Dodaj do ulubionych

czy uda się sprzedać dom

30.08.13, 21:57
Dobry wieczór,

od dłuższego czasu noszę się z zamiarem wystawienia domu, w którym obecnie mieszkam z dziećmi, na sprzedaż. Planuję to zrobić dopiero na wiosnę. Jednak babeczka z nieruchomości nakłania mnie, abym dom wystawiła już teraz, bo wiadomo, że raczej nie uda mi sprzedać domu na drugi dzień.
Zobaczcie, proszę, kiedy prawdopodobnie uda mi się SPRZEDAĆ DOM? I czy będzie to dobra transakcja? Właściwie nie mam ciśnienia, więc mogę sobie poczekać na dobrego klienta. No, ale nie 5 lat
Obserwuj wątek
    • krakuskaa Re: czy uda się sprzedać dom 30.08.13, 22:08
      Witaj senekawink
      dom wystawiaj od razu, nie patrz w karty tylko na rynek nieruchomości, smilesmile
      • kita32 Re: czy uda się sprzedać dom 31.08.13, 00:08
        Też jestem za tym, żeby posłuchać fachowca jakim jest babeczka od Nieruchomości.
        • seneka76 Re: czy uda się sprzedać dom 31.08.13, 21:04
          Myslalam, ze moze jakas podpowiedz, czy na wiosne bedzie lepiej sytuowany klient. A moze nie ma to znaczenia?
          • krakuskaa Re: czy uda się sprzedać dom 31.08.13, 23:44
            myślę Seneko, że uzależniłaś swoje życie od kart, a karty to tylko, taka iluzja przecież a nie wyrocznia czy pomocnik życiowysmile:smile
            • seneka76 Re: czy uda się sprzedać dom 01.09.13, 08:17
              Nie, nie uzaleznilam sie. Lubie, jak mam jakies wskazowki. Tym bardziej, ze istatnio podjelam dwie decyzje na podstawie podpowiedzi. I co najwazniejsze, jestem z tego zadowolona.
              A wlasciwie, skoro to iluzja, to po co ludzie sie tym zajmuja, niektorzy nawet zawodowo? A inni w to wierza? Dziwny jest ten swiat....
              • krakuskaa Re: czy uda się sprzedać dom 01.09.13, 09:52
                Ludzie uprawiają różne zawody, z reguły robią to po to, aby żyćsmilesmile
                w kartach można fajnie dopasować przeszłość, nawet teraźniejszość, a przyszłość- no cóż, sama korzystałam z usług tarocisty i niestety, przyszłości nawet nie dało się na siłę naciągnąć, jak zwykle tłumaczyć to można na różne sposoby, na razie- choć mam karty, które lubię bardzo to nie wyobrażam sobie, żebym podejmowała życiowe decyzje na ich podstawie. Jestem sceptycznasmile po prostu.
                wink
              • leda-is-one Re: czy uda się sprzedać dom 01.09.13, 10:01
                ..właśnie Seneko, jeżeli lubisz,pytaj tam gdzie tym się zajmują zawodowo. bo tutaj korzystasz z grzecznościowych dorad i porad od tarocistek..i nie należy tego nadużywaćwink
                co nie znaczy że nie możesz pytać od czasu do czasu .. w sprawach ważkich.
                Pozdrawiam.Miotła Leda
                • seneka76 Re: czy uda się sprzedać dom 01.09.13, 19:05
                  leda-is-one napisała:

> ..właśnie Seneko, jeżeli lubisz,pytaj tam gdzie tym się zajmują zawodowo. bo t
                  > utaj korzystasz z grzecznościowych dorad i porad od tarocistek..i nie należy te
                  > go nadużywaćwink

Aaaa, to sorry, chyba nie zrozumiałam idei tego Forum. Myślałam, że skoro zadajecie sobie zagadki i rozwiązujecie je, to są tu Pasjonatki, które uwielbiają kart.

> co nie znaczy że nie możesz pytać od czasu do czasu .. w sprawach ważkich.
                  > Pozdrawiam.Miotła Leda

No, nie. Myślicie, że sprzedaż domu to dla mnie błahostka? Naprawdę jest to sprawa bardzo ważna. Przecież nie pytam, czy kupić żółtą czy niebieskie bluzkę
                  • leda-is-one Re: czy uda się sprzedać dom 01.09.13, 19:54
                    Przecież nie pytam, czy kupić żółtą czy niebieskie bluzkę
                    nie pytasz,bo wcześniej pytałaś o wiele innych kolorów.,teraz tez otrzymałaś tutaj dorady ,nie zostałaś zignorowana..

Wiesz...może zauważyłaś że my w naszej specyfice ..w zagadkach bierzemy wzajemnie udział??
                    My się uczymy wzajemnie,nie bierzemy tylko..Ty nas traktujesz jakoś roszczeniowo??sorry ale tak odczułam w ostatnim Twoim poście,nawet ,jakbyś była dla nas darem od losu do ćwiczeń??
                    Jest nas tutaj kilka i mimo ze każda coś daje. każda bierze raczej wiedzę a o wróżby prosimy sporadycznie..
                    Leda MIOTŁA
                    • seneka76 Re: czy uda się sprzedać dom 01.09.13, 20:19
                      W życiu nie pomyślałam, że mogłabym być jakimś darem dla kogokolwiek.

A nie stawiam kart z prostej przyczyny, po prostu nie mam o tym zielonego pojęcia.

No, jestem taką osobą, która lubi mieć jakieś wskazówki. Gdyby nie pomoc Tarota, to dałabym eksowi drugą szansę. Na szczęście kart posłuchałam i zrobiłam sobie najlepszy prezent w życiu zamykając jemu drogę powrotu. No i sobie do niego.

Widać Forum nie dla mnie.
                    • krakuskaa Re: czy uda się sprzedać dom 01.09.13, 20:25
                      Ledo smilesmile
                      • leda-is-one krakuskaa 01.09.13, 20:34
                        dziękujewinkwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka