ewelinkasss 04.08.08, 13:21 Ponoć w nocy w przejściu PKP pobito chłopaka - zmarł. Ktoś zna bliżej okoliczności? Złapano sprawców? Kim był poszkodowany? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy-30 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 04.08.08, 13:25 Pierwsze słyszę ale szok. Co tu się dzieje w tym zaściankowym mieście??? Odpowiedz Link
ewelinkasss Re: ŚMIERĆ W TUNELU 04.08.08, 13:43 Być może, nie znam szczegółów, tak słyszałam, a ludzie snują już teorie, więc pytam. Odpowiedz Link
inmarco Re: ŚMIERĆ W TUNELU 04.08.08, 15:47 Ale życia chłopakowi nie zwróci (*) (*) (*) Odpowiedz Link
kamilus456 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 04.08.08, 20:57 poszkodowany to 22 latek moj znajomy, a sprawca mieszka w kopalinie. Znam więcej informacji, ale ich nie ujawnie. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 04.08.08, 21:19 To już nie wystarczy posłać sobie parę cepów? Jakto zginął? Sprawcy mieli noże, jakieś narzędzia? Odpowiedz Link
athena09 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 05.08.08, 09:04 "Znam więcej informacji, ale ich nie ujawnie." - wiem, ale nie powiem. Czemu ma służyć to zdanie? Jak dla mnie obyłoby się bez tego. Jest inny post na ten sam temat. Tam można więcej przeczytac. Odpowiedz Link
gift8 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 05.08.08, 22:57 Osoba pyta i szuka informacji na ten temat pomimo tego, że nawet nie zna tej osoby tylko po to aby wiedzieć, zaspokoić ciekawość i móc rozpowiedzieć o tym innym, być może chcąc zasłynąć "wiedzą". Po cholerę siedzą tutaj osoby traktujące to przyke wydarzenie jako newsa, jako sensację...I trzymajcie kciuki za ta naszą kapelę bo chyba z racji tego nie wystąpi w Sopocie... Odpowiedz Link
athena09 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 08:23 Normalna rzecz, że ludzie pytaja, bo chcą wiedzieć. A dlaczego by nie? Dla mnie te informacje są interesujące i niekoniecznie po to, by się nimi zachwycać. Każdy wykorzystuje takie informacje jak chce. Tak było, tak jest i tak będzie. Nie wiem po co to ględzenie. Odpowiedz Link
lookart Re: ŚMIERĆ W TUNELU 05.08.08, 23:56 gift8 PRZESTAŃ SIAĆ PLOTY, DOBRZE!!! Nie mogę już patrzeć na te wpisy, a gift to przesadził! Chłopak czy Ty jesteś wiadomy tego co piszesz? Gdyby za pisanie głupot i oszczerstw wsadzali do więzienia to byś już w kajdanach został przewieziony do prokuratury. Chciałbym Państwu przekazać potwierdzoną informację, że jedynym podejrzanym w tej sprawie jest facet z wioski położonej niedaleko J-L, jednak w czasie zajścia poszkodowany był pod wpływem znacznej ilości amfetaminy oraz alkoholu. Gdyby nie ćpał to by żył, serce mu nie wytrzymało. Dostał 3 liście, przestraszył się i zmarł! Dokładnie prześledziłem jego kartotekę i miał ją bogatą. Marcin Odpowiedz Link
norma35s Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 00:01 lookart napisał: > gift8 PRZESTAŃ SIAĆ PLOTY, DOBRZE!!! > Nie mogę już patrzeć na te wpisy, a gift to przesadził! > Chłopak czy Ty jesteś wiadomy tego co piszesz? Gdyby za pisanie głupot i > oszczerstw wsadzali do więzienia to byś już w kajdanach został przewieziony do > prokuratury. > Chciałbym Państwu przekazać potwierdzoną informację, że jedynym podejrzanym w > tej sprawie jest facet z wioski położonej niedaleko J-L, jednak w czasie zajści > a > poszkodowany był pod wpływem znacznej ilości amfetaminy oraz alkoholu. Gdyby ni > e > ćpał to by żył, serce mu nie wytrzymało. Dostał 3 liście, przestraszył się i zm > arł! > Dokładnie prześledziłem jego kartotekę i miał ją bogatą. > Marcin Jestem Za... Wogóle to jest Śmieszne...A rh+ zagra... Nie piszcie że nie.. Bo musimy ich wspierać!!!!!! Niech chociaż kilku wyrwie się z tej wioski.... Odpowiedz Link
realna717 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 00:24 Ja również popieram!!! Przestańcie puszczać ploty i szukać winnego, prokuratura już go znalazła!! Odpowiedz Link
norma35s Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 00:28 realna717 napisała: > Ja również popieram!!! Przestańcie puszczać ploty i szukać winnego, prokuratura > już go znalazła!! Mam nadzieje że najwięcej bedzie takich osób jak realna717... Zaijmijcie sie lepiej swoim życiem ....! Odpowiedz Link
gift8 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 09:44 Ok.mogą to być ploty nazywajcie to sobie jak chcecie tylko dlaczego nie nazywacie sami tego co piszecie plotami?Przecież widzę tutaj już kilka wersji tego zdarzenia a prawda jest chyba tylko jedna tak? Proszę więc nie oskarżajcie kogoś o sianie plotek bo sami to robicie z tą tylko różnicą, że ja potrafię się przyznać do tego iż żródło mioch informacji na ten temat nie było sprawdzone. Dajcie spokój tej sprawie i tak chłopakowi życia nie wrócicie tym gadaniem. Jedynie zaspokoicie swoją ciekawość, ale Ci co mają wiedzieć więcej to i tak wiedzą...przykro... Odpowiedz Link
athena09 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 10:23 gift Ty jakiś przewrażliwiony jesteś... Po to jest forum by dyskutować, rozmawiać, opowiadać... Może śmierć tego chłopaka nie jest wymarzonym tematem, ale warto wiedzieć co, jak i dlaczego... Może dla kogoś to będzie nauczka? Może ktoś dojdzie do jakiś wniosków czytając posty? Ja poszerzyłam znacznie swoją wiedzę o tym zdarzeniu. I to pozwoliło mi wyrobić sobie pełniejszy obraz całej sytuacji. A na początku myślałam, ze to kolejny chuligański wybryk, a prawda okazała się nieco bardziej złożona. Ale dzięki postom tu zamieszczonym mogłam się o tym dowiedzieć. Może opowiem swojemu synowi, tę historię jako pouczającą?! A może kiedyś znajdę się w podobnej sytuacji? Nie wiesz jakie są następstwa, więc skończ te wywody i pozwól ludziom pisać i czytać. Odpowiedz Link
gift8 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 12:00 Ja nie zabraniam nikomu ani pisać ani czytać, tylko trzeba znaleźć sobie odpowiedni temat do tego. Na niektóre tematy się poprostu nie dyskutuje bo może byc to zbyt bolesne dla drugiej osoby. Snujecie jakieś domysły na ten temat nie znając prawdy. Skoro jest tutaj tyle osób szukających winnego i takich, którzy wiedzą po której stronie stoi prawda to będzie w laskowicach dużo dobrych i świetnie wyszkolonych służb prawa, lub sędziów. Czy wy naprawdę nie macie nic do roboty oprócz snucia dziwnych domysłów? Skoro niektórzy są tutaj tak szybcy, tak mądrzy i bystrzy to pomagajcie policji bo sama bez Was sobie nie poradzi... A tak w ogóle to wina leży po obu stronach[*] Odpowiedz Link
norma35s Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 12:25 Prosze Bardzo...Policja wie... Jedna osoba oskarżona o pobicie .Kolega który zwjał denata poszukiwany. Kolo przedawkował ...I został pobity..ALE NIE NA ŚMIERĆ... Odpowiedz Link
gift8 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 13:18 norma35s napisała: > Prosze Bardzo...Policja wie... Jedna osoba oskarżona o > pobicie .Kolega który zwjał denata poszukiwany. Kolo > przedawkował ...I został pobity..ALE NIE NA ŚMIERĆ... No i właśnie! Krótko i na temat. Czy jest więc się o czym rozpisywać? wszystko jasne więc po co szukanie sprawcy, prawdy tudzież innych sensacji. Dajcie popracować policji no chyba,że lubicie bawić się w detektywów. Odpowiedz Link
