profesjonalista 04.06.09, 22:30 Głosowanie w wyborach to obowiązek każdego z nas. Przed pójściem na wybory warto zapoznać się z programami poszczególnych partii. Pomoże nam w tym prosty program: http://www.latarnikwyborczy.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.laskowice Re: 7 czerwca zagłosuj! 04.06.09, 22:34 Wyszło mi, ze powinienem zagłosować na: Koalicyjny Komitet Wyborczy Porozumienie dla Przyszłości - CentroLewica (PD+SDPL+Zieloni2004). Odpowiedz Link
skuterionex Re: 7 czerwca zagłosuj! 05.06.09, 13:47 Chcesz żyć w Europie ,czy w skansenie. Wybór należy do Ciebie. Wolność wyboru. Ale nie idący do wyborów tego nie doceniają. Odpowiedz Link
heymdall Re: 7 czerwca zagłosuj! 05.06.09, 19:28 UPR .. -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
jak.kogut.pazurem Re: 7 czerwca zagłosuj! 06.06.09, 00:17 Ja już nie mogę powiedzieć, co mi wyszło, bo jeszcze podciągną to pod złamanie ciszy wyborczej. Ale się wystraszyłem, bo nie przypuszczałem, że akurat te partie które mi wyszły są liberalne i antyeuropejskie a bardziej przeciwne umocnieniu władzy przez Brukselę. No ale cóż, każdy musi się jakoś w trakcie kampanii sprzedać a wiadomo, przy tak niskich frekwencjach liczy się każdy głos. Odpowiedz Link
cindirella70 Re: 7 czerwca zagłosuj! 06.06.09, 01:12 Wynik testu był dla mnie zaskoczeniem, ale jak cisza to cisza. Odpowiedz Link
ob.cy Re: 7 czerwca zagłosuj! 07.06.09, 19:46 Nie ma na kogo głosować, szkoda czasu.Tyle zrobią co poprzednicy. Odpowiedz Link