13.07.13, 17:32
Dziś na targu uśmiałam się jak norka - kiedy usłyszałam w głośnikach głos Ledowego Papieża jak przemawiał do ludu przez megafon big_grin

Skoro słowo się rzekło to kobyłka u płota

Ponieważ bohaterka wybrała i talię i pytanie muszę sama dopasować rozkład bo o bogactwie - kamienie nie mówią - zrobię krzyżak

takie będą finanse Ledy do końca tego roku

Sedno - Gagat - ciemność
Takie nie będą - Heliotrop - poświęcenie
Takie będą - Topaz - prawda
Wynik - Malachit - natura

Gagat jest asem w grupie kamieni czarnych i ciemnych - Twoje problemy finansowe wzięły się po to byś doceniła każdy grosz każdy cent. Wiem że fajnie jest leżeć nic nie robić i mieć pieniądze ale nie na tym polega życie. To jaką masz obecnie sytuację finansową jest wynikiem działań z przeszłości. Teraz jest czas by przygotować się do kolejnego etapu w życiu

Heliotrop jest drugim kamieniem w grupie kamieni zielonych i odpowiada za ruch i podział - NIE będziesz musiała się poświęcać i cierpieć Nie będziesz musiała się poświęcać się dla rodziny.

Topaz jest asem w grupie kamieni żółtych, pomarańczowych i brązowych - Nabierzesz pewności siebie, siły, zrealizujesz plany - zdobędziesz wszystko co będziesz chciała ale.... musi to być zrobione uczciwą drogą - prawdą i szczerością.

Malachit czwarty w grupie kamieni zielonych odpowiada właśnie za materię - ukojenie - Myślę że wreszcie odpoczniesz materialnie, mało tego Zarówno Topaz jak i Malachit mówią o zdolnościach para i ja sądzę, że jeśli miałoby Ci przybyć finansowo - a ukojenie mówi o spokoju czyli przynajmniej utrzymanie dotychczasowego poziomu - bez żadnych zapaści - to te dodatkowe źródła przyniosą Ci pieniądze - wykorzystasz swoje naturalne zdolności

Dołożyłam do Malachitu jeszcze 2 karty Kryształ górski Uzdrawianie i Obsydian Przemiana Jak widzisz szykują Ci się zmiany na lepsze pod wpływem wykorzystania Twoich zdolności - karty potwierdziły poprzednie.
Także Ledo moja najmilejsza do końca roku wykorzystasz swoje zdolności i z tego będziesz mieć uczciwe pieniądze - i najważniejsze - spadku finansowego nie będzie
Obserwuj wątek
    • ja-tekla Re: Dla Ledy 13.07.13, 20:08
      algaria, cudna przepowiednia, Leda się na pewno ucieszy smile
      kamienie tez "oswoiłaś"; gratuluję, podziwiam i zazdroszczę, Sylwio smile
      • algaria Re: Dla Ledy 13.07.13, 20:13
        Teklo nie ma czego zazdrościć - kamienie nie są trudne, nie są drogie i talia jest piękna i kolorowa. Polecam - jest to coś nowego i innego. wink
        • marikaneczka Re: Dla Ledy 14.07.13, 01:19
          Algario bardzo zaintrygowały mnie te karty. Możesz podać ich nazwę?
          • algaria Marika 14.07.13, 13:09
            Talia nazywa się "Kamienie wróżą" w sklepach można znaleźć 2 talie - kolekcjonerską z dużą książką i ładnym pudełkiem koszt to około 60 zł i taką zwykłą w zwykłym opakowaniu z ulotką i koszt około 14 - 20 - ja mam tą tańszą i świetnie mi się z nią rozmawia Podsyłam Ci link do mojego bloga gdzie ową talię przedstawiłam

algaria.blox.pl/2013/06/U-jubilera.html
            • marikaneczka Re: Marika 16.07.13, 02:24
              Bardzo dziękuję Algariosmile
      • leda-is-one Re: Dla Ledy 14.07.13, 05:52
        Pewnie ze się ciesze!!ta przepowiednia to dla mnie wiatr w żagle!/nie w inne włosy/.
        Niby masz racje ze zdolnościami "para"mogę dorabiać nawet i tutaj.Z przeszłością tez karty mają racje,mam na co zapracowałam/ale pracowałam ciężko,tylko ze nie myślałam i ufałam ludziom/.Teraz mam prace,dobra pracę,pracować pracuje uczciwie/zgodnie z zaleceniem kart też/myślę ze już nic swoja naiwnością nie spieprzę.
        Dziękuję Algaria-super wróżbasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka