marushz 02.09.05, 01:22 Jak przewieźć 12-letniego kota do Wielkiej Brytanii właśnie? Czy to wogle możliwe? no bo co - mam go zostawić?! Może ktoś jest na świeżo po przejściach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika ja tylko znalazłam linka do informacji: 02.09.05, 08:38 londynek.net/zycielondynu/sprawy04/zwierzeta Odpowiedz Link
gattara Re: Pomocy! 05.09.05, 15:20 Wejdz predko na forum prywatne KOTY, Sa tam posty Maty Kunc (Marta.Kunc, napewno ma konto na gazecie). Ona zA 2 tygodnie jedzie do UK na stale i zabiera ze soba swego kota, W miedzyczasie pisala o swoich perypetiach z zalatwianiem formalnosci, umozliwiajacych zabranie zwierzaka.Sadzac po postach, jest bardzo zyczliwa. Napewno Ci udzieli wszystkich,niezbednych informacji. Zycze Ci powodzenia, Tobie i Twemu kotu. Przeciez nie mozna go tak zostawic. Marcie udalo sie przewalczyc formalnosci.Tobie tez sie uda. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
marta.kunc Re: Pomocy! 17.09.05, 17:29 hej! co prawda na stale z kotem jade 2 grudnia ale moge ci udzielic info z tzw. pierwszej reki:)jesli nadal jestes zainteresowany to pisz na mojego maila gazetowego:) pozdrawiamy - marta i tiger Odpowiedz Link