Dodaj do ulubionych

AUSTRIA ZIMĄ

24.11.14, 19:08
Szukam opinii o wyjazdach na narty do Austrii zimą. My do tej pory jeździliśmy w marcu i za każdym razem było bosko, a tym razem planujemy wyjazd na przełomie stycznia/lutego. Mam trochę obawy, czy warunki w tym czasie są równie sprzyjające. Jeździmy z dwójką już dosyć zaprawionych w boju dzieci, jeśli ktoś może polecić nam fajne miejsce, ośrodek, kwatery blisko wyciągów - będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • austria.info-pl Re: AUSTRIA ZIMĄ 25.11.14, 14:36
      Poniżej 6 propozycji ośrodków, które mają bogatą ofertę dla dzieci, stoki, baseny, możliwość jazdy na sankach, na łyżwach, kuligi itp. oprócz tego jest sporo obiektów, które znajdują się w pobliżu tras, stacji kolejek i wyciągów narciarskich. Ofertę takiego noclegu można otrzymać za pośrednictwem lokalnych biur informacji. Kontakt jest możliwy w jęz. niemieckim lub angielskim. Dane adresowe na poniższych stronach w zakładce „Kontakt”.

Hochkönig
      www.hochkoenig.at/en/unterkuenfte/angebote-pauschalen/winterangebote
      Flachau
      www.flachau.com/en/fun-planner/winter-specials/ski-week-flachau.html
      Wagrain-Kleinarl
      www.wagrain-kleinarl.at/en/winter/accommodations/packages.html
      Großarl
      www.grossarltal.info/en/winter/all-inclusives/skiamade-special.html
      Mayrhofen
      www.mayrhofen.at/en/101031/101219/101201/winter-packages.html
      Sölden
      www.soelden.com/packages-winter

Pozdrawiamy serdecznie,
      austria.info
    • andiat Re: AUSTRIA ZIMĄ 07.12.14, 14:12
      Zadzwoń tu (po polsku) www.kaprun-pension.at/2-al-hauptseite.html a po nartkach masz na miejscu termy
      • m_lalka Re: AUSTRIA ZIMĄ 14.12.14, 22:59
        Dziękuję za wszelkie sugestie. Obdzwoniłam kilka miejsc, ceny niestety jak dla nas za wysokie. Pojedziemy w marcu wink
        • mair Re: AUSTRIA ZIMĄ 25.12.14, 12:26
          Cos mi sie widzi, ze tej zimy w marcu zamiat nart trzeba bedzie zabrac kostium plazowy.
          .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka