organów ścigania, prokuratorzy nie stawialiby jej
              zarzutów korupcyjnych, a pani Blida nie targnęłaby się na własne życie" - tłumaczył.

Dziś te słowa powtarzał w Żywcu. "Znaczna część środowiska SLD akceptowała pewne
              relacje na styku polityki i świata biznesu, często spod ciemnej gwiazdy" - mówił
              minister sprawiedliwości."

"Dziennik" 2007-10-10 18:10
              • nocai Najbardziej skorumpowany rząd po 89 11.10.07, 08:02
                A jednak to rząd Twoich idoli wykazał się największą korupcjogennością od 1989
                roku. że tylko przypomnę namaszczonych przez braci mniejszych: szef MSWiA, szef
                od sportu, szef od policji.
                Przypomnij, za którego rządu pozamykano tylu jego pracowników lub z rządu
                poprzedników??
                • jasfinks Re: Najbardziej uczciwy rząd od 1945 jest teraz 11.10.07, 16:37
                  Za waszych komuszych rządów to swoich przestępców nie zamykano tylko ich
                  chroniono i hołubiono! Bo to była jedna sitwa mająca na celu tylko pasożytowanie
                  na społeczeństwie. W sąsiednich krajach uznano nawet komusze partie za
                  organizacje przestępcze! To znaczy uznano że KAŻDY komuch jest przestępcą!
                  • nocai Re: Najbardziej uczciwy rząd od 1945 jest teraz 11.10.07, 20:45
                    jasfinks napisał:
                    > Za waszych komuszych rządów

Powiedz co ty robiłeś w 89 ??, bo ja rozlepiałem plakaty Solidarności, a wtedy
                    jeszcze można było iść do paki za samo pokazanie się na ulicy z plakietką
                    Solidarności.
                    Jesteś dla mnie gówniarzem, z którym nie warto dyskutować, żałosny wybryk
                    neostrady. Każdego kto krytykuje twój (nie zasługujesz na dużą literę) rząd
                    potrafisz tylko obrażać i wyzywać od komuchów, podobnie zresztą jak twój
                    (ponownie z małej litery) guru, jeden z braci mniejszych. Ciekawe co powiesz jak
                    pisuar wygra wybory i wejdzie do koalicji z lidkiem.
                    • jasfinks Re: Najbardziej uczciwy rząd od 1945 jest teraz 11.10.07, 23:00
                      do nocai:

"Uderz w stół a nożyce się odezwą..." Napisz prawdę o komuchach a zaraz się
                      odezwą z chamskimi epitetami...
                      A w to że ty rozlepiałeś plakaty Solidarności to wierzę tak samo jak w to, że
                      Kwaśniewski(którego stronę trzymasz) nigdy nie kłamie i się nie upija... Pewnie
                      przemianowałeś zrywanie na rozlepianie, tak jak Kwach pijaństwo na chorobę...: D
                      Papier i internet wszystko przyjmą...
                      • nocai Re: Najbardziej uczciwy rząd od 1945 jest teraz 12.10.07, 08:02
                        jasfinks napisał:

> "Uderz w stół a nożyce się odezwą..."

Przypuszczam, że ktoś z twojej rodziny (lub ty sam, choć raczej wtedy w pieluchy
                        robiłeś) był aparatczykiem i teraz próbujesz to ukryć. A wiadomo, że atak jest
                        najlepszą obroną. Nie martw się jak pis wygra wybory i wejdzie w koalicje z
                        Kwaśniewskim, to tacy jak ty znowu będą się liczyć. Jasfinks czas odkurzyć
                        czerwoną książeczkę!
                        • jasfinks Re: Najbardziej uczciwy rząd od 1945 jest teraz 12.10.07, 18:27
                          nocai napisał:

> Przypuszczam, że ktoś z twojej rodziny (lub ty sam, choć raczej wtedy w
                          pieluchy robiłeś) był aparatczykiem...<

To ja ciebie mogę posądzać o takie pochodzenie...ale ty mnie?! Na jakiej
                          podstawie?! Widzę, że nie ma żadnego sensu dyskusja z toba bo jesteś na bakier z
                          logiką...Szkoda czasu.
    • poodzian Re: Za śmierć Blidy odpowiada SLD 18.10.07, 19:08
      Minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro musi przeprosić SLD za
      swoją wypowiedź, że "SLD tolerował relacje Barbary Blidy z osobami
      mafii węglowej" - orzekł Sąd Okręgowy w Warszawie. Sąd zakazał mu
      też rozpowszechniania tej informacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka