Dodaj do ulubionych

pasja nagietka

04.03.14, 21:27
Ty to nalewki powinnaś robić - takie przetwory domowe - unikatowe, na prezenty wink

Haa kochana 10 monet.. rodzina ale to przecież drzewo genealogiczne, archiwistyka - nie wiem czy lubisz historię, zagadki i poszukiwania - jeśli tak to może powinnaś zacząć od swojego drzewa, a później dla kogoś?.. Powiem Ci że ja w swoim drzewie genalogicznym doszłam do 1845 roku - wiem nawet skąd pochodzi moja rodzina i czym się niektórzy zajmowali.. strasznie takie rzeczy lubię i polecam, bo to wciąga jak nic
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: pasja nagietka 04.03.14, 22:42
      Dzięki, ostatnia nalewka poszła pod śledzik - zdjęcie na moim profilu - za nic nie mogłam skopiować adresu zdjęcia, czy też wkleić sami zdjęcie wink

Już to ktoś za mnie zrobił - drzewo genealogiczne, byłam na zjedzie mojego rodu, napisałam sprawozdanie i nawet mi je wydrukowali w piśmie lokalnym.
      Też byłam zainteresowana historią mojej rodziny.
      10 monet - w sumie to dobra karta, taka konkretna - dotyczy rodziny w znaczeniu rodu, pokoleń. Muszę się zastanowić...
      Opiekuję się mamą, ale trudno to nazwać pasją...
      Dom i ogród? Może to? A może dobry związek?

• inguszetia_2006 Re: pasja nagietka 05.03.14, 08:56
        Witam
        Nagietku, to ty jesteś na zdjęciu z mamą? Ale z ciebie nadobna niewiasta! Może twój problem polega na tym, że masz za duże powodzenie, co?;-D
        Pzdr.
        Ing
      • algaria Re: pasja nagietka 05.03.14, 14:01
        Nagietku - Tyś klasa sama w sobie smile nadobna niewiasta, delikatna taka eteryczna smile
        • leda-is-one Re: pasja nagietka 05.03.14, 14:11

Nagietku-nic dodaćsmile-tez tak Cię odebrałam jak dziewczynywink
          wink

"Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/
    • ag_at5 Re: pasja nagietka 05.03.14, 07:39
      Rodzina, to niesamowicie trudne, ważne i odpowiedzialne zadanie. Niewiele osób potrafi sprawić, żeby rodzina czuła się rodziną. To zarządzanie z sercem i potężną głową. Powodzenia Nagietkusmile
      Genealogia - piękna dziedzina. Próbowałam odkopać swoich przodków, ale jeszcze mi się nie udało. Może kiedyś.
      • inguszetia_2006 Re: pasja nagietka 05.03.14, 09:05
        ag_at5 napisała:
        Rodzina, to niesamowicie trudne, ważne i odpowiedzialne zadanie. Niewiele osób potrafi sprawić, żeby rodzina czuła się rodziną.
        Witam
        Nie obraź się, ale nie praw takich komunałów, bo brzmi to śmieszno-straszno. To zabrzmiało prawie jak jakiś wyrzut, że Nagietek zawalił w sprawie rodziny i brak jej serca i "potężnej głowy". Czymkolwiek by ona nie była. Ta głowa. Myślałaś - "łeb jak sklep"?;-P
        I to ci mówię ja! Bo rozeźliłaś mnie trochę tą swoją wypowiedzią ex katedra i bez sensu.
        Mimo to pozdrawiam i życzę, by język prędki nadążał za myślą, jak mówił wieszcz Słowacki.
        Ing
        • ag_at5 Re: pasja nagietka - inguszetia_2006 05.03.14, 09:50
          To był tylko ukłon w stronę Nagietka. Nie szukaj między wierszami tego, czego nie ma wink
    • nagietek123 Re: pasja nagietka 05.03.14, 18:27
      Dziewczyny, wprawiłyście mnie w zakłopotanie...
      Dzięki, ciut więcej pewności siebie zyskałam dzięki Wam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka