ivana 02.08.13, 11:20 Życzę Wam samych pozytywow na tym forum. Niech Was sie wspaniale rozwija! Powodzenia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leda-is-one Re: Życzenia 02.08.13, 12:30 Witaj Ivanadziękujemy za życzenia,ale Ty chyba na dłużej do nas? Miło nama żeby tradycji stało się zadość wyciągnij nam kartę na rozwój forum,jako dokładkę do życzeń.Ok? Odpowiedz Link
ivana Re: Życzenia 02.08.13, 12:48 Leda na rozwoj forum przydalaby sie Wam karta z przeslaniem anielskim i oczywiscie wyciagne jak bedziecie zainteresowane. Sciskam Odpowiedz Link
freya_v Re: Życzenia 02.08.13, 15:19 Mamy runę to przygarniemy też anioła nie wiem jak reszta ale ja jestem bardzo ciekawa jaki anioł czuwa nad forum Odpowiedz Link
ivana Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 15:43 Wyciagnęlam dla tego forum karte z przeslaniem ZABAWA. Zacheca ona wszystkich jej uczestnikow do wspanialego tu spedzania wolnego czasu, do wspolnej zabawy i radosci z tym zwiazanej, do tego aby czas tu spedzony wszystkich bez wyjatkow uszczesliwiał i relaksowal. To forum ma byc namiastka przerwy od codziennych trosk dnia codziennego, przestrzega przed traktowaniem go jako formy rywalizacji i stawiania na swoim za wszelka cenę. Niech dominuja tu zarty i dowcipy , ktore wzbudza w Was usmiech na twarzy bo w ten sposob ludzie sie do siebie zblizaja i wzrasta ich poczucie szczescia oraz pozytywnego patrzenia na swiat. A wiec duzo usmiechu WAM zycze Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:13 ivanawitaj, czy masz zamiar przyłączyć się do piszących??? byłoby miło,,, Odpowiedz Link
ivana Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:20 krakuskaa jeszcze nie wiem....po prostu natknalam sie na to nowe forum i zapukalam Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:29 Fajna kartaja niedawno mojej przyjaciółce wyciągnęłam ta kartę na dość poważny temat.. Nauka na forum powinna dawać odskocznie,więc radość i zabawę.Dziękujemy Ivana Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:36 oj ivana, los cię tutaj skierował czyli nie zastanawiaj się- bo fachowców nigdy dość Odpowiedz Link
ivana Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:38 Tak , ten Aniolek podkresla "lekkosc" a wiec nauka na Waszym forum bedzie lekka i przyjemna a tym samym latwiej bedzie ją chłonąc Krakuskaa cale zycie czlowiek sie uczy... Dziekuje za komplement Odpowiedz Link
freya_v Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:35 Karta super jak się bardziej nad nią zastanowić... Ja myślę że ta karta już się realizuje. Na forum jest dużo imprez rozrywek i zagadek. Forum może rzeczywiście być miejscem rozrywki niż nauki jak w szkole mi się podoba cieszy mnie taki aniołek niech "fruwa" nad forum Odpowiedz Link
ja-tekla Re: eeee... 02.08.13, 20:42 zabawa? bez rywalizacji? bez upierania się przy swoim patrzeniu na karty? bez: " ja wiem najlepiej i najmądrzej"? a co to za zabawa?! to nudy i stagnacja!! witaj, ivana Odpowiedz Link
ja-tekla przepraszam... 02.08.13, 21:23 przepraszam (znowu) za swoj wpis został odebrany jako, khm, prowokujący nie to był moją intencją odnioslam się do słow ivany o zbędnej rywalizacji i stawaniu na swoim chcialam zazartowac, a wyszlo...jak wyszlo od dzis będę powazna, konkretna i na temat! Odpowiedz Link
ja-tekla Re: ivana 02.08.13, 21:58 dzięki, ze przynajmniej ty bo glupio się poczulam, ze ktos serio odebrał nie znam sie na kartach anielskich, ale...jestes aniolem Odpowiedz Link