athena09 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 14:30 Naprawdę nie wiem o czym piszecie? 99 % postów to po prostu jakieś informacje. Gift zbyt emocjonalnie podchodzi do tematu...dlaczego ? Może ma w tym cel, ale to już jego sprawa. Mnie nie obchodzi kto, pytanie dlaczego? Przyczyna - działanie - skutek ,to mnie interesuje i tego się dowiedziałam poniekąd czytając posty. Po co? Moja sprawa. "wszystko jasne więc po co szukanie sprawcy, prawdy" - głupiec poniesie karę. A dlaczego mamy tego nie wiedzieć? Ja chcę to wiedzieć i mam prawo. A to co czuję jest wyłącznie moją sprawą. Czy neguję, czy popieram, czy współczuję zarówno jednej jak i drugiej stronie. Nie wiem po co zasiałeś to zamieszanie na tym forum... Mam nadzieję, ze zauważyłeś odmienny skutek swoich intencji. Odpowiedz Link
gift8 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 15:05 athena09 napisała: > Nie wiem po co zasiałeś to zamieszanie na tym forum... > Mam nadzieję, ze zauważyłeś odmienny skutek swoich intencji. Zechciej zauważyć, że to nie próba zasiania zamieszania a jedynie różnica poglądów. Nie widzę odmiennego skutku i nie rozumiem o co chodzi szanownej athenie09? Nie piszę tutaj z jakimiś specjalnymi intencjami poprostu wyrażam swoje zdanie chyba mam do tego prawo. Mamy w Polsce wolność słowa i to dotyczy nie tylko Ciebie ale i mnie. Jeśli Ci sie nie podoba to co piszę to poprostu tego nie czytaj i nie widze problemu... Odpowiedz Link
athena09 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 20:23 Z uwagą przeczytałam wszystkie posty i nie wiem naprawdę o czym piszesz! Jakie oskarżanie?! Jakie ploty?! Zwykłe pytania i zwykłe odpowiedzi! Ewelinkas zapytala o okoliczności, widocznie ich nie znała i to wynika z jej postu, inni coś tam opowiedzieli i tyle! Czytasz to z jakąś dużą i bardzo emocjonalną nadinterpretacją! Jedyną osobą jaka rzuca się tu "z pazurami" za każdy post jesteś TY " szanowny Panie gift. A o co Ci biega z tą wolnością słowa , to już naprawdę mimo chęci wielkich nie kumam... Odpowiedz Link
gift8 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 21:16 Chodzi mi o to, że próbując zauważyć, iż nie mam racji zbaczasz z tematu...Skoro wszyscy wiedzą o tym wszystko najlepiej to nie rozumiem dlaczego jest kilka wersji? Czyżby było kilka prawd? Może i tak ale ja znam tylko jedną. Pisz sobie spokojnie i daj pisać innym. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
koliber4444 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 21:21 co z tego ze go zlapali skoro juz chodzi po swojej wiosce??? srał pies polskie prawo! a ja boje sie wyjść wieczorem! Odpowiedz Link
athena09 Re: ŚMIERĆ W TUNELU 06.08.08, 22:15 hmmm faktycznie dziwne. Ale pewnie, nie było podstaw do dłuższego zatrzymania. Może faktycznie, łepkowi wysiadło serducho. Nie sądzę, zeby tak chętnie wypuścili winnego kolesia. Odpowiedz Link
norma35s Re: ŚMIERĆ W TUNELU 07.08.08, 00:18 Jak ktos odpowiada za pobicie to tak wypuszczają... Sami detektywi...JAK TU BEZPIECZNIE... Odpowiedz Link
ewelinkasss Re: ŚMIERĆ W TUNELU 09.08.08, 00:56 dziękuję wszystkim za rozwinięcie wątku, bez obaw gift, nie mam zamiaru plotkować i robić sensację z tych informacji. Już wiem, gdzie stracił życie ten chłopak, dzisiaj stoi tam na klombie kilka zniczy. Ciekawe, czy na stałe, czy na chwilę? Odpowiedz Link