algaria 08.06.14, 13:44 Zapraszam już teraz dziś na uroczystości Czym chata bogata tym goście ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: Na roczek 08.06.14, 14:01 sto lat rowniez samych udanych dni na forum, atmosfery przyjazni i szacunku do innych oraz ciagłego rozwoju wszelakiego forum i jego uczestników Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Na roczek 08.06.14, 14:08 Witam Zaraz będziesz miała trójkę mieczy, kurdę;-P Napisałam pięć stron L4 na temat wróżby rocznej dla forum, a mi złośliwe coś napisało, że nie ma już wątku;-D Tak tylko o tym Cesarzu chciałam, że może przyjdzie do nas najsłynniejszy wróżbita w kraju, hm?;-P A 8 mieczy to dobra karta,bo brama. Ślepota nam przejdzie wróżebna. I będziemy jak te Pytie. Normalnie, aż strach się bać. Ale spokojnie, w 7 kielichów trochę zgłupiejemy po swojemu, czyli będziemy wyć pod księżycowym blaskiem i szukać kwadratowych jajec. Ale się zapowiada rok, eh...;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
krakuskaa torcik- dziekuję 08.06.14, 14:28 Tradycyjnie- rezerwuję dwa kawałki tortu, dla siebie oczywiście, Odpowiedz Link
leda-is-one Re: torcik- dziekuję 08.06.14, 19:42 Dołączam się i ja do życzeń Waszych pięknych,dodam jeszcze tylko trwajmy/bez moherów .../ bądźmy i cieszmy się tym ze tak rożne środowiska, charaktery/i lata ;-(/ potrafimy pogodzić mając wspólnego konika Dziewczyny ,co tam,powiem to,lubię Was Jak mam ograniczenia internetowe to wariuje z tęsknoty za Wami. Algaria zapraszam do tanga..Ty prowadzisz forum a ja w tańcu,ok? Wszyscy już posileni,można tańczyć. Ja się ABSOLUTnie nie przyznam czym się posilę..ale możecie zgadywać.. Jako wiekowa wiedźma, uwarzyłam Wam eliksiru, cudownego cudownego eliksiru,na nasz piękny Jubileusz ,eliksir/rzecz jasna na spirytusie/ pomaga na wszystko,przywraca młodość,dodaje tego czego chcemy mieć więcej../mnie np przywrócił rozum.../ -pic naparstkiem po każdym trunku,zakąsce,przekąsce ciachu i torcie. Odpowiedz Link
nikix Re: torcik- dziekuję 09.06.14, 19:42 To ja życząc Ci x kolejnych udanych lat skuszę się na przekąski i trunkami nie pogardzę. A co mi tam A na roczek wyciągnęłam Ci króla buław i diabła - cokolwiek by to nie znaczyło Odpowiedz Link