Dziś na targu uśmiałam się jak norka - kiedy usłyszałam w głośnikach głos Ledowego Papieża jak przemawiał do ludu przez megafon
Skoro słowo się rzekło to kobyłka u płota
Ponieważ bohaterka wybrała i talię i pytanie muszę sama dopasować rozkład bo o bogactwie - kamienie nie mówią - zrobię krzyżak
takie będą finanse Ledy do końca tego roku
Sedno -
Gagat - ciemność
Takie nie będą -
Heliotrop - poświęcenie
Takie będą -
Topaz - prawda
Wynik -
Malachit - natura
Gagat jest asem w grupie kamieni czarnych i ciemnych - Twoje problemy finansowe wzięły się po to byś doceniła każdy grosz każdy cent. Wiem że fajnie jest leżeć nic nie robić i mieć pieniądze ale nie na tym polega życie. To jaką masz obecnie sytuację finansową jest wynikiem działań z przeszłości. Teraz jest czas by przygotować się do kolejnego etapu w życiu
Heliotrop jest drugim kamieniem w grupie kamieni zielonych i odpowiada za ruch i podział - NIE będziesz musiała się poświęcać i cierpieć Nie będziesz musiała się poświęcać się dla rodziny.
Topaz jest asem w grupie kamieni żółtych, pomarańczowych i brązowych - Nabierzesz pewności siebie, siły, zrealizujesz plany - zdobędziesz wszystko co będziesz chciała ale.... musi to być zrobione uczciwą drogą - prawdą i szczerością.
Malachit czwarty w grupie kamieni zielonych odpowiada właśnie za materię - ukojenie - Myślę że wreszcie odpoczniesz materialnie, mało tego Zarówno Topaz jak i Malachit mówią o zdolnościach para i ja sądzę, że jeśli miałoby Ci przybyć finansowo - a ukojenie mówi o spokoju czyli przynajmniej utrzymanie dotychczasowego poziomu - bez żadnych zapaści - to te dodatkowe źródła przyniosą Ci pieniądze - wykorzystasz swoje naturalne zdolności
Dołożyłam do Malachitu jeszcze 2 karty
Kryształ górski Uzdrawianie i
Obsydian Przemiana Jak widzisz szykują Ci się zmiany na lepsze pod wpływem wykorzystania Twoich zdolności - karty potwierdziły poprzednie.
Także Ledo moja najmilejsza do końca roku wykorzystasz swoje zdolności i z tego będziesz mieć uczciwe pieniądze - i najważniejsze - spadku finansowego nie będzie