Dodaj do ulubionych

O pogodzie:-P

26.09.13, 16:09
Jest szaro ponuro zimno i mokrotongue_out pogoda bardziej przypomina listopaduncertain
lekiem na poprawę humoru okazała się zupa grzybowa więc zachęcamwink
a właśnie Algario jak tam Twoje grzybobranie? Pochwal się co tam znalazłas.. Ja w tym roku jeszcze nie byłam, podobno w"moich" lasach grzybów nie matongue_out
Obserwuj wątek
    • ivana Re: O pogodzie:-P 26.09.13, 16:14
      Mam zasolone grzybki z tamtego roku w sloiczkach wiec dzisiaj wieczorem je przeplucze kilka razy i na jutro bedzie grzybowa z koperkiem . Juz rano o niej myslalam , wiec czytasz w moich myslach Freyowink
    • algaria Re: O pogodzie:-P 26.09.13, 16:28
      uzupełniłam opis na blogu opowiadając jak to mnie Borsuk przewiózł po borach i lasach big_grin
    • algaria Re: O pogodzie:-P 26.09.13, 16:29
      mam 2 słoiki suszonych z tego roku ale to na święta i inne uroczystości tongue_out
      • ivana Re: O pogodzie:-P 26.09.13, 16:33
        Ja suszone mam od mojej mamy, ktora bez chodzenia po lesie zyc nie moze. Rozumiem ją bardzo i zazdroszcze tej mozliwosci. W dziecinstwie chodzilam na grzyby lecz teraz wizja kleszczy skutecznie mnie odstrasza, choc nie ukrywam , ze tęsknie za lasem, zapachem grzew..brzozami, ktore maja działanie kojące..
        • freya_v Re: O pogodzie:-P 26.09.13, 16:37
          Ivana to ja mam podobnie.. Nie lubie już bardzo chodzic do lasu bo zawsze wchodzę w pajenczynytongue_out ble.. Ja w ogóle nie lubie robactwa dlatego nie lubie latatongue_out

algaria daj znać jak uzupełnisz to do czytamysmile
          • algaria Re: O pogodzie:-P 26.09.13, 20:17
            Uzupełniłam już w sobotę smile by na bieżąco było tongue_out
            Chodząc po lesie miałam wrażenie że jakiś dzikun z krzunów wypadnie i mnie stratuje lub spotkam zboczeńca najprawdziwszego co będzie chciał mnie zamordować.. no ale nic z tego żadnej przygody nie spotkałam poza borsukiem z koszykiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka