gieniaa.4 08.10.08, 09:43 Szukając oszczednosci do końca miesiaca mam neostrade i tel....stacjonalny,czy ,,,Dialog,,,, w naszym rejonie ma siec ?bo jednak przy dzieciach studiujących musze zdecydowac sie na jakiegos dostawce,,,,,,pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rostalski.l Re: internet??? 08.10.08, 10:31 Ja bym został przy neostradzie, może więcej kosztuje, ale masz pewność że zawsze działa. Netia mimo świadczenia dostępu do internetu na łączach TP ma czasami jakieś problemy i nie zawsze działa prawidłowo (wysokie pingi i skaczący transfer, są również problemy z dostępem do grup dyskusyjnych). Dodatkowo przejście z TP do Netii trwało w moim przypadku 3 miesiące! Co do dialogu czy tele2 to nie wiem. Odpowiedz Link
mikoj50 Re: internet??? 08.10.08, 10:48 Ja mam magmę, i w zasadzie jestem zadowolony. Jak wspomniałem synowi, który trochę więcej kuma komputery niż ja, o zmianie z powodów oszczędnościowych, to nawet nie chciał słyszeć. Zostałem szybko sprowadzony na ziemię, że taniej to wcale nie znaczy lepiej. Uzasadniał mi to po swojemu i na tyle przekonywująco, że zostałem przy magmie. POZDRAWIAM. Taszi Delek. Tavisupleba. Odpowiedz Link
gieniaa.4 Re: internet??? 08.10.08, 11:09 dzięki za podpowiedz mikoj mozesz podac mi namiary na ,,magme...wlasnie dobra opinie ma ...pozdrawiam Odpowiedz Link
mikoj50 Re: internet??? 08.10.08, 11:14 Ależ proszę bardzo. Życzę miłego dnia. POZDRAWIAM. Taszi Delek. Tavisupleba. -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. www.firmy.net/internet/magma-systemy-komputerowe,PDHG.html Odpowiedz Link
gieniaa.4 Re: internet??? 08.10.08, 11:17 dziękuje , ale ze mnie gapa moglam w goglach se poszukac ,pozdrawiammm Odpowiedz Link
mikoj50 Re: internet??? 08.10.08, 11:26 Drobnostka. Cieszę się, że mogłem komuś pomóc. Traktujmy to jako dobry uczynek Pzdr. Odpowiedz Link
rostalski.l Re: internet??? 08.10.08, 12:26 Z magma to jest tak że ma DC na którym siedzi bardzo dużo osób i to właśnie jest duży plus. Natomiast jeżeli chodzi o sam internet to jadą na łączach netii które są bardzo obciążone, szczególnie można to zauważyć w niedziele. Odpowiedz Link
miniu666 Re: internet??? 08.10.08, 20:48 rostalski.l napisał: > Z magma to jest tak że ma DC na którym siedzi bardzo dużo osób i to właśnie jes > t > duży plus. Natomiast jeżeli chodzi o sam internet to jadą na łączach netii któr > e > są bardzo obciążone, szczególnie można to zauważyć w niedziele. Może i Magma ma DC ale transfery są marne........łącza Magmy również są przeciążone ja to widze każdego wieczora....wiem coś o tym bo mam w tej firmie internet na dwóch kompach.Ale ogólnie ujdzie. Odpowiedz Link
grzesiekura Re: internet??? 09.10.08, 15:17 polecam HiNet tyle w temacie dziekuje za uwage;] Odpowiedz Link
no.f_ck Re: internet??? 09.10.08, 18:07 tak. ja tez polecam, szczegolnie to do niedawna niezabezpieczone WiFi o nazwie "HiNet 85/8" Odpowiedz Link
gieniaa.4 Re: internet??? 09.10.08, 19:50 dzięki, za podpowiedzi bo musze na cos sie zdecydowac,,,,pazdrawiam Odpowiedz Link
rostalski.l Re: internet??? 09.10.08, 21:35 Cóż, nie zawsze ma się wpływ na to jak skonfigurowane są urządzenia klienta. Proponuję przejść się po Hirszfelda, sporo klientów czy to magmy czy neostrady nie zabezpiecza swoich sieci bezprzewodowych. Odpowiedz Link
grzesiekura Re: internet??? 12.10.08, 22:25 pewnie ze nie zabezpiecza i mozna korzystac )))))) wifi góra Odpowiedz Link