Dodaj do ulubionych

urodzinowo :)

17.02.14, 07:56
witajcie smile
czy mogłabym prosić Was kochane o rozkład urodzinowy? 22.02 mija mi kolejny roczek...

miłego dnia życzę, pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: urodzinowo :) 18.02.14, 21:08
      Skrócona wersja - ale ważna smile

1 energia roku - Zawieszony - spokojnie cicho, na wiele spraw spojrzysz z innej perspektywy, odsuniesz się od wielu spraw, spokojnie i błogo.
      2 zadania które przechodzą - Król kielichów - znów spokój i stoicyzm, lenistwo ale i miłość partnerstwo
      3 Trudności - Śmierć - Ty już wiesz że coś odchodzi i się kończy - czas by zrobić miejsce nowemu ale Tobie będzie się trudno rozstać i pogodzić z nieuniknionym przemijaniem. Będziesz wiedziała że taka jest kolej rzeczy ale będzie żal i trzymanie się kurczowo przeszłości.
      4 Nowe energie które się pojawią - Cesarzowa - matka żona i kochanka - jeśli szykujesz się do ślubu to będzie to dobry rok na zawarcie małżeństwa - jeśli chcesz dziecka to zostanie ono poczęte- ogólnie wejdziesz w rolę matki i żony - czyli czas panieński odchodzi w Śmierci, nastaje nowy czas matki i żony w Cesarzowej
      5 Takie będą finanse - 7 monet - jakieś pieniądze szykują ci się - może podwyżka może spadek może jakiś zwrot z US - masz szansę podreperować budżet i swoja kieszeń - kiedy? Najwcześniej wczesnym latem ale perspektywa jest jak najbardziej realna
      6 Taka będą uczucia - 9 mieczy - i po co się będziesz tak zadręczać - nic nie jest warte łez a tym bardziej sprawa uczuć o którą będziesz się tak przejmować - spać nie będziesz, zadręczać się będziesz i po co? Z perspektywy zobaczysz że nie było warto
      7 Tak będzie z pracą - 2 buław - zakończysz jakiś etap w życiu zawodowym - i będziesz czekała na kolejny. Staniesz przed dylematem jaką drogę wybrać gdzie i którędy iść. Dostaniesz propozycje nad którą będziesz się musiała zastanowić - czy warto czy się opłaci. To co teraz masz to jest to najwięcej co mogłaś osiągnąć i sama wiesz że więcej nie uzyskasz.. tu przyjdzie Ci się zmierzyć z decyzjami iść zostać a jak iść to gdzie
      8 Niespodzianki - 3 monet - będzie praca i będzie praca będzie też możliwość podniesienia kwalifikacji, zmiany na lepsze - tylko czy z tego skorzystasz?
      9 Dar od Tarota na urodziny - rycerz kielichów - nie dość że błędny to jeszcze rycerz.. miłość seks ale to też niemożność odnalezienia swojego miejsca - zawsze będzie Ci coś nie pasowało.. uważaj na podrywaczy oni zwykle nieźle się reklamują ale w rezultacie nic wielkiego sobą nie reprezentują smile

Wszystkiego dobrego i spenienia
      • bronxi Re: urodzinowo :) 19.02.14, 07:47
        Dziękuję Algario kiss
        z pracą to racja dostałam to co chciałam i czekałam tak długo czyli pełen etat od lutego, więc myślę, że zmieniać nie będę w końcu tyle na to czekałam, ewentualnie chyba, żeby wpadła jeszcze jakaś inna dodatkowa praca to można pomyśleć smilea kwalifikacje? jak najbardziej jakby tylko była okazja to z chęcią bym je podnosiła smile
        natomiast zaskoczyła mnie ta rola matki i żony, bo ślubu nie planuje, bo z partnerem nie możemy się w tej kwestii dogadać, więc ja już odpuściłam może lepiej niech zostanie jak jest.. zawsze miałam w związkach pod górkę no cóż..

jeszcze raz dziekuje za karty oraz życzonka smile
        • nagietek123 Re: urodzinowo :) 19.02.14, 08:18
          To się może w końcu dogadaj smile
          • bronxi Re: urodzinowo :) 19.02.14, 10:21
            to jest bardziej skomplikowane, bo żadne z nas nie chce zrezygnować z domu rodzinnego.. bo są dwa domy jak to na wsi.. i nie ma kompromisu w tej sprawie, nikt nie chce odpuścić.. i nie wiem co będzie dalej z nami.. pomału zaczyna to wszystko chyba nie mieć sensu..
            • leda-is-one Re: urodzinowo :) 19.02.14, 10:27
              Wszystkiego lepszego Bronxiwink
              • bronxi Re: urodzinowo :) 19.02.14, 10:57
                dziękuje bardzo za życzonka smile smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka