02.08.13, 11:20
Życzę Wam samych pozytywow na tym forum. Niech Was sie wspaniale rozwija!
Powodzenia!
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Życzenia 02.08.13, 12:30
      Witaj Ivanasmiledziękujemy za życzenia,ale Ty chyba na dłużej do nas?
      Miło namwinka żeby tradycji stało się zadość wyciągnij nam kartę na rozwój forum,jako dokładkę do życzeń.Ok?wink
      • ivana Re: Życzenia 02.08.13, 12:48
        Leda na rozwoj forum przydalaby sie Wam karta z przeslaniem anielskim i oczywiscie wyciagne jak bedziecie zainteresowane.
        Sciskamwink
        • freya_v Re: Życzenia 02.08.13, 15:19
          Mamy runę to przygarniemy też aniołasmile nie wiem jak reszta ale ja jestem bardzo ciekawa jaki anioł czuwa nad forumwink
          • ivana Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 15:43
            Wyciagnęlam dla tego forum karte z przeslaniem ZABAWA. Zacheca ona wszystkich jej uczestnikow do wspanialego tu spedzania wolnego czasu, do wspolnej zabawy i radosci z tym zwiazanej, do tego aby czas tu spedzony wszystkich bez wyjatkow uszczesliwiał i relaksowal. To forum ma byc namiastka przerwy od codziennych trosk dnia codziennego, przestrzega przed traktowaniem go jako formy rywalizacji i stawiania na swoim za wszelka cenę. Niech dominuja tu zarty i dowcipy , ktore wzbudza w Was usmiech na twarzy bo w ten sposob ludzie sie do siebie zblizaja i wzrasta ich poczucie szczescia oraz pozytywnego patrzenia na swiat.

A wiec duzo usmiechu WAM zyczewink
            • krakuskaa Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:13
              ivanasmilewitaj,
              czy masz zamiar przyłączyć się do piszących???smilesmile byłoby miło,,,
              • ivana Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:20
                krakuskaa jeszcze nie wiem....po prostu natknalam sie na to nowe forum i zapukalamwink
            • leda-is-one Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:29
              Fajna kartawinkja niedawno mojej przyjaciółce wyciągnęłam ta kartę na dość poważny temat..
              Nauka na forum powinna dawać odskocznie,więc radość i zabawę.Dziękujemy Ivanasmile
              • ivana Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:31
                Leda bardzo proszęsmile
                • krakuskaa Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:36
                  oj ivanasmile, los cię tutaj skierował czyli nie zastanawiaj się- bo fachowców nigdy dośćsmilesmile
                  • ivana Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:38
                    Tak , ten Aniolek podkresla "lekkosc" a wiec nauka na Waszym forum bedzie lekka i przyjemna a tym samym latwiej bedzie ją chłonącwink
                    Krakuskaa cale zycie czlowiek sie uczy...wink Dziekuje za komplementwink
              • freya_v Re: Przeslanie anielskie dla forum- ZABAWA 02.08.13, 17:35
                Karta supersmile jak się bardziej nad nią zastanowić...
                Ja myślę że ta karta już się realizuje. Na forum jest dużo imprez rozrywek i zagadek. Forum może rzeczywiście być miejscem rozrywki niż nauki jak w szkoletongue_out mi się podobasmile cieszy mnie taki aniołek niech "fruwa" nad forumsmile
            • ja-tekla Re: eeee... 02.08.13, 20:42
              zabawa?
              bez rywalizacji?
              bez upierania się przy swoim patrzeniu na karty?
              bez: " ja wiem najlepiej i najmądrzej"?
              a co to za zabawa?!
              to nudy i stagnacja!!

witaj, ivana smile smile
              • ja-tekla przepraszam... 02.08.13, 21:23
                przepraszam (znowu) za swoj wpis
                został odebrany jako, khm, prowokujący
                nie to był moją intencją
                odnioslam się do słow ivany o zbędnej rywalizacji i stawaniu na swoim
                chcialam zazartowac, a wyszlo...jak wyszlo
                od dzis będę powazna, konkretna i na temat!
                • ivana Re: przepraszam... 02.08.13, 21:30
                  Teklo ja zrozumialam zartwink Buzkawink
                  • ja-tekla Re: ivana 02.08.13, 21:58
                    dzięki, ze przynajmniej ty wink bo glupio się poczulam, ze ktos serio odebrałsad
                    nie znam sie na kartach anielskich, ale...jestes aniolemsmile
                    • ivana Re: ivana 02.08.13, 22:56
                      Tak Tekluniu... chyba nim faktycznie jestemwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka